Pictorița Monica Grecu laureată a GALEI ARTELOR ediția a 3-a 2022

IMG_2069

Pictorița Monica Grecu laureată a GALEI ARTELOR ediția a 3-a 2022

Revista  Poezii pentru sufletul meu  împreună  cu editura Globart Universum organizează în fiecare an la Montreal evenimentul Gala Artelor la ceas aniversar  care reprezintă în  fapt aniversarea revistei  Poezii pentru sufletul meu,  revista de artă, literatură și cultură a românilor de pretutindeni. Revista are scopul de a promova artiști, scriitori,  jurnaliști, muzicieni, promotori culturali și alți români cu care ne mândrim și care contribuie prin creațiile lor și prin efortul lor, la păstrarea graiului românesc, la păstrarea culturii, a tradițiilor  și  la promovarea frumosului românesc în lume. 

Prezentă în numărul 9/2022 al revistei tipărite Poezii pentru sufletul meu cu minunate picturi,  artista  Monica Grecu  pășește cu emoție  pentru prima dată pe covorul rosu  al Galei artelor , la cea de-a treia ediție când primește Diploma de Excelenta  pentru merite deosebite la secțiunea pictură. Povestea  artistului Monica Grecu este strâns  legată de povestea sa de viată, care ne  confirmă încă o dată că marile capodopere în artă, muzică și literatură se nasc din suferință.  

Monica Grecu este  de profesie  tehnician dentar  și o pictoriță foarte talentată! Are 54 de ani și este  un Săgetător și la propriu și la figurat ! Pentru Monica Grecu  tot ce este legat de artă în general prezintă mult interes .

A decis să facă pictură în urmă cu trei ani după ce a aflat că are cancer iar  viața sa  a luat o întorsătură de 180 grade ! Atunci a decis să facă tot ce-și dorește  sa-și găsească timp pentru ea însăși și să se  bucure de fiecare zi pe care o  are  ca și  cum ar fi ultima .

După operația sa  care a fost o adevărată reușită primul gând al Monicăi  a  fost pictura! Ea  folosește  arta în a creea cei mai frumoși dinți pentru pacienți dar pictura o mută într-o altă lume,  o lume în care reușește să se  piardă , să se redescopere, să se regăsească   și să fie  cea care este astăzi.

Pictorița Monica Grecu este un model  de reușită  pentru  noi toți,un învingător,   un om care a știut să își canalizeze  toate lacrimile interioare ale sufletului  în  frumosul  artistic, pe  care îl dăruiește lumii   prin intermediul revistei  Poezii pentru sufletul meu! 

Felicitări  și la cât  mai  multe și mari succese!  

 

Mai citește: 

DIPLOMA  STEJARUL DE AUR  GALA ARTELOR ediția a -3-a (literele A-G)

Școala Junimea din Montreal  locul de suflet pentru copilul tău

GALA ARTELOR  ediția a 3-a Montreal 27 august 2022*Diplome de Excelenta -antologia GALAXY 

Premiile concursului GALA ARTELOR la ceas aniversar ediția a 3-a secțiuni: arta în imagini și creații literare (publicați în revista tipărita nr 8/2022) 

GALA ARTELOR  ediția a 3-a Montreal 27 august 2022*Diplome de onoare pentru membrii clubului GOLD 

Comanda antologiile GALAXY

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. A câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -” PUBLICATIA LITERARA A ANULUI 2023 ” Revista de colecție de o calitate excepțională, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colecționează fiecare număr al revistei tipărite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR


Descoperă mai multe la Poezii pentru sufletul meu

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.