CUIBURI-pictura digitala by Mihaela CD

CUIBURI

CUIBURI

digital  painting by Mihaela CD

Alte lucrari  ale aceluiasi artist: 

COLECTIA 5 ESTIVAL HOPE page 2

Mihaela CD

Artist:  Mihaela CD 

 colectie de pictura  digitala :   

Estival hope/Speranta estivala

Alte lucrari ale aceluiasi artist: 

Pictura digitala : POSITIVE VIBES

Pictura digitala : ROMANTA NATURII

Pictura digitala : Dragoste mov

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

35,00 CAD

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT ELECTRONIC (ebook)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 25 dolari canadieni.

25,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Un gând despre „CUIBURI-pictura digitala by Mihaela CD

  1. De ceva timp am transformat dimineața zilelor de început de săptămână cu audiție muzicală și privirea, contemplarea, trecerea mentală și vizuală prin stări colorate , mângâiate de cutreierarea picturilor digitale din colecția Artistei Mihaela CD. Așezată în unul din ,, Cuiburi,, cu o muzică excepțională , considerând c, deși sunt mută de uimire în fața acestor picturi,….( recunosc ,distinsa Artistă Mihaela CD a fosta cea de la care am luat pentru prima dată cunoștință de frumusețea, laborioasa artă ,, pictura digitală) am și eu loc în,, Locuri de cazare,, pentru a-mi bucura ochii, (ochiul..) ,sufletul, mentalul cu ,, Romanța naturii,, care este ,, Oglinda vieții,,.Încurajată de paleta largă de culori din,,, Curcubeul speranței,, și cum ,, Tăcerea e de aur,, am rămas un pic mai mult timp despletind vorbele de argint pentru culorile curcubeului in tablourile,, Armonie roșie,, Dragoste mov,, ,, Armonie galbenă,,.În muțenia data diletantismul meu in domeniul ,, acestei picturi astrale,, întotdeauna imaginea, cuvântul,, Vitralii,, mă transpun în catedrale cum a făcut si această pictură si toate picturile dvs care cu adevărat mi-au dat ,, VIBRAȚII POZITIVE,,. Vă îmbrățișez cu ,, Îmbrățișare solară,, și toată admirația mea….Mereu sunt dominată de,, Reflexia gândurilor,,…..când vă citesc sau mă oglindesc privind picturile ,, Lumi paralele,,.,

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.