Impresii revista PPSM numărul 9/2022

316833231_3004656786507348_2567415282009337829_n

Impresii revista PPSM numărul 9/2022

Ana Munteanu Draghici

Admirație pentru arta cuvântului ce lumină paginile revistelor ,, Poezii pentru sufletul meu” realizare sub osârdia redactorilor canadieni cu mare suflet românesc și locuite de confrații înnobilați cu har!
Această frumoasă revistă ,,Poezii pentru sufletul meu” ce luminează prin arte, aduce creatorilor bucuria împlinirii artistice, iar cititorilor hrana sufletească tămăduitoare!
Drum bun și rodnic revistei! Felicitări creatorilor și editurii ,, Globart Universum”

Teodora Dumitru

Felicitări din suflet pentru toată activitatea dvs rodnică din ultimii ani !
 

Violeta  Bobocea 

Alte bucurii ale sufletului- revista de literatură, artă și cultură, „POEZII PENTRU SUFLETUL MEU ” din Montreal, Canada! Mulțumiri infinite domnului editor coordonator Johnny Ciatloș Deak, dar și doamnei redactor fondator Mihaela CD pentru publicarea poemelor mele în această bijuterie literară!

Karina Kelemen

Felicitări cordiale cu stimă și profund respect, amândurora, pentru contribuția la țesătura fină ce conturează cultura română, în diasporă!La mulți ani, 2023! 🎄💖🤗
 

Simona Mihuțiu

La mulți ani revistei și inimoșilor ei amfitrioni. La sfârșit de an, un an bogat în evenimente, un an purtând spectrul războiului, al sărăciei, al umilinței și al nebuniei umane, ca pentru a contrabalansa aceste grozăvii, revista aduce un strop de frumos în suflete. Mulțumim, Mihaela, mulțumim, domnule Ciatlos-Deak, pentru oportunitatea creată, de a ne așterne gândurile și sentimentele, de a participa cu latura umană cea mai bună.

Teodora Razboianu Chiric – Butuc

Vă dorim un AN NOU BINECUVÂNTAT DE BUNUL DUMNEZEU, pace în lume și Felicitări pentru frumosul dăruit nouă tuturor!
 

ILEANA PASCU 

Încântată să mă aflu în paginile revistei de literatura, artă și cultură a românilor de pretutindeni, fondata în Montreal – Canada. Mulțumesc Mihaela &Johnny CD. Numai gânduri bune și reușite , pentru noul an ,în care tocmai am pășit!

Violeta Butnariu

La mulți ani fericiți vouă, la tot colectivul, și ție,sufletul în suflet de revista,cea care, cu  liniștea ce-și câștigase faci poeme sa vibreze,oameni sa lăcrimeze zâmbind,și care faci și mult bine!Mulțumim ca existați!

Ecaterina Rolea

Frumos ! Sunteți de admirat pentru tot ceea ce faceți! Felicitări alese și imbrățișări de suflet! Sărbători pline de lumină!
Mulțumiri infinite cu profund respect și recunoștință pentru această Revistă de LITERATURA, ARTĂ ȘI CULTURĂ publicată în Montreal, Canada. Este o revistă a românilor de pretutindeni care ne mângâie sufletele prin publicarea poemelor noastre. Am primit-o cu deosebită bucurie într-un moment dificil al vieții mele și sunt onorată de apariția numelui meu printre autori consacrați.
Felicitări alese Domnului editor, Johnny Ciatlos-Deak, soției sale Mihaela și întregului colectiv redacțional. Reverențe!😍
Felicitări din suflet tuturor iubitorilor de condei!✍🍀☀️🇦🇩
Sunt profund onorată de a fi alături de Maestrul Trandafir Simpetru, Președintele Asociației Poeților Mondiali care a avut un rol important în evoluția mea. Domnia sa m-a încurajat în a scrie. Reverențe, Maestre cu sănătate și tot binele din lume!✍🍀🇦🇩

Alice Horak

Foarte frumoase. Felicitări! Sa aveți bucurii, satisfacții și binemeritate succese!
Dragii noștri! Proiectul vostru este demn de toată admirația. Ați demarat aceasta acțiune, din dorințe curate, umane, oferind tot ce aveți voi mai bun. Munca voastră, efortul fără limite a fost, este primit și va fi apreciat din ce in ce mai mult. Am această speranță și convingere totodata, deoarece comunitatea românească are nevoie de apartenență solidară, de hrană culturală și spirituală. Voi ați ales frumosul mai presus de orice și v-ați implicat dăruind timp, energie, multă dragoste, fără să omitem efortul financiar imens pe care îl faceți. Sper, am convingerea, că lumea în care trăiți, societatea canadiană și nu numai, va găsi firesc să sprijine activitatea voastră. Vă felicit, vă doresc mult, mult succes! Ținem aproape!

