ÎN CURÂND Gala Artelor la ceas aniversar Ediția a 3-a

GALA ARTELOR 3

Dragi  cititori, colaboratori și prieteni ai revistei Poezii pentru sufletul meu,

Iata ca am ajuns la ce-a de a 3-a aniversare a revistei de colecție,  TIPĂRITE  , POEZII PENTRU SUFLETUL MEU , revista care exista și în format virtual (aici pe site, unde publicam zi de zi din 30 oct 2018 fără întrerupere!)

GALA ARTELOR se desfășoară și în acest an  atât în MONTREAL  pentru cei care pot fi prezenți și pot participa  la GALA LAUREAȚILOR, cât și  virtual  pe site ul revistei noastre Poezii pentru sufletul meu, unde vor fi publicate toate  diplomele la fiecare categorie.

Gala  din acest an va avea loc tot la binecunoscutul DOMENIUL ROMAN, de aceasta data  în gradina  elegant luminata cu mii de beculete. Va fi o feerie și un regal de frumos, muzica, armonie și bucurie! Acest eveniment  coincide și cu sărbătoarea ZIUA LIMBII ROMANE  pe care romanii  montrealezi  o vor sărbători cu bucurie la GALA ARTELOR ediția a 3-a. Editura Globart Universum  va lansa 4 dintre  publicațiile sale   recente:  antologia GALAXY  în 4 volume, coordonator Johnny Ciatlos Deak . In cadrul spectacolului va fi un program artistic, vor urca pe scenă îndrăgiți interpreți  și  instrumentiști  romani.  Vă asteptăm  cu drag și vă întâmpinăm la intrare pe covorul rosu  cu  o cupă de șampanie!

Ca și în fiecare an GALA ARTELOR  este organizată de revista POEZII PENTRU SUFLETUL MEU,  cu sprijinul EDITURII GLOBART UNIVERSUM  și al DOMENIULUI ROMAN .Gala Artelor este în fapt  o aniversare a revistei Poezii pentru sufletul meu fapt pentru care GALA ARTELOR este  realizată cu  scopul  promovării  acestei reviste care iată luptă să reziste fără sponsori, fără fonduri de nicăieri, de 3 ani! Mulțumim membrilor clubului GOLD care  susțin revista  și care  participă la fiecare număr!Mulțumim abonaților  cititori  care deasemenea  susțin revista noastră, fără ei nu am putea exista! Mulțumim tuturor  scriitorilor care au participat  cu creațiile lor literare  la oricare din numerele acestei minunate reviste. Mulțumim artiștilor  care au contribuit cu frumusețea  artelor în imagini  la realizarea revistelor Mulțumim jurnaliștilor, ziariștilor, redactorilor și  partenerilor  care ne-au susținut și ajutat dar și  acelora care ne-au făcut publicitate, ziare, reviste, posturi de radio, oameni de cultură!

In cadrul GALEI ARTELOR  ediția a 3-a 2022 revista Poezii pentru sufletul meu  împreună  cu editura Globart Universum va decerna mai multe categorii de diplome/premii.bravo_groupe

1.Diplome de Excelenta pentru  participarea la antologia GALAXY volumele 1-2-3-4

diplomele se oferă în format electronic câștigătorilor

2.Premiile concursului  GALA ARTELOR  ediția a 3-a (participanții  la revista numărul 8)  doua secțiuni:  CREAȚII LITERARE ȘI  ARTA ÎN IMAGINI ,  premii :  SUPER, FORMIDABIL, MAGNIFIC, EXCELENT, PREMIUM ȘI GENIAL

Tot la GALA ARTELOR se vor afla și câștigătorii concursului  GALA ARTELOR LA CEAS  ANIVERSAR ediția a 3-a  unde au participat cei care au publicat în revista numărul 8/2022. Premiile  pe cele doua secțiuni : CREAȚII LITERARE și ARTA ÎN IMAGINI vor fi  publicate  în  revista on line  în ordine alfabetica  după prenume ( numele MIC) nu după numele de familie. (artiștii  au numele scrise cu  prenumele în fata) .

diplomele se oferă în format electronic câștigătorilor

3.Diplome de Excelenta  pe 6 categorii  GALA ARTELOR LA MONTREAL 

Diplome  de Excelenta :  -personalități ale  comunității românești de la Montreal  care au contribuit la  păstrarea  graiului, culturii  și  spiritualității românești

– diplomele se vor acorda în format tipărit  tuturor laureaților  prezenți la GALA.

