Lacrimioara Iva laureata a Galei Artelor Editia a 2-a

Lacrimioara Iva laureata a Galei Artelor Editia a 2-a

Gala  Artelor editia a 2-a  s-a desfasurat in 29  august 2021 la Montreal. Organizata  de  edituera Globart Universum din Montreal  si de revista Poezii pentru sufletul meu  cu ocazia aniversarii de 3 ani a revistei  on line si  a 2 ani de revista tiparita. In cadrul evenimentului  au fost premiati atat scriitori, artisti, muzicieni, instrumentisti cat si alti  ”Romani cu care ne mandrim”!

Doamna Lacrimioara Iva , scriitor binecunoscut, artist, jurnalist, cronicar si redactor sef al revistelor Magazin Critic si  Cutezator,  Presedinte  al Euroeducation Federation filiala Sardinia, Italia, membru al  Uniunii scriitorilor din Romania,  face parte din  aproape toate aceste categorii  fiind  multiplu laureat al GALEI ARTELOR editia a 2-a: 

La concursul  GALA ARTELOR editia a 2-a   sectiunea Creatii literare a obtinut  Premiul cu titlul : PREMIUM

La concursul  GALA ARTELOR editia a 2-a   sectiunea Arta in Imagini a obtinut  Premiul cu titlul : MAGNIFIC

Pentru participarea la proiectul Universum , antologie in 5 volume  a obtinut Diploma de Excelenta  

Pentru  merite deosebite in  toata activitatea sa literara si culturala cat si pentru aportul adus la  promvarea  talentelor  in lume, promovarea culturii , literaturii  si a revistei Poezii pentru sufletul meu  a primit DIPLOMA STEJARUL DE AUR

 

Suntem mandri cu laureatii GALEI ARTELOR  care ne fac cinste  si ne onoreaza  pe intreg globul ! 

Doamna Lacrmioara Iva  este membru  de onoare al Clubului GOLD  si in acest sens i-a fost oferita  diploma de onoare in 27 iulie 2021 

FELICITARI  DOAMNEI LACRIMIOARA IVA!

Ii dorim doamnei Lacrimioara Iva , multa sanatate, multe realizari, putere  de munca si inspiratie  in toate proiectele sale viitoare. 

Mai citeste: 

Despre  autoarea si artista  Lacrimioara Iva 

ANTOLOGIA GLOBART -videoclip LACRIMIOARA IVA

Referinte critice : Lacrimioara Iva

Carusel desene naive*Lacrimioara Iva

ANTOLOGIA UNIVERSUM volumul nr 5 Tiparita (softcover)

Comanda acum antologia UNIVERSUM , VOLUMUL NR 5 de literatura contemporana , autori romani de pretutindeni (400 PAGINI) transportul este inclus, livrare oriunde in lume! Data livrarii va fi comunicata prin email!Oferta timp limitat!

35,00 EUR

QUATRO-Daruieste-i inimii tale bucurie! -in format TIPARIT (softcover)

Cumpara cele PATRU ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ‘Pasi de catifea(250 pag)”,”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format electronic si daruieste-i inimii tale bucurie! Comanda acum la pret promotiona,l inainte de lansare, pachetul QUATRO [990 pagini] in format TIPARIT [in valoare de 150 $] la numai 130$!

130,00 CAD

Revista TIPARITA nr 6/2021 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 6 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 15CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

15,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.