UN CITITOR CĂTRE AUTORUL CĂRȚII ”Uneori elefantii zboara”

                EZ-left     

UN CITITOR CĂTRE AUTORUL CĂRȚII

,, Uneori  elefanții  ZBOARĂ,, nu este un titlu de magie, este,din punctul meu de vedere (un cititor) îndemn, o deviză ,,Fii mai puternic. Fii mai bun!,, Mihaela CD, exprimată într-o carte adevărată , o carte  ca un îndreptar, un dicționar al gândirii, al mentalității oamenilor.

Depun jurământul :_Cred în visele mele, vreau să fiu mai puternic și vreau să fiu mai bun _ și deodată mi se deschide cartea, filele se succed sub privirea gândirii   la auzul  reflectărilor interioare provocate de  ,, culegere  extraordinară  de reflecții și enunțuri motivaționale care se  adresează tuturor celor care vor să creadă în visele lor, vor să fie mai puternici și vor să fie mai buni!,, cum este prezentată cartea de către Victor Manole –Liga Scriitorilor din  România.

Cartea m-a atras ca un magnet pentru că  ,,….scriitoarea Mihaela CD se adresează cu foarte multă căldură fiecărui cititor , cu mult respect și prețuire pentru prezent și viitor,,   Victor Manole , cum remarcă fiecare cititor inclusiv semnatara acestei scrisori.

Dacă ar fi să numesc un personaj principal al cărții aș numi _  VIAȚA- care prin vocea , scrisul autoarei ne sfătuiește cum trebuie să o parcurgem  pentru că ,, În viață totul pornește de la iubire! Iubește tot ce-i în jurul tău ca să fii fericit !,, Mihaela C D sau   , parafrazând zicerea  Apostolului Pavel  ,, Dacă dragoste nu e, nimic nu e,, !!….

Fotografiile frumoase și sugestive semănate printre filele cărții, sunt  ca un  mic popas pentru privire și reflectare a ceea ce ai citit și  a te pregăti pentru ce urmează să citești astfel să beneficieze fiecare  ,,aforism,, de o bună percepere din ceea ce ,, o înveșnicesc și o înnobilează,,  pe scriitoare, după cum  frumos  recomandă  Victor Manole. Ca să fim siguri că drumul  ales în viață este cel corect  din când în când cartea ne dă drept indicatoare devizele : ,, Fii puternic ca un elefant! ,, ,, Iubește-te și respectă-te ca să fii iubit și respectat!,, ,, Bucură-te de fiecare clipă!,, (sau  cum spun latinii , Horațiu ,,  carpe diem,, )  ……și am remarcat, am reținut în mod deosebit ,,Mergi chiar și atunci când tălpile  te dor. Când vei admira unde  ai ajuns nu vei mai simți  durerea de picioare!,,  Mihaela CD.  O CARTE BALSAM,O CARTE  SPERANȚĂ DATĂ OAMENILOR  ȘI CARE CUPRINDE  SOLUȚII , SFATURI, încât,, IMPOSIBIULUL DEVINE POSIBIL,,. Dându-i un popas lecturii mele pentru a medita la zicerea ,, Când simți că iarna ți-a cuprins inima…,, Mihaela CD , mi-au revenit ca un ecou  slovele scriitoarei și anume ,, Lasă ceva după tine! O urmă demnă a trecerii tale pe pământ!,,. Am fost însoțită de la începutul parcurgerii  a  fiecărei pagini , de întrebarea – și totuși cum deduc calea?-…Capitolul ,, Găsește calea,, îmi dă răspuns ,,  Când îți găsești calea ,știi, pentru că se face lumină în viața ta,,.  În timpul  lecturii acestei cărți am ținut cont de jurământul pe care mi l-am dat –cred în visele mele– și  mi s-a confirmat că am făcut bine ,, Nimeni nu-ți poate lua visele și speranța!,, Mihaela CD.

Cu fiecare filă mulțumesc distinsei Doamne MIHAELA CD pentru darul ( încă un dar ) care mi l-a făcut, pentru darul pe care l-a făcut fiecărui cititor în parte. Și la lectura acestei cărți ca și la tot ce am reușit eu să citesc sub semnătura ,,MIHAELA CD,,  când paginile pe care  le mai am de parcurs se micșorează în număr simt regretul că nu sunt mai multe…

Nu am închis filele cărții  în copertă, mai recitesc ce mi-a spus, ce ne-a spus  semnatara  : că ,,Mâine este o altă zi, nu e garantată pentru nimeni deci  trăiește azi!!!,; și că,, Orice zid, chiar de beton, poți să-l treci, să-l spargi, să-l escaladezi, să-l înconjori, dar zidurile pe care le pui în mintea ta sunt cel mai greu de trecut.,,   și totuși ,, Tu ești forța gândului tău!,,   ,,You are the force of your thought,,

,,Conținutul  cărții în sine va juca un rol în viața oamenilor și în conviețuirea dintre oameni deoarece dă valoare existenței umane pentru prezent și viitor,,  un adevăr confirmat și care se va confirma sunt cele enunțate de Victor Manole alăturate de ,, Lucrurile cele mai imposibile sunt posibile! Diferența este dată de atitudinea ta!,, Mihaela CD.

Cu deosebit respect  pentru tot ce am citit scris , semnat Mihaela CD vă mulțumesc din tot sufletul .

Silvia Mihalachi

silvia mihailescu

Mai citeste: 

Silvia Mihalachi -SCRISOARE DESCHISĂ-Pasi de catifea

Silvia Mihalachi – AMIRALII POEZIEI DE DRAGOSTE,MIHAELA CD și TRANDAFIR SIMPETRU -Dialog peste ocean

FRUNZA RĂZVRĂTITĂ

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.