Robert Dumitrescu-laureat la GALA ARTELOR ediția a 2-a Montreal

240950989_4129692243766577_1354603183377543244_n

Robert Dumitrescu-laureat la GALA ARTELOR ediția a 2-a Montreal

TORT 3

Gala  Artelor ediția a 2-a  s-a desfășurat în 29  august 2021 la Montreal. Organizată de  editura Globart Universum din Montreal  și de revista Poezii pentru sufletul meu  cu ocazia aniversării de 3 ani a revistei  on line și  a 2 ani de revistă tipărită. In cadrul evenimentului  au fost premiați atât scriitori, artiști, muzicieni, instrumentiști cât și alți  ”Români cu care ne mândrim”!

robert

Robert Dumitrescu

Este  regizor la 15 ani ! El a gândit de la zero, filmul ”The call/Chemarea” începând cu scenariul, regia, găsirea actorilor, imagini, muzica și prezentarea în cadrul concursului Episcopiei Ortodoxe Romane de la Montreal Dintre cele  peste 80 de proiecte prezentate în concurs, Filmul THE CALL s-a situat pe  primul loc obținând premiul special  al juriului. Filmul arată cum se transformă, prin credința, un copil inocent și curios care intră cu pași nesiguri  în biserică, într-un om matur ce pășește hotărât, cu multă încredere  și care-și va păstra în inima  spiritul de copil. Suntem mândri să avem  în diaspora  română  de la Montreal, copii deosebit de creativi și talentați  care dovedesc o bună cunoaștere a credinței și a tradițiilor românești, copii ce poartă România în suflet, deși  sunt plecați din țara  de la vârste  foarte fragede . Felicitări Robert Dumitrescu!

Felicitări regizorului Robert Dumitrescu

Vă invităm să urmăriți un mic videoclip de la Gala artelor ediția a 3-a!

Mai citește : 

Romanii-canadieni care ne fac cinste-lista laureatilor- GALA ARTELOR-ed a 2-a Montreal

In curand revista tiparita numarul 7/2021

ANTOLOGIA GLOBART -videoclip MIHAELA CD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Wow! Oferte promotionale!

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.