Printre alte rânduri 

coronita-flori-5

Printre alte rânduri 

Autor: Avram Ana Maria 

E doar atunci când în privirea lui de un albastru năucitor îmi simțeam aripile crescând, ieșind din mine,de parcă tot ce am fost înainte de a-l cunoaște a fost doar umbra unei necunoașteri de sine zguduitoare.

Cuvintele mele in sfârșit mi-au părăsit buzele in feluri in care degetele nu au putut vreodată a scrie,și-au găsit un culcuș etern în auzul lui. Daedalus mi-a zdruncinat întreaga ființă,iar eu însetată de cunoaștere am învățat să zbor,doar prin albastrul ochilor aceia,prea albaștri.

M-a înecat cu speranța că nu voi plânge din nou și că invitația lui la masa imaginației era o realitate la care îmi era permis să mă așez,dar nu știam că mâncarea va avea gustul otrăvirii.

Am strâns atâtea momente in palmele noastre invizibile,le-am prins în crăpăturile lăsate de îmbrățișarea lor suavă încât amintirea lor te pun la ultimul etaj al unei parcări dezolante,in întunericul ce te înconjoară,singura lumina de care poți fi conștient fiind cea a orașului reflectată asupra noastră.

A supt tot din mine. Eram ca o portocală prinsa intre buzele lui. Nu m-a deranjat. Adoram să mă stoarcă,să mă devoreze,să mă închidă cu orele între cadrele create de el,iar eu sa i le pot umple cu note muzicale și gânduri fara sens,dar lipitoare.

Daca eram toxici…nu o pot descrie astfel. Când o persoană te face sa fii o varianta mai buna a ta,chiar daca te consuma ca un drog după care râvnești,deși din principii te tii departe de el,nu se poate numi astfel. De ce?

Atunci știi că ai găsit iubirea. Toxicitatea vine atunci când tu iubești,iar un alt Daedalus îți topește aripile. In fapt,nu au fost ale tale niciodată,iar el știe asta. Din acest motiv are o anumită putere asupra ta.

Mai citeste: 

NICI UN ZEU  

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Mara Popescu Vasilca interviu Radio Power Love

 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.