Silvia Mihalachi*Impresii* ”GENESIS,, O CARTE MANUAL DE INTUIȚII

coperta refacuta

,, GENESIS,, O CARTE MANUAL DE INTUIȚII

De Silvia Mihalachi

Călăuzită de  prezentarea cărții de către  Senior editor  – coordonator Johnny Ciatloș  Deak care ne spune,, Interviurile pe care le-am cuprins în această carte vin să dezvăluie personalități marcante care lasă amprente scriitoricești incontestabile asupra literaturii române contemporane,,. Ca un copil am  luat cartea cu interes , cuprinsă de curiozitate am cercetat coperta, am văzut microfonul , stiloul, am trecut in revistă  capitolele și mi-am zis ….ce bine ai făcut că ți-ai procurat această carte, manual  cu file de enciclopedie din care îți vei  completa multe necunoscute încă…..Și mi-am descoperit un al gest copilăresc acela de a începe lectura cărții cu interviul dat de Mihaela CD, mult cunoscută cititorilor și care ne-a deschis cu drag poarta sufletului spre  creațiile  scriitoricești , totodată deținătoarea unei palete cu multe culori și nuanțe de poezie, romane, jurnalistică și chiar  culori si nuanțe la propriu pe șevalet virtual sau de sine stătător. Interesantă a fost lectura acestui interviu și  pentru  că la multe din întrebări eram doritoare să le aud adresate și interesată de răspuns….Ele , întrebările mă  introduceau în dialog si parcă le-aș fi pus eu…Astfel interesul pentru lectura acestui buchet de interviuri creștea de la o filă la alta….de la un intervievat la altul…parcurgând  lectura așa cum am spus în sens invers, am revenit reluând lectura de la început  pentru a-mi fixa ceea ce nu știam, ce doream in mod deosebit să rețin de la fiecare dintre cei intervievați.

Am reținut prin adnotări multe din întrebări și răspunsuri dar pentru scrisul de acum voi exemplifica câteva , pag. 9, întrebarea-răspunsul nr. 6, pag 29 întrebarea –răspuns nr 8 ,.pag 209 -nr 11 etc….pag272, întrebarea nr 2…….veți citi cartea, o recomand cu toată convingerea si atunci se va constata cele relatate de mine. Cartea este un manual bine , necesar, oportun constituită, merită din plin aprecierile nu numai ale mele.

,,Inteligenţa lucidă este aceea care poate să recunoască meritul marilor intuiţii.,, Marin Preda

Silvia Mihalachi – cititor

Mai citește: 

Cv literar-artistic Mihaela CD

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Impresii după tripla lansare de carte de la SINAIA

INTERVIU-Radio România Internațional-DUPĂ 20 DE ANI (Audio)

Creatii literare: Mihaela CD

Despre cartea LA CASA DE NEBUNI

GENESIS-INTERVIURI -format TIPARIT(softcover)

Comandati acum cartea GENESIS – interviuri -AMPRENTE SCRIITORICESTI , la pretul de 35 de euro .In cele 400 de pagini veti gasi 40 de  interviuri  care vin sa dezvăluie 40 de personalități marcante care lasă amprente scriitoricești incontestabile asupra literaturii romane contemporane. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit! Comanda acum cartea GENESIS!

35,00 EUR

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.