A apărut ”Agora Literară”-nr 44 septembrie 2022-Revista Ligii scriitorilor Români

AGORA LITERARA -1

A apărut ”Agora Literară”-nr 44 septembrie 2022-Revista Ligii scriitorilor Români

Prestigioasa revistă Agora Literară este editată de Liga Scriitorilor Români,  o revistă iată ajunsă la numărul 44, cu o bogată și diversificată încărcătură literară găzduind scrierile unor importante personalități  scriitoricești contemporane în:  eseu, proză scurtă, poezie și cronică literară. 

Directorul  revistei  este domnul Al Florin Tene iar Redactorul șef este domnul  Iulian Patca. Revista  Agora Literară a Ligii  Scriitorilor din România  este un proiect realizat și cu  sprijinul  Primăriei  și al Consiliului Local Cluj Napoca  iar acest număr  a apărut și cu sprijinul  firmei SC PASAGER IMPORT EXPORT SRL. 

AGORA LITERARA -2

O mare bucurie să regăsim în acest număr  și  un minunat  buchet de poezii semnate Mihaela CD, dar și o superbă cronică literară ce poartă titlul ”Iubirea ca stare  lirică” făcută  volumului de poezii de dragoste  ” Iubește-ma în fiecare anotimp” al autoarei Mihaela CD, cronică literară semnată de stimata doamnă Silvia Mihalachi Mihăilescu. 

AGORA LITERARA-4

AGORA LITERARA

Iată că prin această revistă dar și prin alte publicații aflate în diverse colțuri ale lumii în care  sunt publicați autori  români  din diaspora,  se confirmă încă o dată  faptul că literatura, arta și cultura  unește oamenii  din diverse colțuri ale lumii  într-o cântare unică a  slovei românești ce vibrează  dincolo de hotarele geografice ale tării.

JOHNNY CIATLOS DEAK

A consemnat 

Johnny Ciatlos Deak 

jurnalist, membru UJIR 

Mai citește: 

Premiile concursului GALA ARTELOR la ceas aniversar ediția a 3-a secțiuni: arta în imagini și creații literare (publicați în revista tipărita nr 8/2022) 

GALA ARTELOR  ediția a 3-a Montreal 27 august 2022*Diplome de onoare pentru membrii clubului GOLD 

PREA PUȚIN DESPRE CARTEA ROMÂNEASCĂ VECHE DE ÎNCEPUTURI

Al Florin Tene -Ecouri literare românești venite din Canada

AL FLORIN TENE -AFORISME  impresionante 

GALAXY -VOLUMUL 1-antologie de ecouri literare TIPĂRITĂ(softcover)

GALAXY -VOLUMUL 1-antologie de ecouri literare -autori români contemporani, este un dans al constelaţiilor cuvântului, plămădit din lutul iubirii eterne, într-o coregrafie unică cu tematica universală. In cele 384 PAGINI cuprinde 42 de scriitori contemporani. Transportul este inclus, livrare oriunde în lume! OFERTA LIMITATA!

35,00 EUR

PACHET 4 VOLUME GALAXY TIPĂRITE. Stoc limitat!

Comanda toate cele 4 volume ale antologiei GALAXY 2022 pentru a avea intreaga colectie de peste 1500 de pagini la un pret promotional de numai 125 euro (pret intreg 140 euro) Economisesti 15 euro si transportul este inclus in orice colt al lumii! Oferta valabila in limita stocului disponibil! Timp limitat!

125,00 EUR

2 gânduri despre „A apărut ”Agora Literară”-nr 44 septembrie 2022-Revista Ligii scriitorilor Români

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.