Pictura: Fantezie florala

thumbnail (15)

Pictura : Fantezie florala 

artist:  Mirela Buzila 

tehnici  de lucru :vopsea  acril pe suport de  panza cu sasiu sau canvas,

desen in creion, pensulatie, one stroke, stropit.

Mirela Buzila

Mirela Buzila

Artista  care picteaza din Lumi Paralele 

Am pictat dintotdeauna, cred. Pe suflete, pe chipuri, pe pânze, pe pantofi, pe pereți, pe obiecte care păreau că nu mai au respirație, viață sau trăire.

Cred că așa am fost și în alte vieți anterioare, pe care am inceput să mi le amintesc încă de la vârsta de 8 ani, atunci când am experimentat călătorii în astral, desprinderea de corpul fizic, vise lucide, precogniții pe care le consideram prima mea natura umană și existența primordială a acestei vieți. Încă de copil știam că am poposit în această lume să îmi continui cumva, ca suflet, ceea ce lăsasem neterminat în alte planuri și să devin un mesager onest al altor civilizații stelare, de mult apuse, care m-au inspirat dintotdeauna și mi-au lăsat codificat în cromozomii memoriei anumite amintiri, pe care le redau în picturile și arta mea.

Când mă întreabă cineva „De unde te inspiri cand pictezi?” sau „Ce fel de tehnici folosești?” răspund ca și cum răspunsul nu este al meu, ci al unui spirit albastru, care mă animă și susține în momentele mele cele mai dificile și mă ajută să observ la fiecare ființă și vietate partea celestă, divină din interiorul ei.Picturile mele sunt Viziuni din Lumi Paralele, trăiri în urma unor experiențe ”extrasenzoriale” și a întâlnirilor mele cu intra sau extra civilizații superioare.

Alte lucrari ale artistei MIRELA BUZILA:

 Mai citeste: 

Invitatie GLOBART-antologie de arta contemporana in imagini

Revista de colectie, tiparita!

Pagina de Pictura si Arte Visuale

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

35,00 CAD

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT ELECTRONIC (ebook)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 25 dolari canadieni.

25,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.