Impresii dupa lansarea cartii LA CASA DE NEBUNI la Montreal

291981536_1100407830855730_453489790342681952_n

 

Andreea Damian- Montreal

Felicitări distinsei autoare, doamna Mihaela CD, pentru celebrarea unui eveniment excepțional, cu invitați de seamă, într-o atmosferă festivă, senină și caldă, care ne-a emoționat și ne-a mângâiat sufletele!
Mulțumim din suflet pentru momentele unice împărtășite, pentru emoțiile primite, alături de oameni minunați pe care i-am cunoscut.
Negreșit sunteți un reper cultural și artistic de mare însemnătate pentru comunitatea românească din Canada.
Vă admir foarte mult pentru ceea ce dăruiți, pentru autenticitatea, verticalitatea și pentru simțămintele puternice pe care le împărtășiți, într-o comuniune prezentă cu tot ce ce este și pentru contribuția pe care o aduceți prin scrierile profunde, ieșind din zona de confort și strigându-vă crezul și dorința spre o lume mai bună, mai ancorată și mai prezentă.
Pentru tot ce sunteți, mă bucur să vă fi cunoscut, distinsă Doamnă.

HD flowers wallpapers.

 

Ana Maria Surugiu-Montreal 

 
O sâmbătă după amiază pe sufletul meu.
La sediul UNIVERSUM VIP STUDIOS , a avut loc lansarea de carte ,,La casa de nebuni”volum de poezii răzvrătite din sufletul meu semnat Mihaela CD,apărut în Editura Globart Universum.editor Johnny Ciatlos-Deak .Volumul cuprinde 174 poezii și este dedicat după cum afirmă autoarea,,Cu multă dragoste prietenilor mei dragi,luptători pentru libertate”.Gazde ospitaliere,atmosfera a fost ca ACASĂ, plină de voie bună.Am asistat la un Concert susținut de renumitul folkist Marius Luca,aplaudat la scenă deschisă de public.Am socializat cu oameni pe care i-am revăzut și am discutat pe marginea evenimentului.Mulțumesc doamnei Edviga Iordachi pentru profesionalismul de care a dat dovadă in prezentarea programului.Târziu spre seară ne-am lăsat, cu greu,duși spre casele noastre.Ne revedem pe 27 august a.c. la cea de,-a 3-a ediție a Galei Artelor la Domaine Roman,începând cu ora 15,00.Doamnelor,vă mulțumesc pentru participare.
 
summer-garden-romantic-shabby-chic-peonies-roses-ranunculus-flowers-prints-wall-decor-kathy-fornal

Gabriela Artenie -Montreal

Sănătate multa dragii mei !! Ati fost minunați și ne bucuram încă o data ca am putut sa va susținem !!

Margareta Hosu-Montreal 

Felicitari pt tot ce faci si multa sanatate iti doresc❤️

Dacian Id-Montreal

Lacrimi reci si Lacrimi calde. Sunt emoționat și bucuros. Da, voi veni cu drag, și, voi recita oricând poeziile Doamnei Poet Mihaela CD. Mulțumesc !!!

Untitled11

Tudosia Lazar-Romania

Sincere felicitări pentru reușită, la cât mai multe!

Angela Negreanu-Romania
 
Felicitări și succes în continuare în tot ceea ce-ți propui!🙋🤗❤️💋
 
Felicitări din suflet! Prețuire!
 
Felicitari din toata inima ❤

bunch of peony in shabby chic style interior

Karina Kelemen -Romania

Sunteți Genială!✍📘
Prețuire și felicitari!🌸🌸🌸🌸🌸💖
 

MAGDALENA FARKAS -CANADA

67404035_2597609783596093_5240365666015379456_n

 

Gabriela Raucă-Austria

 
Felicitări din toată inima și mă bucur din suflet, că o parte din gândurile mele se află și pe paginile acestei cărți. Am scris postfața cu mare drag, deși la început cu inima strânsă, așa cum știi, fiind un volum de poezii răzvrătite. Mi-a plăcut mult, scriind am intrat ușor în esența ideilor tale și mi-am adaptat stilul foarte ușor.
Te felicit din toată inima, pentru această lansare și îți doresc, vă doresc mult succes la tot ceea ce urmează!
paris-pink-peonies-romantic-shabby-chic-french-market-peonies-paris-romantic-peonies-and-book-art-kathy-fornal