Edviga Iordachi

Frumosul s-a îmbrățișat cu dăruirea, cu munca și cel mai mult cu dorința de a vă realiza visul, a crea frumosul și al dărui oamenilor. Felicitări!
 

Liliana Moldovan

Felicitări stimată doamnă Mihaela. Surprizele literare pe care le oferiți cititorilor sunt minunate. Să aveți mereu „vânt din pupă” pe corabia inspirației!!!

Marieta Coman

O revistă de înaltă calitate! Felicitări pentru promovarea artei și a artiștilor!

 

Mulțumim frumos ! Sărbători cu magie și bucurie ! 💗
 
 
 

Daniela Brinzoiu

Mult succes in continuare! Si multa putere de frumos va doresc.
 

Dorel Neamțu 

M-a colindat, ieri , strălucita REVISTĂ a EDITURII GLOBART UNIVERSUM MONTREAL –
CANADA, purtând un Titlu de culoarea IUBIRII -POEZII PENTRU SUFLETUL.MEU !
Mi-a bătut în geam emoția bucuriei înalte, primind vestea că am fost publicat în Nr 9/2022 , ultima din acest an ,in care românii de acolo și de pretutindeni își dau întâlnire ca lângă un înalt POM DE. CRĂCIUN!
Este îndeajuns să ai un singur prieten virtual acolo , ca să te îndrăgostești de acea țară, unde ninge mai devreme decât la noi și unde spiritul românesc curge frumos , ca un râu de munte ,spre propria-i patrie .
Ce frumos! Un LUCEAFĂR răsărit la Timișoara a aprins, și în Canada, un vis românesc, de o Albastră Iubire !
Ii întorc astăzi Colindul ,acestei Redacții, cu imensa mea bucurie și mulțumire, punând în Bradul ei de CRĂCIUN toată prețuirea mea și toată rugăciunea mea pentru dăinuirea ei ,ca și spiritul românesc al Nașterii Mântuitorului nostru IISUS. HRISTOS !Sărbători fericite , C A N A D A !

Otilia Tunaru

Félicitations, chapeau!Sunteți minunați! Felicitari!
 

Olga Grigorov

Prețuire cu felicitări alese, tuturor creatorilor de frumos!
 

Trandafir Simpetru

Mulțumim frumos !
 

 AURELIA RÎNJEA

„BUCURII LA ÎNCEPUT DE AN”
Am primit azi prin curier, din Canada, Volumul bilingv, NĂSCUT PENTRU A FI (ALT)CINEVA, al binecunoscutei scriitoare canadiene de origine română, MIHAELA CD, Ed. Globart Universum, Montréal, 2022, împreună cu Revista „Poezii pentru sufletul meu, nr. 9, 2022, de la aceeași editură. Notele de lectură despre Revista nr. 9/2022 le găsiți publicate în pagina mea de facebook, din data de 12 decembrie, 2022.
Volumul primit azi, pe lângă conținutul literar inedit, despre care am scris cu mare plăcere în Cuvântul înainte, pe care vi-l prezint și Dvs. prin linkul afișat, recomandându-vă cu bucurie cartea, a apărut redactat într-o grafică de excepție! O adevărată plăcere să-l citești și să-l admiri!
Fiind început de an, Felicităm încă o dată pe distinsa Scriitoare MIHAELA CD, ale cărei apariții editoriale le așteptăm în continuare cu interes și bucurie, Felicităm Ed. Globart Univesrsum, dorindu-le un An Nou Creativ, plin de satisfacții și colaboratori cât mai mulți!
Mulțumim și doamnei Iuliana Vlad, cea care intermediază corespondența noastră!LA MULȚI ANI! Un frumos ÎMPREUNĂ și în anii care vin!
 
