Despre autoarea Ileana Pascu

 

ILEANA PASCU

 

Despre autorul:Ileana Pascu

gold1

Membru al Clubului Gold al colaboratorilor revistei ”Poezii pentru sufletul meu” din Canada
 

Nãscutã în ultima zi ,a primei luni ,a lui 1973,intr.o iarnã geroasã ,cu o mantie de zapada de aproape un metru,într-o comunã ,ce sta pe sare si petrol,cu dealuri bogate in roadele pamantului ,cu oameni buni şi ospitalieri,deosebit de calzi la suflet,comuna Ocnița,județul Dâmbovița.Casatoritã în Moreni.De mai bine de un deceniu,necesitãțile şi împrejurãrile ne-au determinat sã luãm drumul strãinãtãții (locuiesc în Madrid).Clasele primare le-am terminat la Ocnita,unde am debutat cu poezie, în revista culturalã ,,Şcoala şi viața”,in 1986, redactatã de poetul,prozatorul,dramaturgul,publicistul si profesorul de Limba şi literatura românã, George Toma Veseliu ,cãruia i-am fost elevã. Am continuat studiile la liceul Ion Heliade Rãdulescu din Târgovişte, profil chimie,Liceul Economic Târgovişte ,profil Alimentație publicã ,Şcoala de Cooperatie Buzãu ,profil Preparator produse alimentare CL-LF.Poeziile mele au fost recitate la serbãrile scolare…sau uitate in sertarul cu amintiri,dupã casãtorie. În timpul şederii mele la Madrid,am fost invitatã de poetul Gelu Vlaşin, la Cenaclul de la Madrid ASARS,Asociatia Scriitorilor şi Artistilor Români din Spania,fapt ce a reaprins în mine,aceastã dragoste de poezie.Am mai publicat poezii in Antologia,,Vis cu Nichita” a Academiei Internaționale de Literaturã şi Artã a Societãții Culturale ,coordonata de domnul George Cãlin.

Dragostea de poezie, mi-a insuflat-o mama mea,profesorul de Limba Romana şi bunicul matern.

 
 

 Va invitam sa o descoperiti pe scriitoarea Ileana Pascu  in paginile urmatoare:

Clubul GOLD al revistei tiparite

Creatii literare: Ileana Pascu

 
 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

35,00 CAD

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT ELECTRONIC (ebook)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 20 dolari canadieni.

20,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

 

 

 

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT TIPARIT (softcover)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format tiparit si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional de 95$ (Pret intreg 115$) Pachetul TRIO contine 750 pagini color pentru sufletul tau!

95,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.