LANSARE radio -FOCUL DIN NOI

Untitled

LANSARE radio -FOCUL DIN NOI

Emisiunea PRINTRE RANDURI PRINTRE GANDURI PRINTRE OAMENI

Realizator MIOARA HUSUSAN

3 iulie 2021

Lansarea cartii FOCUL DIN NOI la radio ROMANTIC CU ARMONIE SI BUCURIE in cadrul emisiunii PRINTRE RANDURI PRINTRE GANDURI PRINTRE OAMENI  din data  de 3 iulie 2021 a fost o reala surpriza pentru  iubitorii  de poezii si ascultatorii postului de radio.

Realizatoarea emisiunii , doamna MIOARA HUSUSAN , ea insasi  scriitor, a prezentat volumul de poezii FOCUL DIN NOIautor Mihaela CD, intr-un  mod cu totul inedit, in  elegantul sau  stil plin de finete, lasand impresia  ascultatorului  ca se afla  in fata cartii  si vizualizeaza  atat  randurile scrise  cat si  picturile din aceasta carte care  apartin  talentatului artist MIRCEA RUSTIUC.

Cu o bucurie autentica in glas  realizatoarea  a  prezentat si datele tehnice ale cartii  FOCUL DIN NOI  care a fost publicata la editura Celestium ,Romania si Globart Universum Montreal, Canada-2020  si  care contine 240 de pagini  fiind structurata  in 17 capitole. Deasemenea  gazda  emisiunii a citit si impresiile lasate in carte de cele doua  personalitati marcante ale  literaturii contemporane, scriitoarele care semneaza  prefata si postfata, doamnele Aurelia Oanca si Violeta Butnariu.

In cadrul acestei pretioase lansari radio  realizatoarea emisiunii a recitat si interpretat  cateva  poezii din volumul FOCUL DIN NOI   presarate cu minunate  melodii  pe versurile autoarei Mihaela CD   in interpretarea cantautorului Dan Lucian Corb. Melodiile prezentate in emisiune si  in  acest videoclip, sunt rod al colaborarii  dintre compozitorul si interpretul Dan Lucian Corb si scriitoarea Mihaela CD: melodia DOR DE DRAGA ROMANIE, melodia BUCHETUL DE MIREASA si melodia ROMANII DIN LUMEA MARE 

O emisiune de inalta tinuta , o lansare de carte imbracata in rochie de bal , pe care nu trebuie sa o pierdeti! Va invit asadar  sa urmariti un videoclip al acestei emisiuni  din 3 iulie 2021 cand la radio Romantic cu Armonie si Bucurie  ,  realizatoarea Mioara Hususan  a mai scris o fila de istorie,  impregnata cu aroma de iubire! 

cartea poate fi achizitionata in format tiparit sau electronic aici: https://poeziipentrusufletulmeu.com/de-vanzare-aici/carti-de-vanzare/

Radio ROMANTIC CU ARMONIE SI BUCURIE- 3 IULIE 2021

emisiunea PRINTRE RANDURI PRINTRE GANDURI PRINTRE OAMENI

Realizator emisiune  : Mioara Hususan

Recita: Mioara Hususan

editor videoclip : Johnny CD

o productie GLOBART UNIVERSUM

Mai citeste si: 

O LUMINĂ CĂLĂUZITOARE-recenzie de Aurelia Rinjea*FOCUL DIN NOI

Arta de-a pune diamante în pomul vieții*cronica literara ”FOCUL DIN NOI ”

Secrete: Focul din Noi

FOCUL DIN NOI -format tiparit -SOFTCOVER

FOCUL DIN NOI-poezii din sufletul autoarei pentru sufletele voastre contine 240 pagini color. in care veti gasi minunate picturi ale talentatului artist Mircea Rustiuc care au fost o sursa de inspiratie pentru autoarea Mihaela CD. Cumparati aceasta minunata carte pentru numai 35$ CAD si beneficiati de transport gratuit si de un semn de carte gratuit.

35,00 CAD

FOCUL DIN NOI (eBook}

In volumul Focul din Noi al autoarei Mihaela CD, descoperim armonia dintre vers si pictura nascute din focul creatiei artistice.O carte de exceptie, bogata in continut care va va incalzi sufletul!Picturile sunt realizate de artistul Mircea Rustiuc. Comanda acum cartea [240 pagini] in format pdf si o vei primi in emailul tau in mai putin de 48 de ore! Mai ieftin , mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

2 gânduri despre „LANSARE radio -FOCUL DIN NOI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.