Remarc ținuta înaltă axiologică a Revistei, conceptuală, literară și grafică, un demers complet și rotund, prin care deschidem o fereastră spre lume, spre comunicarea universală.

AURELIA RINJEAVă îmbrățișez prin Cuvânt de poem, pe toți cei cu care m-am întâlnit aici în paginile Revistei, dar și pe cititori și îmi exprim convingerea că numai  așa putem spune lumii „Cine am fost și încă suntem”!

Felicitări tuturor celor care au colaborat prin creațiile lor, felicitări și mulțumiri adresez redacției Revistei și în mod special, doamnei MIHAELA CD și domnului JOHNNY  CIATLOȘ-DEAK! Dumnezeu să ne binecuvânteze în continuare!

Cu prețuire, AURELIA RÎNJEA

Pica Bostina

Mulțumiri și felicitåri pentru împliniri sufletești. Cu respect!

Gabriela Raucă

Mult succes și cât mai multe realizări frumoase! La mulți ani!
 

Victor Manole

Mult respect și prețuire doamna Mihaela CD sunteți minunată!

FRUMOS, MAGIC ȘI ADEVĂRAT! FELICITĂRI!

Lucia Steffens

Sărbători fericite ,sănătate și multe realizări.La mulți ani!

Ana Maria Surugiu

Câtă dăruire!Felicitări!
 
Dica Cristina
Cind totul e facut din suflet si cu daruire, culmile succesului sunt pe deplin indeplinite.
Felicitari pt tot ceea ce faceti!
 

Miriam Dabau

Felicitări din suflet pentu realizări💕
 

Pica Bostina

FELICITĂRI! BUCURIILE NOASTRE DIN RODUL ACTIVITĂȚII CE O ĪNDEPLINIȚI CU DRAG! MULȚUMIM!
 
 

Tudosia Lazar

Foarte frumos, bravooo!
 
 

ANA MUNTEANU DRĂGHICI

 
REVERENȚĂ LA A CUVÂNTULUI CORESPONDENȚĂ
Moș Crăciun a dat adresa noastră faimoasei edituri ,, UNIVERSUM”!
Astfel ne-am reîntâlnit, cu ale noastre versuri,
în revista ,, Poezii pentru sufletul meu”
Pe care mi-a adus-o din cutia poștală Alexandru, nepotul meu!
Revista purtătoare a numărului nouă, cu amprenta metaforei sufletești, rouă…
Așteaptă sub bradul de Crăciun a fi citită!
Cu veșnicia cetinii de smarald răsplătită!
În revistă, suntem în compania multor condeie!
Fiecare purtând lumina harului, scânteie…
Mihaela și Johnny Ciatlos-Deak, familie de artiști,
Cu talent au trudit să fim în revistă cuprinși.
Tuturor creatorilor și colectivului editorial,
Un Crăciun Luminat, inspirat și în acest an!
Cu reverență la a cuvântului corespondență!
ANA MUNTEANU DRĂGHICI
21 DECEMBRIE, Chicago
 

Gheorghe Laura

Felicitări tuturor și baftă în continuare!
 

Angela Dumbrava 

Cu multă bucurie împărtășesc cu dumneavoastră această recunoaștere a scrisului meu…Mulțumiri sincere Redactorului fondator Mihaela CD (scriitor, artist, editor) și Editorului coordonator Johnny Ciatlos-Deak pentru aprecierea textelor de proză publicate în revista Poezii pentru sufletul meu (Revista românilor de pretutindeni),nr.9/2022 Montreal, Canada. Sunt onorată și emoționată pentru recunoaștere!Aveți aprecierea și respectul celor care vă cunosc munca de promovare a autorilor români și nu numai! Sănătate și spor în tot ce v-ați propus și în anul acesta!
 

Stela Lisa

La multi ani , Mihaela CD ! Anul Nou cu fericire si implinire in plan personal si profesoinal !💖🤗
 

Maria Dodu

Felicitări și încă multe realizări frumoase!!!
 

