GABRIELA RAUCA ne invita la emisiunea sa : SIMFONIA CULORILOR la RADIO PRODIASPORA!

278262277_422760619753368_1449667425138737616_n

GABRIELA RAUCA ne invita la emisiunea sa : SIMFONIA CULORILOR la RADIO PRODIASPORA!

Dragi prieteni de pretutindeni,

vă invit să ne întâlnim sâmbătă, 6 august, la ora 18:00, ora României, la prima emisiune realizată și moderată de mine, „Simfonia culorilor”, pe undele Radio-ProDiaspora.

Sper din toată inima să îmi fiți alături, fiindcă numai așa, voi putea trece cu bine peste emoțiile acestei noi experiențe. Mi-ați dat mereu încredere în ceea ce fac, mi-ați apreciat munca, m-ați încurajat să depășesc momentele dificile, iar eu v-am considerat mereu prieteni, împărtășindu-vă gândurile mele, cu sinceritate și mult drag. „Simfonia culorilor” va fi o îmbinare a sentimentelor frumoase, trimise de mine către dumneavoastră, o punere în valoare a ceea ce viața ne oferă în fiecare zi, în nuanțe diferite, din care să alegem culorile vesele, pline de speranță și căldură. Doresc din toată inima, să îmi înțelegeți emoțiile și să îmi fiți aproape, atât acum, cât și mai departe, la edițiile următoare, care sper să fie din ce în ce mai atrăgătoare.

Poezie, muzică, tradiții, rețete de suflet, interviuri interesante și multe altele vor face parte din emisiunile pe care vi le voi prezenta, încercând să vă las amintiri plăcute, urme în timp, care să nu se șteargă prea ușor. Iau metaforele toate, le adun în mici buchete, Le îmbin într-o pictură cu sonete purpurii, Las mireasma fermecată, în culori să mă îmbete Și-n tablou să se ivească vraja unei simfonii!

Veți putea fi prezenți, lăsând mesaje și impresii, accesand linkul urmator: https://www.facebook.com/groups/radioprodiasporaindirect/

Pentru a fi alături de mine și a asculta emisiunea, puteți da un click pe unul dintre linkurile de mai jos: http://prodiaspora.de

http://radio.garden/listen/radio-pro-diaspora/IdUTlg0w

http://www.romaniaradio.ro/radio/radio-prodiaspora.shtml

http://www.radioexpert.net/…/doar-internet/romania/

Mai citește:

INTERVIU-Radio România Internațional-DUPĂ 20 DE ANI (Audio) 

Daruri pentru sufletul meu

Lucian Dumbrava -radio POWER Love -Interviu cu scriitoarea Aurelia Rinjea 

LANSARE RADIO ROMANTIC -UNEORI ELEFANȚII ZBOARĂ autor Mihaela CD

Recitare MIOARA HUSUSAN radio Romantic

MEDIA-interviuri-evenimente

Selectiuni din emisiunea SENS GIRATORIU 19 martie 2022-invitat Mihaela CD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.