Isabelle Marie Verza Vulcu campioana la patinaj artistic-Invitata la emisiunea SALUT ROMANESC DIN MONTREAL

 
432862721_426685999878126_7387934018670360380_n

Isabelle Marie Verza Vulcu campioana la patinaj artistic-Invitata la emisiunea SALUT ROMANESC DIN MONTREAL

 
Dragi prieteni, cu siguranță unul dintre sporturile de iarnă apreciat de publicul larg este patinajul artistic. Elementele coregrafice de mare impact, grațiozitatea mișcărilor, complexitatea executării diverselor piruete și sărituri, care clădesc programul patinatorilor, pe un fond muzical bine ales, fac ca acest sport să fie adorat de toate categoriile de vârste. Invitata Universum Vip studios tânăra domnișoară Isabelle Marie Verza- Vulcu practică acest minunat sport de 14 ani cu dăruire și seriozitate iar rezultatele sunt pe măsura implicării.Dacă pentru prima oară încalță patinele la patru anișori și se deplasa pe gheață cu ajutorul unui cadru, un an mai târziu deja realiza prima performanță din cariera de patinatoare.
Cu un palmares sportiv impresionant ce include zeci și zeci de participări la diverse competiții regionale și provinciale tânăra Isabelle Marie deține o panoplie impresionantă de medalii și trofee obținute pe parcursul carierei sportive. Toate au un loc special în inima ei fiindcă ele reprezintă multă muncă, dăruire, sacrificii și renunțări. Anul 2023 aduce o mare bucurie în inima sportivei, a părinților și a întregii echipe de antrenori, obținând în orașul Levis din provincia Quebec, titlul de campioană provincială la categoria STAR 10. O muncă asiduă se află în spatele acestui titlu, alături de cei 5 membrii ai echipei de preparatori și susținerea necondiționată ai celor doi părinți.
 
433438293_426687129878013_2908018006945453426_n
 
În prezent este studentă la facultatea de Sport în cadrul Colegiului Montmorency din Laval obținând rezultate excepționale tânăra campioană efectuează cinci ore de antrenamente zilnice solicitante și epuizante. Cu tot acest program încărcat găsește timp și pentru alte hobby-uri la fel de creative și artistice. Adoră România și o vizitează la fiecare doi ani unde bunicele ei alături de alte rude apropiate o așteaptă cu mare drag. A vizitat o multitudine de atracții turistice de pe tot întinsul României, scrie și vorbește la perfecție limba română lucru extrem de lăudabil, deoarece în multe cazuri similare copii români născuți pe plaiuri canadiene, vorbesc cu mare dificultate limba română. Cinste tuturor părinților care pun accent pe acest aspect extrem de important, pentru perenitatea limbii materne și implicit a tradițiilor strămoșești. Pe lângă faptul că Isabelle Marie a obținut aceste rezultate impresionante în cadrul competițiilor, ea a mai realizat un lucru demn de amintit, a completat toate testele de patinaj din Canada la categoria aur, fapt ce îi permite să devină antrenoare. În doar câteva zile va sărbătorii majoratul, un moment marcant din viața oricărei persoane, ascensiunea spre cele mai înalte culmi în liga majoră este în plină desfășurare. Din planurile ei de viitor fac parte multe proiecte mărețe, unul fiind acela de a face parte din echipa feminină a Canadei. Indiferent sub ce drapel va patina cu siguranță inima ei va bate românește pentru totdeauna. Cu o poveste impresionantă despre viața unei campioane vă aștept cu drag în curând la emisiunea dumneavoastră de suflet Salut Românesc din Montreal!
 
 

 

 
 
 
 

18 carti MIHAELA CD

Mai citește: 

Cum pot să mă înscriu în clubul GOLD al revistei tipărite PPSM?

Johnny Ciatlos Deak: Programul de promovare al scriitorilor și artiștilor români  contemporani   de pretutindeni  continua!

Cum pot publica si eu in revista?

Invitație de participare la antologia ”STELARIS”-2024

Pagina de Pictura si Arte Visuale

O Gala binecuvântată de Dumnezeu Gala Artelor EDIȚIA A 4-A -2023

Sărbătorind alături de maestrul GHEORGHE GHEORGHIU -70 de ani pe portativul vieții!

Cumparaturi in format electronic: eBook

Oferte promotionale!

INVITAȚIE DE PARTICIPARE  LA REVISTA  tipărită  nr 16/2024

Trei publicații ale editurii Globart Universum premiate de Liga Scriitorilor din Romania,pe anul 2023

Ce mai e nou prin librărie?

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

Doneaza din suflet pentru sufletul tau

rev-14-copy-2

REVISTA TIPARITA NUMARUL 14 POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

Cumpără numărul 14 al revistei de colecție Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. A câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -” PUBLICATIA LITERARA A ANULUI 2023 ” Revista de colecție de o calitate excepțională, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colecționează fiecare număr al revistei tipărite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

ÎNDUMNEZEIRE TIPĂRITĂ (softcover)

ÎNDUMNEZEIRE este o carte de poezii în care Mihaela CD ne arata importanta de a ne trai viata frumos făcând pași către ascensiunea noastră spirituala, spre Indumnezeire. O carte care nu trebuie sa lipsească din biblioteca ta. Comanda cartea în format tipărit și beneficiază pentru un timp limitat de transport gratuit și un semn de carte cadou!

35,00 CAD

CU SUFLETUL ÎN PALMĂ-format tipărit (softcover)

Cartea CU SUFLETUL ÎN PALMĂ te va purta în universul liric al scriitoarei Mihaela CD care își pune sufletul în palma cititorului oferindu-i poezii din sufletul său pentru sufletul cititorului. Comandă acum această bijuterie literară care iți va încânta sufletul cu siguranță și vei beneficia de transport gratuit oriunde în lume și vei primi un semn de carte cadou!

35,00 CAD

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.