Sărutul estival     

autor Mihaela CD

Sărutul estival   

Autor Mihaela CD

Înmugurim pe apele iubirii

Ne pierdem în sărutul estival 

Și ne-ndemnăm usor, în legea firii 

Pe barca dragostei, urcăm pe val

 

Și atât de topiți de-ndrăgostire

Pe loc ne-nsemnăm pe cerul nopții

Iubirea-n tipărită amintire

Să ne lumineze drumul sorții

 

Si-avid urcăm treptele rătăcite

Ce  ne suie peste încă un val

Și ardem stergând clipe spălăcite

Pierzându-ne-n sărutul estival.

Mai citeste : 

IMPRESII despre Gala Artelor- editia a 2-a la Montreal

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

QUATRO-Daruieste-i inimii tale bucurie! -in format TIPARIT (softcover)

Cumpara cele PATRU ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ‘Pasi de catifea(250 pag)”,”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format electronic si daruieste-i inimii tale bucurie! Comanda acum la pret promotiona,l inainte de lansare, pachetul QUATRO [990 pagini] in format TIPARIT [in valoare de 150 $] la numai 130$!

130,00 CAD

Dialog Peste Ocean FORMAT TIPATIT(softcover)

Cartea Dialog peste ocean a autoarilor Mihaela CD si Trandafir Simpetru vine sa confirme inca o data universalitatea dialogului literar dincolo de orice distante geografice.Cele 200 pagini va vor purta pe valurile lirice inspumate ale eternei teme: iubirea! Comanda acum cartea DIALOG PESTE OCEAN fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarilor

35,00 CAD

4 gânduri despre „Sărutul estival     

 1. O poezie frumoasă, foarte frumoasă poezie ,, înmugurită pe apele iubiri ,, și înflorită sub binefăcătoarea energie din ,, Sărutul estival,,Autor Mihaela CD, ,,la même femme amoureuse,, care vâslește la ,, barca dragostei ,, .Această poezie am citit-o însoți-tă de o rezonanță delicată, emanată de fiecare cuvânt la așezarea în vers, dându-mi starea ca mă plimb cu pași fini,, ca de,, catifea,, printre obiecte de cristal ce prin atingere lasă cititorului , auditorului un clinchet …Consider că titlului ,, Sărutul estival,, este el însuși o poezie….Sărutul nu are de cât un anotimp la figurat care se află în toate cele patru anotimpuri calendaristice și care funcțiionează, se hrănește cu energia iubirii ca un ,, perpetuum mobile,,. ,,Și atât de topiți de-ndrăgostire/ Pe loc ne-nsemnăm pe cerul nopții,,…/ Și ardem stergând clipe spâlăcite/ Pierzându-ne-n sărutul estival,,/… posibil să ne pierdem în fiecare din cele patru anotimpuri în,, Sărutul estival,,.Și ca să-mi creez un ,, moment regal ,, recitind poezia am lăsat în fundal să se audă, să aud concomitent cu versurile ,, Valsul vieții, de Eugen Doga,,.Dăruiesc ,, momentul meu regal de poezie,, la cât mai mulți cititori , nu o să regretați….. …..

  Apreciat de 2 persoane

 2. O viață plină de dragoste, un sărut al tinereții, ce are menirea să pună pecetea pe întreaga trecere a timpului, păstrând vara în suflet.
  Mână în mână, „pe apele iubirii” pe valuri ce o ridică și o coboară, dar o aduc la mal, cu omul drag alaturi, în „barca dragostei”.
  O superbă retrospectivă, un spectacol al sentimentelor adevarate, pe care Mihaela CD știe să le transmită, de fiecare dată, în oricare poezie pe care o scrie.
  „Clipe spălăcite” sunt trecute în uitare, atunci când doar fiind pe varful valurilor, se simte împlinirea visurilor, iar „sărutul estival” aduce satisfacția, în dragoste și viață.
  Pentru autoarea acestor versuri, vara înseamnă tinerețe, iar eu îi împărtășesc în totalitate acest punct de vedere, acest mod de a asocia etapele vieții cu anotimpurile.
  Admirație și prețuire imensă, pentru frumusețea sentimentelor tale exprimate în vers!

  Apreciat de 1 persoană

 3. wow ce frumos! Multumesc din inima ce mult inseamna sa simtim la fel .. nu oricine iti intelege trairile, simtirea, evident este nevoie de cineva cu o sensibilitate aparte ca sa te poata ”citi” pana in suflet. Multumesc infinit!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.