Liliana Moldovan- ”O CARTE A CĂRȚILOR SCRIITORULUI AL. FLORIN ȚENE”

 

325905592_1521708045017709_9143014973537204402_n (1)

Liliana Moldovan- ”O CARTE A CĂRȚILOR SCRIITORULUI AL. FLORIN ȚENE”

Aparția unei noi cărți poate fi considerată un eveniment de viață pentru orice scriitor. Iată, de ce, în ziua în care s-a dat startul SĂPTÂMÂNII CULTURII NAȚIONALE, împărtășesc cu voi bucuria legată de tipărirea la Editura Napoca Star a primului meu volum de consemnări literare: O CARTE A CĂRȚILOR SCRIITORULUI AL. FLORIN ȚENE, Napoca Star, 2023. Volumul conține recenzii despre : ,,Aventurile ideilor printre metafore: Critică literară și eseuri ’’/ Al, Florin Țene.„Căutându-L pe Dumnezeu”/ Al. Florin Țene, „În poeziile mele nu va rima tractorul cu poporul: Viața poetului Vasile Militaru între realitate și poveste”/ Al. Florin Țene. „Întoarcerea poetului – Kthimi i poetit”/ Al. Florin Țene. „Oglinda de apă: Biografia unei primăveri în plină iarnă”/roman de Al. Florin Țene. Și prefețele le : „Opera și personalitatea scriitorului Al. Florin Țene în opiniile scriitorilor contemporani”. Vol. I și Vol. 2/de Liliana Moldovan. Plus un interviu cu scriitoarea Titina Nica Țene și cu Al. Florin Țene. Mulțumesc președintelui Al. Florin Țene pentru susținere și frumoasa colaborare!

Liliana Moldovan

mk_OM-CN-BCe-NA

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.