Aurelia Rînjea-ŢĂRM

 
AURELIA RINJEA
 
 

ŢĂRM

Autor: AURELIA RÎNJEA

Cântai la  pian

Şi ne iubeam

Cu braţe

Ce mă treceau

Pragul

S-a desprimăvărat

De-atâta preludiu

Tangourile mor

Din dragoste

În paşi de doi

Pe ţărmul

Ce lunecă în noi

 

 
 
 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. A câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -” PUBLICATIA LITERARA A ANULUI 2023 ” Revista de colecție de o calitate excepțională, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colecționează fiecare număr al revistei tipărite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

CU SUFLETUL ÎN PALMĂ-format tipărit (softcover)

Cartea CU SUFLETUL ÎN PALMĂ te va purta în universul liric al scriitoarei Mihaela CD care își pune sufletul în palma cititorului oferindu-i poezii din sufletul său pentru sufletul cititorului. Comandă acum această bijuterie literară care iți va încânta sufletul cu siguranță și vei beneficia de transport gratuit oriunde în lume și vei primi un semn de carte cadou!

35,00 CAD

COLECȚIA ÎMPREUNĂ -FORMAT TIPĂRIT( softcover)

Au câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -”CARTEA DE ANTOLOGIE SI CULTIVARE A VALORILOR LITERARE A ANULUI 2023 ”- În cele trei volume ale colecției de antologii ÎMPREUNǍ ce reprezintǎ Iubirea, Credința ṣi Bunǎtatea veți găsi creații literare de excepție,ele fiind diferite prin tematica pe care o abordeazǎ dar ṣi prin materialele prezentate într-o gamă diversificată de creații literare. Un periplu de frumos ce va oferi cititorului satisfacția de a descoperi fărâme din abundentul har divin cu care au fost înzestrați. Comanda acum colecția ÎMPREUNǍ în format tipărit și vei beneficia de transport gratuit oriunde în lume ( oferta valabilă timp limitat)

100,00 EUR

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.