NUMAI ÎMPREUNĂ CU IUBIRE ȘI CU PACE VOM DOBÂNDI CEEA CE NE APARȚINE DE DREPT : LIBERTATEA!

IMG_0103
 
NUMAI ÎMPREUNĂ CU IUBIRE ȘI CU PACE VOM DOBÂNDI CEEA CE NE APARȚINE DE DREPT : LIBERTATEA!
 
de MIHAELA CD 
 
Ne-am întors de la Ottawa după 3 zile petrecute împreună cu romanii noștri care lupta pe baricade pentru LIBERTATEA NOASTRĂ!
Este iată a 3-a oara, de fiecare data sperând ca se va termina cu izbânda și nu va mai trebui sa mergem dar iată ca LIBERTATEA E MAI GREU DE CÂȘTIGAT DECÂT NE-AM PUTEA IMAGINA!
Nu pot sa va spun cât de frig a fost, oricât de gros ne-am îmbrăcat după 4-5 ore state în frig la -25C nu iți mai simți picioarele, degetele sunt degerate, buzele crăpate de vânt, obrajii amorțiți oricâte ceaiuri și cafele calde bei, oricât te miști și dansezi e imposibil ca frigul de -25C sa nu iți intre în oase!
Deci ești nevoit sa mergi sa te încălzești undeva într-o cafenea sau un hotel, sau într-un camion ca apoi sa ieși iar afara sa porți cu mândrie lupta cu nedreptatea încă 4-5 ore cât te țin puterile. Ei bine dragii mei dacă asta ni se pare greu noua, celor care mergem doar sa ii susținem pe adevărații luptători, vreau sa va spun ca pentru ei este și mai greu.
Nopți dormite în camioane, fără dus, baie, condiții de igiena, mișcare, unii au și fum în camion, nu mai spun ca stand pe loc nu se încălzesc cabinele ca și atunci când merg la drum, am urcat în camioane și am găsit temperaturi ”dezmorțite” și condiții de trai minimale la care se adaugă stresul și presiunea pusa de politie, autorități și vesti, știri și mesaje de tot felul. I-am văzut mâncând afara la -25C cu câte o farfurie de mâncare calda în mana (în picioare) în jurul unei lămpi cu butelie care încălzea mâncarea. Darnici și cu inima mare ne-au invitat sa mâncam cu ei ne-au oferit minute și ore din viata lor, ne-au invitat în camioane, au participat alături de noi la manifestație fluturând steaguri și lozinci înscrise pe pancarte.
Va întreb dragii mei cum altfel DECÂT ASA arata EROII ADEVĂRAȚI?
Majoritatea dintre ei sunt independenți, brokeri care au camioanele lor, care au și ei familii de întreținut, rate la camioane, asigurări la camioane, chirii sau ipoteci la case, copii care trebuiesc ținuti la scoală și o mie și una de alte lucruri de făcut pe care noi toți ceilalți le facem fără întrerupere. Acești EROI nu sunt plătiți de nimeni sa stea acolo, ei au plecat din convingere pentru ca știu ca nu mai exista o alta soluție de a opri sclavia ce ne pândește pe toți! ACEȘTI OAMENI NU SE PLÂNG, NU CER NIMIC ȘI SUNT EXTREM DE MODEȘTI, dar toți, absolut toți sunt întristați de un singur lucru: ca încă mai sunt oameni care nu s-au trezit și care nu știu și nu înțeleg pentru ce sunt ei acolo!
Deseori se afla sub presiune, intimidare, stres, primesc câte o știre negativa care le scade entuziasmul , moralul lor este întreținut de suporterii și protestatarii care vin sa ii incurajeze.
AU CE MANCA căci asta le duce toată lumea, dar au LACRIMI ÎN OCHI CÂND PLECAM ȘI NE ÎNTREABĂ DACĂ REVENIM!
Pentru ei dragii mei trebuie sa facem cunoscuta lupta noastră la cât mai multa lume!
CAMIONORII NU DUC UN RĂZBOI AL CAMIONORILOR CI UN RĂZBOI CONTRA DISTRUGERII UMANITĂȚII, SUNT OAMENI DREPȚI, VERTICALI, DEMNI ȘI HOTĂRAȚI care ne-au spus fiecare povestea sa dar și hotărârea lor de a REZISTA PANA LA IZBÂNDĂ!
Am stat într-un frig năprasnic ce iți trecea prin oase, dar am avut inimile pline de iubire, de dragoste și de căldură! LA OTTAWA este o atmosfera extraordinara de frăție, de iubire, de prietenie! EI SUNT SIMBOLUL UNITĂȚII AL COMUNITĂȚII, ȘI AL BINELUI !
Nu știu cum vom putea vreodată sa le mulțumim cu adevarat acestor NEÎNFRICAȚI LUPTĂTORI PENTRU ADEVĂR!
VIITORUL NOSTRU AL TUTURORA DEPINDE DE REUȘITA LOR LA OTTAWA! VA ROG AȘADAR SA II SUSȚINEM ȘI SA II INCURAJAM CÂT PUTEM DE MULT!
Din partea comunității românești RĂSPUNSURILE AU FOST destul de SLABE nu au venit ajutoare foarte mari, suntem profund dezamăgiți ca nu putem sa ii susținem asa cum merita, asa cum trebuie sa facă orice comunitate, sa ii ajutam sa își plătească măcar asigurările la camioane, măcar câte o noapte-doua la hotel, o factura de curent sau o parte din cheltuielile lor, contam în continuare pe ajutorul bănesc al fiecăruia dintre voi, va rugam sa donați bani pentru acești EROI,( la doamna Cristina Dica)
In încheiere as vrea sa va spun ca INDIFERENT CÂT VA DURA, noi știm ca avem o singura șansă și anume aceea de a ÎNVINGE, cei care încă nu v-ați trezit, va invitam sa citiți materialele pe care le-am publicat mai jos pe pagina, derulați și veți găsi toate informațiile despre aceasta REVOLUȚIE , CONVOIUL LIBERTĂȚII 2022.
NUMAI ÎMPREUNĂ CU IUBIRE ȘI CU PACE VOM DOBÂNDI CEEA CE NE APARȚINE DE DREPT : LIBERTATEA!

14 FEBRUARIE 2022-MONTREAL

MIHAELA CD  

Mai citeste: 

VIRUSUL „LIBERTATEA”

despre revolutia din Canada

Împreună-i puterea ce-nvinge mereu!

INIMI UNITE PENTRU LIBERTATE 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.