Gala ARTELOR LA MONTREAL  are ca scop principal promovarea revistei  în diaspora româneasca și  scoaterea în lumina reflectoarelor a tuturor romanilor care ne fac cinste! In acest sens GALA ARTELOR ediția a 3-a  va acorda DIPLOMA  pe 6 categorii :

1. SCRIITORI

2. ARTIȘTI PLASTICI

3. REPREZENTANȚI MEDIA,  REGIE, FILM

4. INTERPREȚI MUZICA UȘOARĂ , POPULARA, CLASICA

5. INSTRUMENTIȘTI

6. ROMANI CU CARE NE MÂNDRIM

4 .Diplome de Excelenta  pentru colaboratorii revistei tipărite din întreaga lume.

Gala ARTELOR  pentru romanii de pretutindeni se desfășoară  și  în revista virtuala   unde vor fi  publicate premiilor tuturor celor care nu se afla în Montreal și care locuiesc în diverse locuri ale lumii  dar care ne fac cinste și au colaborat cu revista POEZII PENTRU SUFLETUL MEU  și cu  editura GLOBART UNIVERSUM .

diplomele se oferă în format electronic câștigătorilor

5. DIPLOME STEJARII LITERATURII ROMANE– pentru promovarea  talentelor literare și pentru întreaga activitate literara 

diplomele se oferă în format electronic câștigătorilor
 
6. DIPLOME PENIȚA DE AURpentru volume publicate  și întreaga activitate literara 
diplomele se oferă în format electronic câștigătorilor
 
7. DIPLOME DE ONOARE – pentru membrii clubului GOLD 

diplomele se oferă în format electronic câștigătorilor

Vă invităm să ne urmăriți  în următoarele  săptămâni,  atât aici pe site ul web (revista virtuală)  cât și pe pagina noastră Facebook pentru a nu pierde  nimic din ceea ce  urmează să vă anunțăm! 

Datorită faptului ca  aceste diplome însumează o munca susținuta și  o prezentare mult prea lungă,  redacția  noastră a hotărât publicarea diplomelor on line  în următoarele perioade: 

1**.DIPLOMA DE ONOARE – pentru membrii clubului GOLD  – se vor publica în perioada 18-20 august 2022 în ordine alfabetica  după prenume ( numele MIC) nu după numele de familie. (artiștii  au numele scrise cu  prenumele în fata)**diplomele se oferă în format electronic câștigătorilor 

2**.Premiile concursului  GALA ARTELOR LA CEAS ANIVERSAR  ediția a 3-a (participanții  la revista numărul 8)  doua secțiuni:  CREAȚII LITERARE ȘI  ARTA ÎN IMAGINI ,  premii :  SUPER, FORMIDABIL, MAGNIFIC, EXCELENT, PREMIUM ȘI GENIAL. Premiile  vor fi  publicate  în  revista on line  în ordine alfabetica  după prenume ( numele MIC) nu după numele de familie. (artiștii  au numele scrise cu  prenumele în fata) în perioada 21-26  august 2022

**diplomele se oferă în format electronic câștigătorilor

3**.Diplome de Excelenta pentru  participarea la antologia GALAXY volumele 1-2-3-4 se vor publica în perioada 27 august -5 septembrie 2022 , în ordine alfabetica  după prenume ( numele MIC) nu după numele de familie. 

**diplomele se oferă în format electronic câștigătorilor

4**DIPLOME STEJARII LITERATURII ROMANE– pentru promovarea  talentelor literare și pentru întreaga activitate literara – se vor publica în perioada 6-7 septembrie 2022  în ordine alfabetica  după prenume ( numele MIC) nu după numele de familie. 

