ANTOLOGIA GLOBART -videoclip Mirela Buzilă

COPERTA FATA

Antologia   de arta  contemporana in imagini  va prezinta artisti romani  de pretutindeni ! 

Astazi  va prezentam in videoclipul  de mai jos  cateva  dintre lucrarile prezente in antologie  care apartin  artistei  :

Mirela Buzilă

Mirela Buzila

Mirela Buzilă

”Încă de copil știam că am poposit în această lume să îmi continui cumva, ca suflet, ceea ce lăsasem neterminat în alte planuri și să devin un mesager onest al altor civilizații stelare, de mult apuse, care m-au inspirat dintotdeauna și mi-au lăsat codificat în cromozomii memoriei anumite amintiri, pe care le redau în picturile și arta mea.

Când mă întreabă cineva „De unde te inspiri cand pictezi?” sau „Ce fel de tehnici folosești?” răspund ca și cum răspunsul nu este al meu, ci al unui spirit albastru, care mă animă și susține în momentele mele cele mai dificile și mă ajută să observ la fiecare ființă și vietate partea celestă, divină din interiorul ei.

Picturile mele sunt Viziuni din Lumi Paralele, trăiri în urma unor experiențe ”extrasenzoriale” și a întâlnirilor mele cu intra sau extra civilizații superioare.

Picturile mele se vând rapid, rar apuc să organizez o expoziție. Așa că mereu rămân cu puține lucrări de expus.

În urmă cu 6 ani am creat  în București Centrul de Relaxare și Reconectare „Magic Life”, un complex de sănătate holistică prin yoga și terapii energetice, integrativ-complementare, unde am expus picturile mele.

De asemenea, am organizat în cadrul festivalului “Cluj Symphony Experience” expoziția interactivă „Symphony of Colours” unde mai mulți artiști au colaborat în direct cu publicul pentru a surprinde în culori mai multe opere muzicale.

 Clienții și colaboratorii mei numesc tablourile mele „Picturi Vindecătoare”.

Ele au fost chiar calibrate(măsurate)de un expert în parapsihologie, cu ansa radiestezică, ca fiind picturi cu o rezonanță energetică benefică, curativă si purificatoare. 

Picturile cu Avatari nu sunt altceva decât chipurile-portret ale cumpărătorilor mei, readuse în matricea divină, așa cum am fost toți creati la începuturi de Marele Creator.

Tehnica de lucru: pensulație cu vopsea acril, desen in marker, one stroke, stropit, tehnica cuțitului și alte tehnici personale.”

Mai citeste: 

Invitatie GLOBART-antologie de arta contemporana in imagini

Sa o cunoastem pe artista: Mirela Buzila

Invitatie-GENESIS-interviuri

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

35,00 CAD

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT ELECTRONIC (ebook)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 25 dolari canadieni.

25,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.