Paula Alecu, laureata a Galei Artelor ediția a 3-a Montreal

69902639_2686317438054971_4286923011233153024_n

Paula Alecu, laureata a Galei Artelor ediția a 3-a Montreal

Binecunoscuta  interpreta de muzica populara din Montreal, Paula Alecu, a  fost   unul dintre laureatii Galei artelor  editia a 3-a  la Montreal  primind din partea revistei Poezii pentru sufletul meu  cat si din partea  editurii  GLOBART UNIVERSUM ,  DIPLOMA  DE EXCELENTA pentru merite deosebite in pǎstrarea, dezvoltarea şi promovarea în lume a graiului, culturii şi spiritualitǎții româneşti şi a imaginii revistei de literaturǎ, artǎ  si culturǎ ”Poezii pentru sufletul meu” 

Despre  îndrăgita interpreta Paula Alecu: 

Cântă de când se știe pentru că muzica  face parte din viata ei încă de pe vremea când cânta în spectacole la grădiniță și la scoală!  Poartă cu multa emoție și mândrie ia româneasca ori  de câte ori are ocazia. Paula Alecu vine din Pitești  județul Argeș,  și a adus cu ea  în Canada  specificul Munteniei atât în cântec cât și în port. Iubește muzica populară și are un timbru  vocal aparte, deosebit moștenit de la tatăl  sau care a fost și el  solist vocal.

Glasul sau minunat  a incantat  atât publicul din Romania cât și publicul din țara sa adoptiva Canada. Este prezentă în mai toate evenimentele culturale ale diasporei românești de la Montreal, amintim doar câteva dintre ele: ”Serata armoniilor artistice”, ”Gala  Artelor ediția 1-a” Spectacole organizate  la domeniul Roman de ziua iei, de  Sf Maria, de  sfinții Mihail si Gavril, de ziua României,  Gala  Artelor ediția a 2-a, festivalul  MondoKarnaval, festivalul  Eurofest, Evenimentele  școlii Junimea Romana, Spectacole de Crăciun  la domeniul Roman, evenimentul ”Sa dansam pe valul libertății”,  ”Gala Artelor ediția a 3-a”,   seri românești pe diverse teme la  restaurantul Mamaia și multe alte evenimente culturale, peste tot  promovând neîncetat cântecul  și portul românesc!

Paula Alecu,  datorita activității  sale susținute și continue în  sânul comunității  romanești este laureata a Galei Artelor edițiile 1,2 și 3 primind cu fiecare ocazie  aplauzele frenetice si aprecierile publicului.Anul acesta Paula Alecu,  împlinește 10 ani de cântec la Montreal și va  marca aceasta minunata  aniversare  printr-un spectacol  în care va avea   invitați  instrumentiști și interpreți de seama,  într-un program  unic și original. Redacția  revistei Poezii pentru sufletul meu ii va fi alături, va consemna evenimentul și ii urează de pe acum   talentatei artiste  ani multi  de cântec  cu sănătate, bucurii  și împliniri!

285972580_5547846948572354_3110687807538015886_n

Paula Alecu ne invita  cu tot sufletul la  un mare spectacol, ce se anunta a fi  unul  inedit  și unic, un eveniment in sine,  fiind un spectacol  aniversar  ce va marca 10 de ani de cântec la Montreal.
Evenimentul va avea loc in data de 26 noiembrie 2022, ora 19h30 la Vanier College Auditorium.
Bilete: https://lepointdevente.com/billets/paulaspectacolaniversar  Pentru informatii : 514-462-8421, dupa ora 17h00 Paula Alecu

Mai citește: 

Romanii-canadieni care ne fac cinste-lista laureatilor- GALA ARTELOR-ed a 2-a Montreal

Premiile concursului GALA ARTELOR la ceas aniversar ediția a 3-a secțiuni: arta în imagini și creații literare (publicați în revista tipărita nr 8/2022) 

O seară magnifică- lansarea cărții  PRIN OCHII MEI autor Mihaela CD  la Domeniul Roman -Canada

ÎMPREUNĂ  CU GRUPUL VOCAL ARMONIA DE  ZIUA MAMEI  LA DOMENIUL ROMAN 

Ziua femeii printre fulgii de zăpadă canadieni

ZIUA ROMANIEI, Ziua Românilor de Pretutindeni în Montreal, Canada

Ce mai e nou prin librărie?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.