LA MULTI ANI prezentatoarei GALEI ARTELOR doamna Edviga Iordachi

246425170_10160182809535450_7721706091640699638_n

LA MULTI ANI prezentatoarei GALEI ARTELOR doamna Edviga Iordachi

Doamna Edviga Iordachi, charmanta prezentatoare a GALEI ARTELOR  la ceas aniversar  de la Montreal, își sărbătorește azi 23 august, ziua  de naștere. 

Începând cu anul 2019 doamna  Edviga Iordachi, de profesie agent imobiliar,  se alătură evhipei Poezii pentru sufletul meu într-un  efort comun de susținere a culturii, literaturii și artei, a romanilor din  lumea întreagă. Apariția sa pe coperta  revistei numărul 1 al revistei Poezii pentru sufletul meu  avea sa o lege sufletește  de  aceasta revista  iar prima sa apariție în calitate de prezentator al unui eveniment organizat de editura Globart Universum  ”Serata armoniilor artistice”–  în care  autoarea Mihaela CD a lansat cartea  Binecuvântare și chin  și  câteva videoclipuri cu melodii pe textele sale ,  în 28 septembrie 2019, avea  sa  ii aducă un mare și binemeritat succes.

Au urmat apoi multe alte evenimente prezentate, dintre care  amintim aici: Gala artelor la ceas aniversar editia1-a  în 25 ianuarie 2020 Montreal, Gala artelor la ceas aniversar ediția a-2 a-in 29 aug 2021,Montreal,  Evenimentul Garden Party Universum Vip , ocazionat de lansarea Universum Vip Studios  în 17 oct 2021 la  Montreal, Evenimentul Sa iubim în orice anotimp  organizat  la Hanul Moldovenesc  din Canada  în 15 mai 2022 cu ocazia  lansării cărții Sa ma iubesti in  fiecare anotimp a autoarei Mihaela CD și cartea de interviuri Genesis a jurnalistului și editorului Johnny Ciatlos Deak , Evenimentul Sa dansam pe valul libertății– prilejuit  de lansarea cărții Prin ochii mei  a autoarei Mihaela CD , în 4 iunie 2022 Montreal, Evenimentul  THE ONE –Spectacol  artistic, Marius Luca lansare de  compact disc  E Pluribus Unum  și lansarea cărții ”La casa de nebuni” a scriitoarei Mihaela CD în   14 august 2022 în  Montreal.

La Gala Artelor Ediția a 2-a  i se acorda DIPLOMA DE EXCELENTA pentru promovarea culturii  și spiritualității romanești în lume  și pentru promovarea imaginii revistei Poezii pentru sufletul meu!

 

In curând vom avea ocazia  sa o reîntâlnim, sa o admiram și sa o aplaudam   la  Gala artelor la ceas aniversar ediția a 3a  în data de 27 aug 2022  la Montreal!

Cu ocazia  zilei de naștere,   toți colegii de la redacția  editurii GLOBART  UNIVERSUM și ai revistei POEZII PENTRU SUFLETUL MEU ii  dorim LA MULTI ANI  cu multa sănătate, bucurii și spor în toate activitățile viitoare, multe succese și  prezentări  sclipitoare! 

70853313_568057333733293_6154489269592260608_n

Mai citește: 

Bine ati venit la Gala Artelor editia a 2-a! Prezinta: Edviga Iordachi

Evenimentul ”Să iubim în orice anotimp” la Hanul Moldovenesc din Canada

O seară magnifică- lansarea cărții  PRIN OCHII MEI autor Mihaela CD  la Domeniul Roman -Canada

Evenimentul cultural THE  O.N.E

 

Revista TIPARITA nr 8/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 8 al revistei Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Un gând despre „LA MULTI ANI prezentatoarei GALEI ARTELOR doamna Edviga Iordachi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.