Pasi de catifea-Al patrulea pui literar, a sosit!

pasi de catifea coperta fata

Dragi prieteni,

Al patrulea pui literar a sosit! 

Cu mare emotie  am primit  vestea tiparirii volumului  PASI DE CATIFEA  publicat la editura Globart Universum din Montreal 2021.  Acesta  este  al patrulea pui literar  al meu  iar  emotiile care ma incearca  nu  sunt cu nimic mai prejos decat  la  intalnirile cu celelalte trei carti ale mele.

Despre intalnirile cu celelalte carti ale mele:  Imi amintesc  ca la prima mea carte ”Binecuvantare si chin” am avut emotii si in ce priveste tiparul, culorile, fiind prima mea carte tiparita,  grijile au fost  de mai multe feluri. Si la cea de a doua carte a mea ‘‘Focul din Noi”  am avut aceleasi  noduri in gat si aceleasi lacrimi in coltul ochiului , iar bucuria a fost la fel de mare!  Primirea cartii cu numarul trei ”Uneori elefantii zboara” a fost nelipsita de emotii chiar foarte mari si multe peripetii  fiind vorba de amanari si inchideri din cauza pandemiei  a fost foarte  mult asteptata!

Fiecare  carte are  specificul ei  desi intr-o anumita masura se si aseamana intre ele pentru ca  au aceeasi ”mama”, acelasi numar de capitole (17),  toate cartile mele  sunt insotite de imagini color,  iar  cu aceasta carte asa cum spune editorul  ei, se inchide cercul  celor 4 elemente fundamentale aer, foc, apa, pamant  aflate pe copertile celor 4 carti. Am considerat ca prezenta acestor elemente  este un omagiu  adus Universului, marelui  necuprins,  pentru darul poetic, acest har divin primit in clipe de mare tristete si durere sufleteasca.

Multumesc din inima  tuturor celor care si-au adus aportul la editare, tehnoredactare, corectura, tipar, transport si promovare. Multumesc deasemenea celor care au scris in aceasta carte impresii, prefata: domnului  Al Florin Tene, postfata: doamnei  Aurelia Rinjea,  cuvant de inceput si cuvant de incheiere:  domnului Victor Manole , impresii: doamnei Violeta Butnariu. Multumesc editorului Johnny Ciatlos Deak  si  editurii  Globart Universum  pentru calitatea impecabila a  tuturor detaliilor. 

Sunt tare fericita ,   abea astept  sa o   cititi si voi dragii mei  si bineinteles  astept  sa primesc parerile voastre! Asa cum  v-am obisnuit am sa raspund tuturor  intrebarilor voastre  si  am sa public toate pozele pe care le primesc de la voi intr-un carusel  al prieteniei.

Cartea este  disponibila atat in format tiparit ( softcover) cat si in format electronic (ebook).

Astept cu mare drag  comenzile voastre, atat prin butonul de mai jos, sau prin  email  la adresa mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com cat si prin  mesaje private  pe pagina de facebook a revistei ”Poezii pentru sufletul meu” . Va multumesc  din inima pentru ca imi sunteti alaturi si  ma cititi  in continuare, imi scrieti  si acest lucru  ma  bucura si ma onoreaza!

Astept cu  bucurie mesajele voastre! 

Mihaela CD

 PROMOTIONAL TRANSPORT GRATUIT

Cei care doriti sa comandati cartea  o puteti face  accesand butonul  de mai jos :

Primele 100 de comenzi vor beneficia de transport gratuit oriunde in lume. Fiecare carte va fi insotita de un semn de carte din partea autoarei.

 

Rasfoieste cartea Pasi de catifea : 

Pasi de catifea-ebook-demo

PASI DE CATIFEA format TIPARIT (softcover)

Cartea Pasi de catifea a autoarei Mihaela CD vine sa confirme inca o data sensibilitatea si talentul poetei prin versuri care va vor mangaia sufletul. Cartea contine 250 pagini si 17 capitole insotite de incantatoare imagini color. Comanda acum PASI DE CATIFEA la un pret de numai 35 CAD fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarei.

35,00 CAD

PASI DE CATIFEA format ELECTRONIC (ebook)

Cartea Pasi de catifea a autoarei Mihaela CD vine sa confirme inca o data sensibilitatea si talentul poetei prin versuri care va vor mangaia sufletul. Cartea contine 250 pagini si 17 capitole insotite de incantatoare imagini color. Comanda acum cartea in format ELECTRONIC la un pret de numai 20 CAD Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

Iata cateva  impresii  despre cartea  Pasi de catifea

,,Într-o lume în care se citeşte puţin, această carte este scrisă din plăcere, pentru plăcerea de a citi, ca o nevoie de eliberare, de evadare din cotidian, în artă şi vis, iar autoarea Mihaela CD se situează într-o sferă originală şi deţine o tradiţie semnificativă în privinţa actului de creaţie artistică. Ea îşi manifestă spiritul creator prin creaţii originale cuprinse în volume reprezentative.

Prezentările Mihaelei CD prin paşii de poezie petrecuţi prin viaţă cu titlul Paşi de catifea sunt revelatorii pentru promovarea frumosului, a artei, a esteticului. Ea are nevoie de actul artistic liber, cu imaginaţie şi sensibilitate, fără vulgaritate şi se opune categoric la tot ce este inestetic, la tot ce se află în dezarmonie. Deşi
îi respectă pe nonconformişti, ea va rămâne fidelă stilului său sensibil cu care ne-a obişnuit.”

Mai citeste despre celelalte carti ale autoarei : 

Impresii, cronici si recenzii  literare*Uneori elefantii zboara

Secrete: Focul din Noi

Impresii si cronici* FOCUL DIN NOI

Menirea-n vers*Critica literara*Binecuvantare si chin*

Impresii*Binecuvantare si chin*

*Caruselul prieteniei*Focul din Noi

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT TIPARIT (softcover)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 45$. Livrare gratuita oriunde in lume!

45,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.