Andreea Damian

Felicitări, Oameni minunați!!!
Aduceți Lumină acolo unde vă puneți amprenta prin munca și dăruirea voastră!
Sunt onorată să fi cunoscut aici, în Canada, oameni atât de frumoși, sensibili și profunzi ca Doamna Mihaela & Domnul Johnny Ciatloș- Deak și Domnul Marius Luca, ale cărui noi melodii ascultate în formula O.N.E. ne-au fermecat pe toți, la Montrèal, prin muzica fină și vibrantă, versurile profunde, actuale și ancorate, multe dintre ele împrospătate în haină nouă, după vremuri.Felicitări, din toată inima!!!
Felicitări pentru reușitele dumneavoastră excepționale, pentru cărțile deosebit de valoroase pe care le-ați creat cu atâta profunzime, prin spirit înalt, ancorat în realitățile curente, cu dragoste și multă pasiune!
Cu mult drag și prețuire pentru acești oameni minunați, mă declar cucerită de farmecul lor autentic, de valoarea lor umană și artistică!

Ana Munteanu Draghici-Chicago 

E o carte de atitudine cu deschidere emoțională prin estetica cuvântului, dar și cu invitație la luminarea gândului! E o invitație la fereastra reparatorie pentru viitorul prezentului și reamintirea istoriei cu pagini de glorie! ,,La casa de nebuni” vine cu lumina poemelor spre vindecarea sufletului prin dăruirea harului! Să ne trăiești poetă de credință cu înaltă conștiință!
 
 
peonies-ranunculus-roses-shabby-chic-cottage-love-pink-floral-cottage-home-decor-kathy-fornal
 
 

OTILIA TUNARU -Montreal 

 
Felicitari, a fost foarte frumos!
Deosebit moment ce a reunit suflete frumoase! Félicitations!✨🌟
Lansare de carte și de CD, intr-o ambianta deosebită. Felicitari Mihaela CD pentru poeziile ce exprima revolta și iubirea, regăsirea de sens și tumultul sentimentelor!💫Bravo Marius Luca pentru proaspătul album și recitalul impregnat de nostalgii💫Chapeau Universum VIP Studios pentru organizare, totul a fost la înălțime!✨🌟Johnny Ciatlos-Deak, chapeau! 🎩Am rezonat cu toții la o vibrație înaltă.✨Să ne revedem cu bine la Gala Artelor, sâmbătă 27 August la 15h la Domaine Roman!☀️
 
29e67c_a75cfe9de7b54f91837501c3b719dac2_mv2
 

Ema Claudia Hogman -Montreal 

Cartea “La casa de nebuni” scrisă de Mihaela CD a fost dedicată în mod special truckerilor și evenimentelor petrecute în Ianuarie 2022 în capitala Canadei: Ottawa.
*poezii răzvrătite din sufletul autoarei care a fost mișcată și foarte implicată în Freedom Convoy 2022 ce a avut ca obiectiv să tragă un semnal de alarmă cu privire la derapajele evidente ale societății din ultima perioadă*
Mulțumim și noi din suflet oamenilor ce s-au alăturat și au sprijinit camionagiii.
 
 
 
 
images (2)
 

Edviga Iordachi -Montreal 

Am cunoscut oamenii noi, dar am reîntâlnit si oamenii cunoscuții, toții de o mare valoare!
Evenimentul a fost special!
Acolo unde este credibilitatea și o construcție a unei mărci făcută cu multă muncă și pasiune, cu o echipă unită, apare și succesul!
Cu Dragoste Edviga ❤️
 
romantic-shabby-chic-pink-pastel-dreamy-peonies-love-print-home-decor-pink-peonies-love-decor-kathy-fornal
 
 
 

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT TIPARIT (softcover)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format tiparit si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional de 95$ (Pret intreg 115$) Pachetul TRIO contine 750 pagini color pentru sufletul tau!

95,00 CAD

LA CASA DE NEBUNI format tipărit (softcover)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet si pentru suflet Cartea este tipărita color si conține 262 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa pătrundeți alături de ea în tainele ”Casei de nebuni”. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

LA CASA DE NEBUNI în format ELECTRONIC (ebook)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet și pentru suflet. Cartea conține 262 de pagini și imagini color. In aceasta carte MIHAELA CD va invita sa deslușiți alături de ea tainele ce se ascund în ”casa de nebuni” Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format electronic și in mai putin de 48 de ore vei primi cartea in format pdf în emailul tău. Mai IEFTIN, mai RAPID, mai ECOLOGIC!

20,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.