**diplomele se oferă în format electronic câștigătorilor

5**DIPLOME PENIȚA DE AURpentru volume publicate  și întreaga activitate literara – se vor publica în perioada 7-9 septembrie 2022 în ordine alfabetica  după prenume ( numele MIC) nu după numele de familie. 

**diplomele se oferă în format electronic câștigătorilor

6**Diplome de Excelenta  pentru colaboratorii revistei tipărite din întreaga lume.

Gala ARTELOR  pentru romanii de pretutindeni se desfășoară  și  în revista virtuala   unde vor fi  publicate premiilor tuturor celor care nu se afla în Montreal și care locuiesc în diverse locuri ale lumii  dar care ne fac cinste și au colaborat cu revista POEZII PENTRU SUFLETUL MEU  și cu  editura GLOBART UNIVERSUM .în ordine alfabetica  după prenume ( numele MIC) nu după numele de familie. 

**diplomele se oferă în format electronic câștigătorilor se vor publica în perioada 10-17 septembrie 2022

7**Diplome de Excelenta  pe 6 categorii  GALA ARTELOR LA MONTREAL 

Diplome de Excelenta pentru colaboratorii prezenți la GALA din MONTREAL   -personalități ale  comunității românești de la Montreal  care au contribuit la  păstrarea  graiului, a culturii  și a spiritualității romanești  Listele  tuturor laureaților pe secțiuni  vor fi publicate după GALA  ARTELOR  în perioada 17-27 septembrie 2022 în ordine alfabetica  după prenume ( numele MIC) nu după numele de familie.

Montreal: DIPLOMA DE EXCELENTA   pe 6 categorii :

1. SCRIITORI

2. ARTIȘTI PLASTICI

3. REPREZENTANȚI MEDIA,  REGIE, FILM

4. INTERPREȚI MUZICA UȘOARĂ , POPULARA, CLASICA

5. INSTRUMENTIȘTI

6. ROMANI CU CARE NE MÂNDRIM

**diplomele se oferă în format TIPĂRIT câștigătorilor 

Mai citește:

GALAXY vol. 1* Aurelia Rinjea*O CONSTELAȚIE A POEZIEI

Carmen Smutneac-laureata la GALA ARTELOR editia a 2-a Montreal

Flavia Goga-laureată la GALA ARTELOR ediția a 2-a Montreal

Ileana Anghel Meșter-laureată la GALA ARTELOR ediția a 2-a Montreal

PARTICIPA LA CONCURSUL GALA ARTELOR editia a-3a- 2022!

Rezultatele concursului GALA ARTELOR editia a 2-a*diplome (participantii la revista nr4)

Gala artelor, Gala laureatilor!

Romanii-canadieni care ne fac cinste-lista laureatilor- GALA ARTELOR-ed a 2-a Montreal

Un Regal fara Egal! Gala Artelor!

 

GALAXY -VOLUMUL 3-antologie de ecouri literare -autori români contemporani, FORMAT TIPĂRIT (softcover)

GALAXY -VOLUMUL 3-antologie de ecouri literare -autori români contemporani, este un dans al constelaţiilor cuvântului, plămădit din lutul iubirii eterne, într-o coregrafie unică cu tematica universală. In cele 390 PAGINI cuprinde 37 de scriitori contemporani. Transportul este inclus, livrare oriunde în lume! OFERTA LIMITATA!

35,00 EUR

GALAXY -VOLUMUL 2-antologie de ecouri literare -autori români contemporani FORMAT ELECTRONIC (EBOOK)

GALAXY -VOLUMUL 2-antologie de ecouri literare -autori români contemporani, este un dans al constelaţiilor cuvântului, plămădit din lutul iubirii eterne, într-o coregrafie unică cu tematica universală. In cele 380 PAGINI cuprinde 34 de scriitori contemporani. Comanda acest volum în format ELECTRONIC si vei primi in mai putin de 48 de ore în email cartea în format pdf. Comanda acum! MAI IEFTIN MAI RAPID, MAI ECOLOGIC!

20,00 EUR

2 gânduri despre „ÎN CURÂND Gala Artelor la ceas aniversar Ediția a 3-a

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.