Despre autoarea Liliana Badea Carstea

Untitled

Despre autoarea: Liliana Badea Carstea

gold1

Membru al Clubului Gold al colaboratorilor revistei ”Poezii pentru sufletul meu” din Canada
 
 
Liliana Badea-Cârstea este de profesie inginer IT  dar marea sa pasiune este literatura. Pana scriitoarei  este inmuiata in  sensibilitatea sufletului care se lasa daruit cititorilor imbracand  forme lirice elegante si rafinate. 
 
Scriitoarea Liliana Badea-Cârstea s-a născut la Târgovişte, jud. Dâmboviţa, Romania.A terminat liceul la clasa de matematică-fi zică, în cadrul Liceului „Ienăchiţă Văcărescu“în Târgovişte. A studiat cursurile Facultăţii de Automatică, în cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, secţia Calculatoare, în prezent inginer IT.
Debutează în anul 2010 cu volumul de versuri Regrete – ed. „Etnous“,Braşov. Urmează apoi volumele: Umbre la editura „Emma“, Orăştie, în anul 2012 şi Gânduri la editura „Liric Graph“, Buzău în anul 2017. Este coautor in  peste 30 de antologii din tara si strainatate, a publicat de asemenea în câteva reviste: Negru pe Alb, Eminesciana –revista eternului frumos, Amprentele Sufl etului, Poezii pentru sufl etul meu –Revista de literatură, artă şi cultură (Montreal, Canada).
 
Liliana Badea-Cârstea este un scriitor cu o bogata  activitate culturala, participand  activ  la evenimente culturale romanesti si internationale, lansari  de carte, tabere de creatie,  concursuri, festivaluri. Creatiile sale literare  nu au trecut neobservate fiind apreciate  in mod deosebit, castigand nenumarate premii, distinctii, diplome  si medalii.
 
 
 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala care cuprinde literatura, arta, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni.

35,00 CAD

 
 

Uneori elefantii zboara/Sometimes elephants are flying *FORMAT ELECTRONIC (ebook)

Uneori elefanţii zboară a autoarei Mihaela CD este o culegere extraordinară de reflectii si enunturi motivationale, realizata in pagini color de inalta calitate, care se adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor! Pe parcursul celor 250 de pagini pline de culoare vei descoperi secrete ale succesului ca sa fii mai puternic si mai bun! Comandati acum la numai 20 dolari canadieni.

20,00 CAD

 

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT TIPARIT (softcover)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format tiparit si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional de 95$ (Pret intreg 115$) Pachetul TRIO contine 750 pagini color pentru sufletul tau!

95,00 CAD

Un gând despre „Despre autoarea Liliana Badea Carstea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.