INVITATIE lansarea cartii PRIN OCHII MEI -4 iunie 2022

afis 4 iunie 2022

La fel ca la fiecare carte nouă, un prilej de imensă bucurie pentru mine, cartea PRIN OCHII MEI  nu este o carte de poezii, este o carte de proza, prima mea carte de proza, o carte care vorbește despre LIBERTATE, DREPTATE si VIATA PRIN IUBIRE!In  cartea Prin ochii mei  ma veți putea descoperi  și în calitate de cronicar și jurnalist dar și de prozator. 

 Aștept cu mare bucurie sa va împărtășesc aceasta ENORMA bucurie în 4 iunie 2022 la DOMAINE ROMAN-Canada unde vom lansa aceasta carte care sunt sigura ca o sa va placa! 
Mulțumesc din toată inima mea doamnei Prof Aurelia Rinjea care a scris prefața acestei cărți ”NE-AM NĂSCUT SA FIM LIBERI” , doamnei profesor VIOLETA BOBOCEA care a scris postfața acestei cărți, domnului GELU DRAGOS ziarist care a scris impresii în aceasta carte și mult stimatului prof VICTOR MANOLE care a scris o minunata recenzie ce radiografiază extrem de atent și de obiectiv fiecare aspect al cărții. Sunt onorata sa am în aceasta carte atâtea păreri analize și impresii ale iluștrilor literați și le mulțumesc tuturor din toată inima! Nu doresc sa uit desigur și vreau sa mulțumesc celui care a avut încredere în mine și ma susține necondiționat întotdeauna editorului meu iubit, Johnny Ciatlos Deak precum și tuturor colegilor de la editura care asigura tehnoredactarea, corectura, tiparul și transportul. Pe toți va iubesc infinit și ma bucur sa lucram împreuna!
 
VA AȘTEPT AȘADAR ÎN 4 IUNIE 2022 LA RESTAURANTUL ROMAN SA VORBIM DESPRE LIBERTATE SI SA DANSAM PE VALUL LIBERTĂȚII PE MELODIILE DRAGILOR ȘI DISTINȘILOR ARTIȘTI CATALINA MIRICA, PAULA ALECU, GEORGE SOMLE MARIUS BAETICA ȘI VASILICA COJOCARU.
Spectacolul va fi prezentat de extraordinara și inegalabila EDVIGA IORDACHI! Vom avea si multe surprize!
 

Cartea  este publicată la editura Globart Universum  din Montreal, Canada și aduce cu ea o boare de primăvară atât în suflet cât și în case. Am început să primesc mesaje de la voi,  mesaje frumoase de felicitări, de susținere, de incurajări dar și mesaje care conțin  curiozități. Foarte multe curiozități despre cum scriu, când scriu, cine mă inspiră și  cine mă ajută,  etc 

Unele dintre întrebările voastre   se referă la scriitura mea în general  și la întrebări similare la care am mai răspuns de aceea o să vă rog să vă uitați și peste celelalte răspunsuri  la întrebări, dar vă asigur că îmi face mare plăcere și o deosebită bucurie să vă răspund, asa că aștept în continuare mesajele voastre  și   vă promit să vă răspund tuturor cu mare drag asa cum am făcut-o întotdeauna.

280742852_312755531038234_7043289614895057421_n

Cartea se poate comanda  prin email  revista@poeziipentrusufletulmeu.com  sau  direct pe site cu butonul de plata pay pal  atât în format tipărit (softcover) cât și în format electronic (ebook /pdf)

Aștept cu mare drag  comenzile voastre! Vă mulțumesc tuturor celor care îmi cumpărați cărțile, sunt onorată și mă motivează să continui să  public alte cărți. 

Vă îmbrățișez cu drag pe toți! 

Mihaela CD

Mai citește: 

Despre cartea Prin ochii mei

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Prin ochii mei-Răspunsuri la întrebările cititorilor

Cartea ”Prin ochii mei”-Tocmai a sosit!Mare bucurie, mare!

Prin ochii mei-Cuvântul editorului

ÎMPREUNĂ  CU GRUPUL VOCAL ARMONIA DE  ZIUA MAMEI  LA DOMENIUL ROMAN 

Wow! Oferte promotionale!

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

PRIN OCHII MEI FORMAT ELECTRONIC (ebook)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea conține 242 de pagini și imagini color. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Comanda acum cartea Prin ochii mei în electronic și in mai putin de 48 de ore vei primi cartea in format psf in emailul tau. Mai IEFTIN, mai RAPID, mai ECOLOGIC!

20,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.