Prin ochii mei-Răspunsuri la întrebările cititorilor

280274254_318449930473658_3317136067093450557_n

 

Răspunsuri la întrebările cititorilor

Bine v-am regăsit 

Nu pot să vă spun cât sunt de fericită și cât de mare plăcere îmi face să primesc mesajele și emailurile  de la voi, cu întrebări și curiozități. Va mulțumesc tuturor celor care  ați comandat cartea și tuturor celor care o veți face de acum înainte, aștept în continuare mesajele voastre  și   vă promit să vă răspund tuturor cu mare drag asa cum am făcut-o întotdeauna.

Adresa de email unde îmi puteți scrie este: mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com

Aștept cu mare drag  comenzile voastre! Vă mulțumesc tuturor celor care îmi cumpărați cărțile, sunt onorată și mă motivează să continui să  public alte cărți. 

Vă îmbrățișez cu drag pe toți! 

Mihaela CD

Răspunsuri la întrebările cititorilor: 

1.Unde putem comanda cartea dumneavoastră?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare, cartea se găsește atât în format tipărit cât și în format electronic pe site-ul revistei,  accesând linkul următor:COMANDA cartile autoarei Mihaela CD sau prin  email  pe adresa : mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com

2.Unde putem afla mai multe despre dumneavoastră  și  despre creațiile dumneavoastră literare?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare,am mai răspuns la această întrebare, dar am să vă răspund  din nou și   am să vă dau și linkurile  cv ul meu literar artistic este publicat în profilul meu Gold unde puteți afla  tot ce doriți : Profil Gold: Mihaela CD  și   Cv literar-artistic Mihaela CD    iar  despre creațiile mele puteți citi aici: Creatii literare: Mihaela CD, referințe critice găsiți aici: Referinte critice: Mihaela CD. Aici puteți citi detalii despre cărțile mele:  Despre cartile autoarei Mihaela CD 

3.Ce conține aceasta carte”Prin ochii mei”, seamănă în vreun fel cu celelalte cărți ale dumneavoastră? 

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebarea deosebit de interesanta. Nu, aceasta carte nu seamănă cu celelalte cărți ale mele fiind prima mea carte de acest gen. Eu sunt și poet și cronicar și jurnalist. In aceasta carte am publicat proza, eseuri, articole și cronica literara, aceasta carte nu conține poezie.Este o carte complexa pentru ca atinge atât sectorul interviuri/articole cât și eseul, cronica literara și proza scurta. Prin  materialele pe care le-am publicat în aceasta carte  veți înțelege cum este clădit sufletul meu și  care sunt valorile morale pe care ma bazez.

4.Am observat în scrierile dumneavoastră că atât în poezie cât și în niște articole de revistă că nu ați rămas indiferentă la ceea ce se întâmplă în  lume, în realitatea de azi, observând că multi poeți  și scriitori nici măcar nu pomenesc subiectul. Aveți o carte pe această temă?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebarea  foarte pertinentă, asa este am scris și scriu în continuare  despre ceea ce se întâmplă în lume pentru că îmi pasă și pentru că eu consider că arma cea mai de preț a scriitorului este pana sa cu care trebuie să ia act și să încondeieze ceea ce se întâmplă greșit în societate.  Greșelile din jurul nostru nu se întâmplă de azi, de ieri,  au început mult mai  demult însă scriitorii  au încercat să ia act și să incurajeze educarea tinerei generații păstrarea valorilor, etc. Cartea Prin ochii mei  conține și acest gen de scrieri, articolele mele vorbesc despre  globalism și  tot ce se întâmplă acum în lume despre strigătul de libertate și  străduința de a ne păstra valorile. In același timp  va mai urma foarte curând o altă carte,  de poezie care se numește ”LA CASA DE NEBUNI” și care este o carte de poezii răzvrătite!

PRIN OCHII mei Mihaela

5.Eu acum v-am descoperit prin cineva și nu știu cu ce carte să încep pentru că nu am citit încă nici una.Ce-mi sugerați?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru sinceritate și pentru întrebare. Depinde ce vă place mai mult sa citiți. Dacă vreți să citiți proză aceasta este cartea potrivita ”Prin ochii mei” , dacă vă place să citiți poezie, am mai multe cărți de poezie:  poezii despre viata și  trăiri: Binecuvântare și chin, Focul din Noi, Pasi de catifea,  poezii de dragoste și iubire: Dialog peste ocean, Iubește-ma în fiecare anotimp, iar dacă va place sa citiți  aforisme și reflexii motivaționale  am cartea bilingva  ”Uneori elefanții zboară/Sometimes elephants are flying”  și în curând va apărea încă o carte de aforisme„Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)”.Vă invit să intrați pe linkul  următor unde veți găsi trimiteri și detalii despre fiecare carte a mea :Despre cartile autoarei Mihaela CD

6.As vrea să știu dacă înainte de a o cumpăra putem să răsfoim  putin cartea  ”Prin ochii mei”?

Răspuns: Sigur că da, vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare, aceasta carte se găsește  la fel ca și toate cărțile mele și în varianta demo (adică  varianta scurtă)  gratuit, pentru a o putea răsfoi. Toate cărțile mele le găsiți gratuit în varianta demo aici: :Despre cartile autoarei Mihaela CD

7.As vrea să știu ce este inclus în prețul de 35$ canadieni? Este inclus transportul oriunde locuiesc? Primesc autograf?

Răspuns:Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare. Da, în prețul de 35 dolari canadieni este inclus un semn de carte și un autograf  de la mine (dacă vă doriți), iar primele 100 de cărți vândute vor fi trimise gratuit oriunde în lume. Deci transportul este gratuit pentru primele 100 de exemplare vândute.  Deasemenea va invit sa  vizitați  magazinul nostru virtual căci veți găsi oferte  promoționale  unde puteți cumpără  mai multe cărți și mai ieftin: Wow! Oferte promotionale!

 
7carti-web

Mai citește:

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

IN CURAND : ”Paula, împlinire târzie”-Cuvântul editorului-Mara Popescu Vasilca    

Selectiuni din emisiunea SENS GIRATORIU 19 martie 2022-invitat Mihaela CD

Invitație de participare la revista de colecție numărul 9/2022

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

Cum pot publica si eu in revista?

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Alte  răspunsuri:

 Din culisele*Binecuvantare si chin*,

 Dezvaluiri*Binecuvantare si chin*

Secrete: Focul din Noi

Curiozitati despre *Uneori Elefantii Zboara

Secrete* Uneori Elefantii zboara

Alte curiozitati- Pasi de catifea

Secrete- Pasi de catifea

Din culisele cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Curiozități ale cititorilor ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

 

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

PRIN OCHII MEI FORMAT ELECTRONIC (ebook)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea conține 242 de pagini și imagini color. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Comanda acum cartea Prin ochii mei în electronic și in mai putin de 48 de ore vei primi cartea in format psf in emailul tau. Mai IEFTIN, mai RAPID, mai ECOLOGIC!

20,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.