Liliana Moldovan *DOAR MAREA

LILIANA MOLDOVAN

DOAR MAREA

Autor:  Liliana Moldovan 

FRÂNTURI DINTR-UN HAOTIC JURNAL SENTIMENTAL

          

            Îmi căutam copilăria sub umbra unui val și îi ascultam ecoul pierdut în vreo scoică. Pășeam cu grijă, nisipul mi se prelingea printre degete ca anii ce s-au dus. Aș fi vrut să fiu o clepsidră întoarsă pe dos. Sau una sugrumată,  în care timpul să stea în loc.

            Mi-aduc aminte, brusc, de tinerețea buzelor noastre ce se-ntâlneau cu marea, de pletele zburând în soare. Alergam împreună pe nisipul rece al dimineții dansând cu pescărușii. Păsările cu aripi largi ne făceau zilele gălăgioase și ne inundau cu o imensă senzație de libertate. Abia mă trezisem din brațele tale, abia te-ai trezit din trupul meu și ai alergat infidel în brațele mării. Recunosc, avea marea un miros al ei, seducător, nestingherit și aspru. Ca și ea, miroseai a alge și a vacanță. A iubire și a nepăsare lascivă.

            Mi-e dor de plaja iubirilor noastre, de salturile-n mare, de îmbrățișările nestingherite și de săruturile tale deocheate.  Mi-e dor de amiezile în care îmi spuneai intime istorii.

 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.