Despre autoarea Alice Mihaela Puiu 

AUTOR *ALICE PUIU

Despre  autoarea Alice Mihaela Puiu 

gold1Membru al Clubului Gold al colaboratorilor revistei ”Poezii pentru sufletul meu” din Canada

Poeta  Alice Puiu  este de profesie inginer de aviație,  a iubit poezia dintotdeauna,  debutul sau  literar  fiind in 2017  cand asterne primele sale poeme  in  antologiile  Ecreator ale editurii Grinta. De-a lungul anilor a publicat in peste 20 de antologii literare  si  numeroase  reviste  de cultura. O strânsă colaborare în perioada 2019 – 2020 se evidențiază cu Foaia Cenaclului „Expresia Ideii” Onești în care publica poeme dar și recenzii literare și impresii de călătorie. Este autoare a 3 volume de poezii proprii editate la editura Pim, in anul 2020,  cele trei fiind in fapt  o colectie  care se numeste  „Întoarcerea Cuvântului” si care in curand va fi intregita  cu al patrulea volum la care lucreaza  in prezent scriitoarea.

Scriitoarea Alice Puiu este o voce puternica a literaturii romane contemporane  care  ofera un  fantastic tablou  vizual-liric in poeziile sale, parfumand  cuvintele cu intense trairi,   rasarite din propriile ”ganduri pe-un fir de  emotie” si scriind” umbre intr-o balansare de ecouri” destainuiri ” din rana clopotelor înnoptate în răscrucile ploii” 

Va invitam sa o descoperiti pe scriitoarea Alice Puiu  in paginile urmatoare: 

Cv literar: Alice Mihaela Puiu

Creatii literare: Alice Puiu

Referinte critice: Alice Puiu

Mai citeste si : 

Clubul GOLD al revistei tiparite

Cum pot publica si eu in revista?

Revista de colectie, tiparita!

De ce sa cumparam cartile unui autor?

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT TIPARIT (softcover)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format tiparit si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional de 95$ (Pret intreg 115$) Pachetul TRIO contine 750 pagini color pentru sufletul tau!

95,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 55 dolari canadieni.

55,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.