Silvia Mihalachi

 
ESTE DE LA OAMENI CU SUFLET FRUMOS CĂTRE OAMENI CU DORINTA DIN SUFLETUL LOR DE A CITI, VEDEA ,ATINGE PAGINILE ACESTEI REVISTE ÎNSUFLEȚITĂ DE DISTINSA DOAMNĂ MIHAELA CD ȘI TOȚI COLABORATORII EI.
ȘI CUM BUNĂTATEA SUFLETEASCĂ SE TRANSMITE ÎNTRE COLABORATORI MULȚUMESC ȘI AZI DOAMNEI IULIANA VLAD PENTRU CĂ MI-A TRIMIS ÎNCĂ UN DAR, O BUCURIE  SEMNATA,, MIHAELA CD,, ȘI ANUME,, REVISTA POEZII PENTRU SUFLETUL MEU,,.
Cu stimă pentru toți cei
care poartă emblema acestei reviste 
Silvia Mihalachi
 

Victor Manole

Felicitari infinite tuturor!
 

Angela Mihai

 
La mulți ani! Un an nou fericit și tihnit plin cu daruri și împliniri sufletești! 💝
 

Vasile Bele

Vasile BeleMotto:
,,Cultura unui popor în ansamblul ei, este totalitatea trăsăturilor, obiceiurilor distinctive, spirituale, lingvistice. Desigur, acest patrimoniu cultural are că sursă diferite izvoare amintind doar câteva spre exemplu – arta, literatura, muzica, limba, obiceiurile, tradiția, valorile…”.
(…)
REVISTA
POEZII PENTRU SUFLETUL MEU –
Nr. 9 / 2022 – revistă de literatură, artă și cultură – revista românilor de pretutindeni…
la îndemână cititorilor
Deja, ne-am (v-ați) obișnuit, cu aceste apariții editoriale și le așteptăm cu deosebit interes și bucurie. Este vorba despre o revista ce apare trimestrial prin osteneala și munca neobosită a unor oameni extrem de vigilenți și mari iubitori de literatură și artă – Johnny Ciatloș Deak (editor coordonator), Mihaela CD (redactor fondator), avându-i ca și redactori pe: Camelia Florescu, Marian Costache, Ioana Poenaru și Aurelia Oancă, iar colaboratori, pe: Lucian Dumbravă, Vasile Bele, Al. Florin Țene și Lăcrimioara Iva. Le mulțumim pentru mandatul de încredere acordat și îi asigurăm de apreciere și prețuire sinceră.
Un număr de excepție, așa cum ne-am obișnuit, la care s-a muncit mult, cu responsabilitate și acribie. Revista, ieșită din tipar, în condiții grafice deosebite, își adună în paginile sale, reprezentanți ai literaturii române contemporane, reprezentanți valoroși și autentici, originali și profunzi, cu vastă experiență în domeniu literar, cultural, social, artistic. De altfel, așa a fost conceput fiecare din numerele trecute ale revistei. Și dacă este așa, aduc un cuvânt de laudă și apreciere, întregului colectiv redacțional, pentru că nu fac rabat de la calitate, autenticitate și profesionalism. Un mare și din suflet bravo! Și, sunt convins că aceste cerințe impuse pentru apariția editorială a revistei se vor menține și în numerele viitoare.
Johnny Ciatloș Deak (senior editor), semnează editorialul revistei – ,,Iubirea de cultură”, un Editorial concret, valabil și actual, despre cultură, artă, spiritualitate, muzică. Superb articolul-editorial, din care îmi permit să citez, doar atâta: ,,Credința, spiritualitatea, valorile familiei și moralitatea sunt într-o continuă degradare fără a conștientiza repercusiunile ce succed acestor lipsuri. Un popor cu un nivel de educație redus vă deveni o pradă ușoară și se expune la diverse riscuri majore până la pierderea identității sale”, iar omologul său, editorul Ioan Romeo Roșiianu, scrie ,,Despre credință la… timpul ei”. Același Johnny Ciatloș Deak, la secțiunea Eveniment – Gala Meritas, 2022, scrie despre ,,O zi specială, cu încărcătură emoțională de proporții!”, un eveniment, moderat de Otilia Tunaru – fondatoarea și directoarea școlii ,,Junimea Română” și organizat în Montreal, Colegiul ,,Jean Brebeuf”. Bună prietenă din Cetatea Tulcii, scriitoarea Angela Dumbravă, scrie ,,De ce pleacă berzele?”. Dar, chiar așa! De ce pleacă? Spicuiesc din fragmentul de proză: ,,Ca să se întoarcă primăvara cu cocuțe pentru mame!”, (p. 11). Lectorul Andrada Fătu-Tutoveanu, ,,Sub semnul prieteniei”, face o recenzie la volumul ,,Geometrii de suflet”, autor Simona Mihuțiu, afirmând că: ,,lirica Simonei Mihuțiu, este una a vieții, cu toate anotimpurile și nuanțele sale”.
La Secțiunea Interviu – Români de succes, realizatoarea Camelia Florescu, l-a ales interlocutor pe… Ovidiu Komornik. Din Qatar, Oana Noorani, ne dăruiește un ,,Eseu despre apă”, iar Mara Popescu Vasilca, din Canada, ne oferă un fragment din ,,Catia, gustul amar al trădării”.
