Cadoul tău pentru revista noastră la ceas aniversar- de 4 ani alături de voi!

aniversare 4 ani

Cadoul tău pentru revista noastră la ceas aniversar- de 4 ani alături de voi!

Despre revista Poezii pentru sufletul meu :

Revista Poezii pentru sufletul meu a fost fondata în 30 octombrie 2018 la Montreal de către scriitoarea Mihaela CD și jurnalistul Johnny Ciatlos Deak. Revista se adresează romanilor de pretutindeni care iubesc literatura, arta și cultura românească si este citita  in peste 115 tari ale lumii. Scopul revistei este de a promova în lume scriitori, artiști plastici, jurnaliști, muzicieni și alți promotori culturali fie ca sunt consacrați sau debutanți.Revista apare zilnic în format on line, aici pe website ( fără întrerupere de 4 ani)  și trimestrial în format tipărit de colecție. De menționat ca revista tipărită de colecție conține materiale inedite având un conținut diferit fata de revista on line.

De 4 ani împreună cu voi: 

In data de 30 octombrie 2022 revista noastră împlinește 4 ani, sunt 4 ani in care am fost alături de voi zi de zi, publicând neîncetat  materiale culturale care sa  aduca o stare de bine romanilor din lumea intreaga .Aniversarea revistei se sărbătorește în mod oficial în fiecare an la evenimentul  GALA ARTELOR în luna august a anului următor.

cum-poti-oferi-un-cadou-de-paste-arta-de-darui-o-surpriza - Copy

Cadoul tău pentru noi: 

Multi dintre dumneavoastră  ne-ați trimis mesaje de felicitare, urări  și gânduri bune dar și întrebări  despre cum  ne puteți  susține  sau ce cadou ne-ați putea face. 

Intru cât revista noastră NU este subvenționată  și  este susținută număr de număr numai din fonduri proprii și abonamente, cel mai frumos cadou pe care ni l-ați putea face ar fi sa va abonați la revista noastră, sa ne susțineți cu o donație sau  sa faceți o sponsorizare prin  cumpărare de publicitate.

Toti membri echipei de redacție lucrează benevol la aceasta revista iar dacă revista tipărită se realizează  trimestrial, cea  on line se realizează zilnic. Nu e putina munca care se face aici  și  am fi bucuroși sa primim aprecierea dumneavoastră printr-un  abonament , o donație oricât de mica sau prin  sponsorizare. Toata lumea știe și nu este un secret  ca  foarte multe  redacții  și-au închis porțile sau au trecut numai pe on line din cauza  pandemiei, o perioada extrem de grea prin care am trecut  toți și prin care încă mai trecem unii dintre noi.

Noi am ales sa rămânem în picioare  chiar dacă  pentru aceasta a fost nevoie de mari sacrificii. Numarul abonaților a scăzut în aceasta perioada  iar cheltuielile au crescut,  de aceea cautam oameni de bine, companii,  oameni de afaceri care doresc sa ne sponsorizeze  în contrapartida  de publicitate în paginile revistei, acceptam donații oricât de mici  sau mari ar fi acestea  și  invitam pe toata lumea sa se aboneze cu numai 75 dolari pe an la revista de colecție tipărită, care este realizata integral color la cele mai înalte standarde de editare și tipar.     

Pentru cititorii care doresc sa se aboneze  la revista noastra   ABONAMENTELE SE GASESC AICI.

Pentru toți cei care doresc sa ajute revista, sa facă donații  pentru revista , DONAȚIILE  se pot face AICI .

Revista noastră va așteaptă pe toți SA FACEM ÎMPREUNĂ O LUME MAI BUNA!

360_F_262127681_fNrptP08BPo29TlHXF8Mei6j5Ta7D65i

Pentru  scriitori, jurnalisti si artisti care doresc sa publice in revista : 

Pentru a participa la revista noastră trimiteți un email la revista@poeziipentrusufletulmeu.com sau pentru revista tipărită la revistatiparita@poeziipentrusufletulmeu.com.Pentru a putea deveni  membri ai clubului Gold  si pentru a  afla care sunt avantajele pe care le aveti ca si membri ai clubului Gold  va invitam sa studiati  pagina CLUBUL GOLD al revistei tiparite!  Pentru inscriere in clubul Gold, publicare, promovare  sau publicitate/reclame  va puteți adresa prin email editorului la adresa de email editor1@poeziipentrusufletulmeu.com

FELICITĂRI TUTUROR PARTICIPANȚILOR LA REVISTA POEZII PENTRU SUFLETUL MEU.

 
294333698_465649005564677_6962338890811394991_n
 
 

Mai citește : 

De ce sa cumparam cartile unui autor?

Lecția de demnitate:  ”Refuzați  să fiți găini, fiți vulturi!” 

Premiile concursului GALA ARTELOR la ceas aniversar ediția a 3-a secțiuni: arta în imagini și creații literare (publicați în revista tipărita nr 8/2022) 

IMPRESII de la GALA ARTELOR ediția a 3-a Montreal, 2022

PREZENTAREA FRUMOSULUI și FRUMUSEȚEA PREZENTĂRII: Edviga Iordachi

Donează din suflet pentru sufletul tău!

Genesis-amprente scriitoricești, interviu cu scriitoarea Mihaela CD

Salut Romanesc din Montreal *emisiunea ta de suflet *din 21 octombrie 2022!

Ce mai e nou prin librărie?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.