In curând va fi tipărită revista de colectie cu nr 9/2022

 

COPERTA

Stimați  prieteni ai revistei ”Poezii pentru sufletul meu”

Avem bucuria să vă anunțăm că  a  plecat spre tipar  o nouă  revistă de colecție, revista cu numărul  9/2022.
Revista numărul 9 este o revistă  la fel de bogată și  frumoasă  datorită  creațiilor literare, lucrărilor de artă deosebite,  foarte diversificate și  articolelor inedite  pe care le conține Colectivul nostru de redactie  s-a pregatit cu materiale deosebite: Doamna Aurelia Oancă  vă invită să citiți  rubrica pe care o conduce ”Noutăți editoriale” unde sunt  prezentate peste 30 de carti si reviste   iar  editorul Johnny Ciatlos Deak vă așteaptă cu un editorial in care va vorbeste despre iubirea de cultura. Colega noastră doamna Camelia Florescu  aduce într-un interviu  la rubrica  Români de succes pe talentatul si indragitul  compozitor  si   interpret de muzică ușoară Ovidiu Kormornyik  iar colegul nostru  domnul Marian Costache  vă așteaptă cu nenumărate știri despre viata culturală, evenimente și spectacole  din diaspora montrealeză.
In această revistă NUMARUL 9/2022  deosebit de bogată veți găsi  deasemenea recenzii, cronici și impresii  precum și poezii, proză, pictură,  icoane pictate pe sticla  si  icoane din mărgeluțe, desen,  pictură digitală   și multe altele.
Va invitam  să vă comandați revista  nr 9/2022 pe site ul nostru   unde o  veți găsi atât în format tipărit cât și electronic (pdf)  
Deasemenea vă  reamintim să vă reînnoiți  abonamentele  atât pentru  abonamentele de cititor cât și pentru   membrii clubului Gold.
In acest număr  au participat  un număr de 9 artiști  din domenii foarte diverse precum și un număr de 47 de scriitori și poeți și 5 jurnaliști.

Secțiunea ARTA ÎN IMAGINI

Pictură: Carmen Smutneac, Ileana Mester,  Melania Stoiciu, Mihaela CD,  Mircea Rustiuc, Monica Grecu 
Desen si Pictură Digitală: Isabella Larco 
Icoane pe sticla : Ofelia Armasu
Artă manuală, mărgele pe icoane: Tatiana  Zahariuc
 

 Secțiunea CREAȚII LITERARE & RECENZII :

Adrian Erbiceanu, Al Florin Tene,Alice Puiu, Ana Munteanu Drăghici, Ana Maria Sotir, Angela Dumbravă, Arpad Toth,Aurelia Codescu , Aurelia  Oancă, Aurelia Rinjea, Aurelius Belei, Camelia Florescu, Carmen Oltean , Cristian Pavel, Cristian Bodnărescu, Dorel Neamtu,  Ecaterina Rolea, Florentina Danu, Gabriela Raucă,Gelu Dragos, Ileana Pascu,ioan Romeo Rosiianu, Ionut Tene, Kessy Ellys Nychollas, Lăcrimioara Iva, Liliana Badea Cârstea,  Ligia Grindeanu, Lucian Dumbravă,Manuela Carmen Buica Serban  , Mara Popescu Vasilca, Maria Trif, Marian Costache, Mihaela CD, Nina  Lavric, Oana Noorani, Olga Vaduva Grigorov, Pica Maria Bostina, Radu Botis, Silvia Mihalachi, Simona Mihutiu, Stefan Doriftei Doimăneanu,  Trandafir Simpetru, Vasile Aioanei, Vasile Bele, Vasile Dan Marchis, Victor Manole si Violeta Bobocea
 

IMPORTANT:

Începând  cu data de 9 AUGUST 2022 vă invităm să  vă înscrieți la revista tipărită cu numărul 10/2022 trimițând materialele   pe cele două secțiuni artă în imagini/ creații literare , la adresa de email revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com

Rugăm pe toți cei care  ați avut probleme cu posta în trecut să ne specificați ca să vă fie trimise pachetele  cărți/reviste  prin  curier rapid.
Vă mulțumim ca ați ales revista POEZII PENTRU SUFLETUL MEU, revista românilor de pretutindeni! 
 
Comanda acum revista numărul 9 sau abonează-te pentru a nu pierde niciun număr al revistei!
 
PPSM-sixissuesfan-5601x3142 (1)

Va asteptam cu drag în revista noastră de colecție!

 

Revista de colecție TIPĂRITĂ nr 9/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 9 al revistei de colecție Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

Revista TIPARITA nr 8/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 8 al revistei Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

FORMAT ELECTRONIC (eBook) al Revistei nr 8/ 2022

Cumpără numărul 8 al revistei de literatura arta și cultura ”Poezii pentru sufletul meu” în format electronic.Revista în format electronic iți va fi livrata în email în mai putin de 48 de ore! Avantaje: mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

10,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

2 gânduri despre „In curând va fi tipărită revista de colectie cu nr 9/2022

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.