Tot din Canada, Carmen Oltean, ne oferă, câteva rânduri-gânduri, legate de ,,Femeia – antologia Ecouri feminine”, iar Ana Munteanu Drăghici, prefațatoarea volumului ,,La casa de nebuni”, cu titlul metaforic ,,Frumusețea adevărului”, ne oferă un fragment. Același senior editor, Johnny Ciatloș Deak, scrie emoționant și emoționat, un articol ,,De Ziua Mamei împreună cu Grupul Armonia, la Domeniul Roman”, iar scriitoarea Aurelia Rînjea, la Secțiunea Eveniment, face o cronică a evenimentului din data de 3 iulie 2022, de la Sinaia – triplă lansare de carte Mihaela CD – ,,O mare și superbă sărbătoare literară”… ,,o sărbătoare care îți scrie pe suflet povestea unor oameni minunați, pe care nu ai cum să nu-i iubești”. Este vorba despre lansarea volumelor: ,,Prin ochii mei” și ,,La casa de nebuni”, autor Mihaela CD și ,,Dialog peste ocean”, având autori pe Mihaela CD și Trandafir Sîmpetru. Despre ,,O seară de neuitat! Super concertul Rock’n’Violin”, dar și despre ,,O seară magnifică – lansarea cărții Prin ochii mei, autor Mihaela CD, la Domeniul Roman, Canada”, scrie Johnny Ciatloș Deak, iar Violeta Bobocea scrie o recenzie la volumul ,,Prin ochii mei”, numind recenzia, metaforic: ,,Creatorul de frumos”. ,,Să iubim în orice anotimp!”, este sfatul, sincer, care ni-l dă, Ana Maria Surugiu, cu genericul ,,Descoperă-mi sufletul” – vernisaj de pictură și lansare de carte. Felicitări tuturor celor care au fost incluși în acest număr de revistă. Despre numărul anterior acestei apariții editoriale (Nr. 8 / 2022), semnalează scriitoarea Silvia Mihalachi – ,,Un gând frumos”, iar ,povestea” Violetei Bobocea continuă. I-am spus ,,poveste”, pentru că apare și cu eseul ,,Sunt doar un trecător grăbit…”, adică, dublă apariție în acest număr. Consecvent, Marian Costache, ne oferă ,,Știri culturale din Montréal”, așa cum ne-a obișnuit.
Bucuria este și mai mare, mai ales când vezi, prefața realizată de către Radu, la volumul VI, din ,,Antologie de texte. Recenzii de cărți personalități ale literaturii contemporane. Sincerus verba”, un proiect coordonat de Gelu Dragoș, Nelu Danci și subsemnatul, Vasile Bele. Mulțumim, Radu Botiș! Mulțumim, revista ,,Poezii pentru sufletul meu”, pentru aprecierea și includerea acesteia în paginile acestui număr. Ne onorează…
,,Despre Dorel Neamțu, un maestru al metaforei” scrie Al. Florin Țene – o recenzie la volumul de versuri, numit ,,Iubiri pierdute”. Autor Dorel Neamțu… Secțiunea ,,Noutăți editoriale”, este semnată de către Aurelia Oancă. Se prezintă cele mai recente apariții editoriale, ale autorilor: Carmena Felicia Băințan, Mihaela CD, Aurelia Rînjea, Ana Munteanu Drăghici, Ligia Grindeanu, George Călin, Adela Conciu, Daniel Luca, Ștefan Dima Zărnești, Dumitrel Plopeanu, Simona Lazăr, Pica Boștină, Irina Vera Terebeși, Mihai Epli, Gelu Dragoș, Grigoraș Ciocan, Florin Dochia, Elena Borcuti, Sandu Chiva, Iulian Patca, Nicolae Dumitru, Ioan Șiman, Dan Teodorescu, Logica Ivonette Peptănaru și Gică Ciobanu. Cred că i-am inclus pe toți… cel puțin asta era ideea! Felicitări, tuturor! Felicitări, celei care semnalează această secțiune.
Cam asta ar fi despre scriitori și scriitura lor. Revista găzduiește în paginile sale, veritabile, autentice, originale lucrări de pictură, astfel: acrilic pe pânză – pictură Monica Grecu, ulei pe pânză – pictură Mircea Ruștiuc, pictură – Ileana Anghel Meșter, artă manuală din mărgele – Tatiana Zahariuc, pictură și desen – Melania Stoiciu, desen și pictură digitală – Isabella Larco, pictură – icoană pe sticlă – Ofelia Armașu și acrilic pe pânză – Carmen Smutneac. Felicitări, cu sinceritate și obiectivitate!
Am lăsat în/la final, enumerarea celor care semnează, cu creații personale, originale, profunde și autentice, la Secțiunea – Poezie: (în ordinea includerii lor), iată-i: Manuela Carmen Buică Șerban (Canada), Vasile Bele, Ana Munteanu Drăghici (S.U.A.), Lăcrimioara Iva (Italia), Ana Maria Sotir, Liliana Badea Cârstea, Árpád Tóth (România), Marian Costache (Canada), Maria Trif, Simona Mihuțiu, Olga Văduva Grigorov, Alice Puiu, Aurelia Rînjea, Vasile Aioanei, Victor Manole (România), Ligia Ana Grindeanu (S.U.A.), Cristian Bodnărescu, Aurelius Belei, Kessy Ellys Nycollas, Dorel Neamțu, Florentina Danu, Trandafir Sîmpetru, Ecaterina Rolea (România), Cristian Pavel (Canada), Ștefan Doroftei Doimăneanu, Aurelia Oancă (România), Gabriela Raucă (Austria), Gelu Dragoș, Camelia Florescu, Ionuț Țene, Al. Florin Țene, Lucian Dumbravă (România), Nina Lavric (Elveția), Pica Boștină, Aurelia Codescu (România), Ileana Pascu (Spania) și, frumoasa și talentata noastră prietenă, Mihaela CD (Canada).
Felicitări, tuturor! O muncă sisifică, dar merituoasă și meticuloasă. Mulțumim pentru aprecierea materialelor… Așteptăm alte provocări literare, pe care o susținem și o apreciem.
Vasile Bele, Chiuzbaia
12 ianuarie 2023
– membru L.S.R., filiala Cluj-Napoca;
– membru U.Z.P.R., filiala Vâlcea;
– Asociația Scriitorilor din Maramureș;
– președinte ASCIOR – Aria Maramureș.

