Cartea ”La casa de nebuni”–Curiozitățile cititorilor

292455772_570469991273559_1907636026332716760_n (1)

Cartea ”La casa de nebuni”-Curiozitățile cititorilor

Dragi cititori,

Cartea  LA CASA DE NEBUNI  a fost publicată în luna iunie 2022 la editura Globart Universum  din Montreal, Canada și aduce cu ea  ceva nou: răspunsuri la întrebări pe care ne  e frică să ni le punem.  Am început să primesc mesaje de la voi,  mesaje frumoase de felicitări, de susținere, de incurajări dar și mesaje care conțin  curiozități. Foarte multe curiozități despre cum scriu, când scriu, de ce scriu, ce mă inspiră, etc 

Unele dintre întrebările voastre   se referă la scriitura mea în general  și la întrebări similare la care am mai răspuns de aceea o să vă rog să vă uitați și peste celelalte răspunsuri  la întrebări, dar vă asigur că îmi face mare plăcere și o deosebită bucurie să vă răspund, asa că aștept în continuare mesajele voastre  și   vă promit să vă răspund tuturor cu mare drag asa cum am făcut-o întotdeauna.

Cartea se poate comanda  prin email  mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com  sau  direct pe site cu butonul de plata pay pal  atât în format tipărit (softcover) cât și în format electronic (ebook /pdf) 

Despre cartea LA CASA DE NEBUNI

Ce mai e nou prin librărie?

Aștept cu mare drag  comenzile voastre! Vă mulțumesc tuturor celor care îmi cumpărați cărțile, sunt onorată și mă motivează să continui să  public alte cărți. 

Vă îmbrățișez cu drag pe toți! 

Mihaela CD

Răspunsuri la curiozitățile voastre: 

1.Unde pot afla mai multe despre dumneavoastră ?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare,  este o plăcere să vă răspund.

Cv ul meu literar artistic este publicat în profilul meu Gold unde puteți afla  tot ce doriți : Profil Gold: Mihaela CD  și   Cv literar-artistic Mihaela CD    iar  despre creațiile mele puteți citi aici: Creatii literare: Mihaela CD, referințe critice găsiți aici: Referinte critice: Mihaela CD

2.Care vă  este subiectul/subiectele preferate?  

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare, este interesantă.

Deși îmi place foarte mult tema iubirii  în poezie,   nu am un subiect preferat eu scriu  după inspirația de moment care vine fără să o întreb, fără să o rog, oriunde și oricând. La poezii  e mult mai simplu pentru ca poezia e mai scurta, o scrii și treci la alt subiect, ma inspir din lumea reala, din amintiri, din copilărie, din viata de zi cu zi, din ceea ce se întâmplă în natura, ce se întâmplă în jurul meu. 

In ce privește proza,  atunci când scrii un roman ai un subiect deja pe care l-ai ales și pentru ca să continui pe aceeași idee iți trebuie foarte multă concentrare și liniște,  acesta e și motivul pentru care eu încă nu am terminat romanul meu. In cazul romanelor prefer tema iubirii și  a întâmplărilor din viata reala.

Dacă scrii proză scurtă sau  articole inspirația vine  din  întâmplările din viata cotidiana,  rareori  scriu ceva din fantezie iar la  cronici  și recenzii ai deja subiectul în fata despre ceea ce scrii.

3. Cărțile dumneavoastră sunt de o calitate exemplară, bine structurate  și frumos realizate. Sunt foarte curios să aflu cine vă organizează cărțile, capitolele, imaginile, cine vă ajută? Cine v-a ajutat cu aceasta carte LA CASA DE NEBUNI?

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru  remarca dumneavoastră, ma bucur mult ca  va plac cărțile mele. Cărțile mi le concep singură nu mă ajută nimeni, eu le scriu de la cap la coadă căci sunt creațiile mele, însă este foarte important să ai alături o echipă de editură care să pună în practică ideile pe care le ai, să tehnoredacteze, să macheteze, să corecteze  și să se ocupe de printarea cărților. Aceasta carte a fost realizata  cu ajutorul redactorilor și editorului de la editura Globart Universum  din Montreal, editura care este preferata mea pentru ca poarta o marca a calității și a satisfacției scriitorului. Ii recomand din toată inima! 

