Lucian Dumbrava -radio POWER Love -Interviu cu scriitoarea Aurelia Rinjea

aurelia-rinjea-portret (1)

Aurelia Rinjea un poet, scriitor, cronicar si critic literar de  exceptie. 

Cu o  mare sensibilitate și un rafinament lăuntric  de excepție, ce este  exteriorizat printr-o exprimare eleganta artistico-literara, scriitoarea Aurelia Rinjea  impresionează  și  seduce  atât ascultătorul care ii aude acea fina vibrație din glas cât și  cititorul scrierilor sale care va fi  hipnotizat de scrierile sale.

Scriitor de renume  national si international,  autoare a numeroase volume proprii cât și  co autor în nenumărate volume colective,  Aurelia Rinjea a fost răsplătită pentru talentul și harul sau cu nenumărate distincții, merite, diplome, premii și medalii.   

Capacitatea  de analiza și reflexie și o exprimare  transparenta, clara și limpede a simțămintelor, trăirilor și  emoțiilor pe care le găsește în lecturarea creațiilor altor scriitori cât și  spiritul analitic, direct dar încurajator i-au adus succesul și faima  unui cronicar și critic literar de excepție, ce știe sa îmbrace în haina cuvântului bine așezat la locul sau, impresiile și părerile pe care i le lasă fiecare noua lectura. 

Ușurința cu care cuvintele sale curg  atât de duios și de lin precum apa unui izvor  o situează pe doamna  Aurelia Rinjea în  linia  întâi a cronicarilor și poeților pe care ai vrea sa ii tot asculți, flamand de povestea ce  aluneca fin asemenea unui val de matase, cu slove delicate, lucrate precum niște bijuterii  și așezate apoi  în  șiraguri literare prețioase.  

Pentru  comenzi de carte: https://www.facebook.com/rinjea.aurelia

Iata un superb interviu  la radio POWER LOVE cu doamna Aurelia Rinjea: 

Mai citește: 

Aurelia Rinjea-O MARE ȘI SUPERBĂ SĂRBĂTOARE LITERARĂ – 3 iulie 2022-Sinaia   

Aurelia Rinjea -recenzie-Catia gustul amar al trădării

MOARA DE AUR recenzie de Aurelia Rinjea

Prin ochii mei-Prefațǎ-NE-AM NĂSCUT SĂ FIM LIBERI-Aurelia Rinjea

Aurelia Rinjea-UN BAROMETRU AL PREZENTULUI-recenzie ”LA CASA DE NEBUNI” de Mihaela CD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.