Dragi cititori 

In  dorința de a vă oferi  bucurii literare și culturale  vă invităm cu mare drag  să vă abonați la revista noastră  care vă este oferită cu drag de echipa noastră redacțională atât în format tipărit cât și în format electronic (ebook)

Împreună  putem  aduce bucurie în inimi  și frumosul în suflete!Împreuna  putem face o lume mai bună! 

Vă dorim un Crăciun Fericit  plin  de veselie și un AN NOU mai bun!
 
 
Johnny Ciatlos Deak 
senior editor
Poezii pentru sufletul meu 
 
 
 

CADOU ABONAMENT REVISTA PERSONALIZAT

Fă-i cadou unui om drag un abonament la revista Poezii pentru sufletul meu în format tipărit   și noi ii vom trimite o felicitare  personalizată în numele dumneavoastră  împreună cu prima revistă. Ofertă valabilă până la 31 decembrie!

75,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

ABONAMENT ELECTRONIC(eBook) pe un an /4 numere

ABONAMENT ELECTRONIC 4 numere/an .Revista de colectie aduna in paginile sale literatura, arta , articole si evenimente culturale. Primesti prin email in format pdf fiecare număr al revistei timp de un an pentru numai 35 dolari canadieni. Mai ieftin, mai rapid, mai ecologic!

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.