Am mai răspuns  unor întrebări asemănătoare și cu alte ocazii și chiar și la alte întrebări legate de editură, dacă sunteți interesați găsiți aici o lista  cu câteva dintre acestea. 

Alte  răspunsuri:

 Din culisele*Binecuvantare si chin*,

 Dezvaluiri*Binecuvantare si chin*

Secrete: Focul din Noi

Curiozitati despre *Uneori Elefantii Zboara

Secrete* Uneori Elefantii zboara

Alte curiozitati- Pasi de catifea

Secrete- Pasi de catifea

Din culisele cărții ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Secrete -”Iubește-mă în fiecare anotimp”

Curiozități ale cititorilor ”Iubește-mă în fiecare anotimp”

4. Știu că în general cărțile dumneavoastră se vând  la dumneavoastră pe site  unde mai pot fi ele găsite? Unde mai poate fi găsită cartea LA CASA DE NEBUNI?   

Răspuns: Vă mulțumesc foarte mult pentru întrebare, da, asa este în general  cărțile mele nu se găsesc în librarii  ele se vând  pe site ul revistei Poezii pentru sufletul meu atât în format tipărit cât și în format  ebook  și pot fi găsite în  biblioteci  din țara și străinătate și în  centre culturale din diverse tari, biblioteca națională a Canadei  și desigur și la Consulatul României la Montreal .   www.poeziipentrusufletulmeu/cărți

Cartea La Casa de Nebuni  poate fi găsită și în bibliotecile  următoare din Romania: biblioteca Carmen Silva din Sinaia, biblioteca  județeană Satu Mare, biblioteca Petre Dulfu din  Baia Mare. 

 Aici puteți citi detalii despre cărțile mele:  Despre cartile autoarei Mihaela CD 

expo

5. Știu că pictați și mă întrebam pe când o expoziție cu picturile dumneavoastră?

Răspuns: Mulțumesc foarte mult pentru întrebare, am  avut vernisajul expoziției ”Descoperă-mi sufletul ” de curând, în 15 mai 2022 la Hanul Moldovenesc din Canada, expoziție care  este încă  deschisa pana la sfârșitul lunii iulie.  Apoi voi avea aceeași  expoziție personala cu 21 de exponate  la  sediul Universum Vip Studios  din Montreal  pana la sfârșitul lunii  septembrie.  Vă mulțumesc din inima că mă urmăriți  și că sunteți un fan fidel! Vă rog să îmi trimiteți un email la mihaelacd@poeziipentrusufletulmeu.com  si am sa va tin la curent  cu alte eventuale evenimente si expozitii.

 
 
 
 
7carti-web

Mai citește:

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Johnny Ciatlos Deak-Iubește-mă în fiecare anotimp

IN CURAND : ”Paula, împlinire târzie”-Cuvântul editorului-Mara Popescu Vasilca    

Selectiuni din emisiunea SENS GIRATORIU 19 martie 2022-invitat Mihaela CD

Invitație de participare la revista de colecție numărul 9/2022

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

Cum pot publica si eu in revista?

Viziteaza site-ul  artistei Mihaela CD 

Finanteaza proiectul  autoarei pt 20

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE

 

Revista TIPARITA nr 8/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 8 al revistei Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

LA CASA DE NEBUNI format tipărit (softcover)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet si pentru suflet Cartea este tipărita color si conține 262 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa pătrundeți alături de ea în tainele ”Casei de nebuni”. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

LA CASA DE NEBUNI în format ELECTRONIC (ebook)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet și pentru suflet. Cartea conține 262 de pagini și imagini color. In aceasta carte MIHAELA CD va invita sa deslușiți alături de ea tainele ce se ascund în ”casa de nebuni” Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format electronic și in mai putin de 48 de ore vei primi cartea in format pdf în emailul tău. Mai IEFTIN, mai RAPID, mai ECOLOGIC!

20,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.