Aforisme/Aphorismes by Mihaela CD*-90

MIHAELA CD

Aforisme/Aphorismes by Mihaela CD*-90

***

Fiecare banut conteaza, doi sunt mai multi decat unul  iar zece mai multi decat nimic

Every penny counts, two is more than one and ten is more than nothing

***

Uneori avem de toate si suntem nemultumiti si nefericiti.Atunci ar trebui sa ne oprim o clipa si sa ne uitam la natura, la animale si gaze, care in fiecare zi lupta pentru supravietuire.

Sometimes we have everything and we are dissatisfied and unhappy. Then we should stop for a moment and look at nature, animals and gases, which every day fight for survival.

***

Nu conteaza marimea pasului   ci puterea  vointei ,ambitia si perseverenta

It is not the size of the step that matters, but the  strength of will, ambition and perseverance

ALL

Afla mai multe despre Mihaela CD 

Cv literar-artistic Mihaela CD

Mihaela CD castigatoare a trofeului POETICUM HEDERA la marea GALA 7 INIMI ROMANIA

Despre cartile autoarei Mihaela CD

MEDIA-interviuri-evenimente

Referințe critice: Mihaela CD

DIPLOMA DE AMBASADOR CULTURAL

Pictura și Art Design:Mihaela CD

Melodii pe versuri de Mihaela CD

Susțineți proiectul: 6 CĂRȚI PENTRU BIBLIOTECILE DIN ROMANIA !

A început derularea Proiectului   ”6 CĂRȚI PENTRU ROMANIA -2023  pe care îl anunțam la finalul anului trecut,   este vorba despre un proiect de 6 cărți  noi la care lucrează scriitoarea  Mihaela CD împreună  cu colaboratorii săi de la editura Globart Universum din Montreal și care își propune sa doneze un număr cât mai  mare de cărți bibliotecilor  din Romania, căci  după cum va anunțam cererea este foarte mare, bibliotecile vor aceste cărți dar nu au fonduri, motiv pentru care am apelat la ajutorul și sprijinul dumneavoastră. 

Acestea sunt  cele 6 cărți ale proiectului  mai multe detalii click pe  imagine!

  Mockups-All

Și tu poți participa la acest proiect  prin :

-Donație de bani ( gofundme acceptă donații de la minim 5 dolari)
-Distribuind – Share- și făcând publicitate acestei campanii
-Comentând și împărtășind cu noi și cu prietenii dvs despre campanie și pe alte platforme de socializare.
 
Pentru a susține acest proiect : 
DONATI  la GO  FUND ME https://gofund.me/2eb81559
 
 

COLECȚIA ÎMPREUNĂ -FORMAT TIPĂRIT( softcover)

Au câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -”CARTEA DE ANTOLOGIE SI CULTIVARE A VALORILOR LITERARE A ANULUI 2023 ”- În cele trei volume ale colecției de antologii ÎMPREUNǍ ce reprezintǎ Iubirea, Credința ṣi Bunǎtatea veți găsi creații literare de excepție,ele fiind diferite prin tematica pe care o abordeazǎ dar ṣi prin materialele prezentate într-o gamă diversificată de creații literare. Un periplu de frumos ce va oferi cititorului satisfacția de a descoperi fărâme din abundentul har divin cu care au fost înzestrați. Comanda acum colecția ÎMPREUNǍ în format tipărit și vei beneficia de transport gratuit oriunde în lume ( oferta valabilă timp limitat)

100,00 EUR

GREU DE ATINS/HARD TO REACH -FORMAT ELECTRONIC (ebook pdf)

Greu de atins/Hard to reach -este o carte bilingvă de aforisme, reflecții și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini superbe, cartea de aforisme te va cuceri datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit încă o carte( în format ebook-pdf) pentru toate comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți găsești motivația ca sa iți atingi toate obiectivele ! MAI IEFTIN, MAI RAPID, MAI ECOLOGIC!

30,00 CAD

GREU DE ATINS/HARD TO REACH -FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Greu de atins/Hard to reach -este o carte bilingvă de aforisme, reflecții și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini superbe, cartea de aforisme te va cuceri datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți găsești motivația ca sa iți atingi toate obiectivele !

55,00 CAD

MĂSURÂND CLIPA format ELECTRONIC (ebook)

MĂSURÂND CLIPA este un volum de versuri nemuritoare scrise cu pană sufletului de doua dintre cele mai îndrăgite poete contemporane Mihaela CD și Aurelia Oanca care reușesc sa tina cititorul în lumea nemuririi pe tot parcursul lecturii. Comanda acum volumul de versuri în format electronic și vei primi cartea în emailul tău în format pdf în mai putin de 48 de ore! Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

FEMEIA CARE A UITAT SĂ MAI PLÂNGĂ- FORMAT ELECTRONIC (ebook)

Femeia care a uitat sa mai plângă este romanul care te acaparează și la care te mai gândești o vreme chiar dacă ai terminat de citit cartea. Acest roman este inspirat dintr-o poveste de viată reală, extrem de interesantă și palpitantă. Comanda acum romanul în format electronic și îl vei primi în emailul tău în format pdf în mai putin de 48 de ore. Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

30,00 CAD

FEMEIA CARE A UITAT SĂ MAI PLÂNGĂ -FORMAT TIPĂRIT (Softcover)

Femeia care a uitat sa mai plângă este romanul care te acaparează și la care te mai gândești o vreme chiar dacă ai terminat de citit cartea. Acest roman este inspirat dintr-o poveste de viată reală, extrem de interesantă și palpitantă. Cartea va fi disponibila din luna septembrie 2023. Comanda romanul și vei beneficia de livrare gratuita oriunde în lume, și un semn de carte cadou.

50,00 CAD

PRIN ROUA GÂNDURILOR TIPĂRITĂ (softcover)

Cartea PRIN ROUA GÂNDURILOR autor MIHAELA CD este o carte de proza scurta, articole, eseuri și cronici literare care va va purta prin roua de gânduri a scriitoarei ajutându-va sa pătrundeți în lumea sa plina de iubire și bunătate. Comanda cartea în format tipărit și beneficiază pentru un timp limitat de transport gratuit și un semn de carte cadou!

35,00 CAD

ÎNDUMNEZEIRE TIPĂRITĂ (softcover)

ÎNDUMNEZEIRE este o carte de poezii în care Mihaela CD ne arata importanta de a ne trai viata frumos făcând pași către ascensiunea noastră spirituala, spre Indumnezeire. O carte care nu trebuie sa lipsească din biblioteca ta. Comanda cartea în format tipărit și beneficiază pentru un timp limitat de transport gratuit și un semn de carte cadou!

35,00 CAD

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.