D-na ing Mariana Manu prin cartea sa aduce un omagiu meseriei de inginer!-SALUT ROMANESC DIN MONTREAL 

315642844_807194213703517_2972507492505769698_n

 

D-na ing Mariana Manu prin cartea sa aduce un omagiu meseriei de inginer!-SALUT ROMANESC DIN MONTREAL 

Iată dragi prieteni o nouă personalitate a comunității române din Montreal ,onorează cu prezența studioul UNIVERSUM VIP respectiv emisiunea SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL. Este vorba de distinsa doamnă ing. Mariana Manu aflată pe tărâm canadian de peste 35 de ani. Laureată a GALEI ARTELOR ediția a 3-a din 2022 doamna inginer Mariana Manu cu vădită emoție în glas mărturisește sentimentele și trăirile clipelor petrecute cu ocazia înmânării diplomei de excelență, GALA ARTELOR fiind un excelent liant, ce are ca scop solidificarea relațiilor interumane și un prilej deosebit pentru a promova românii de succes cu care ne mândrim aici pe meleaguri canadiene din diferite ramuri de activitate.

Cu o activitate de peste 25 de ani în cadrul unei companii gigant cu peste 52000 de angajați doamna inginer Mariana Manu , ocupă funcții de conducere în diferite proiecte majore derulate pe parcursul anilor. Iubind literatura din anii copilăriei, își așază vasta experiență de viață și profesională între coperțile volumului intitulat ”Să construim împreună” în care dedică un prim capitol educației continue ( Continuing education) și un amplu capitol dedicat părinților, în care vorbește despre importanța descoperirii aptitudinilor, acordarea atenției cuvenite în susținerea și îndrumarea copiilor spre a-și descoperi și dezvolta talentele, având un impact major în definirea carierei profesionale.Cartea domniei sale este un omagiu adus meseriei de inginer, o meserie foarte frumoasa dar și foarte grea! Vă aștept cu drag în fiecare vineri la 9 pm ora României la o nouă emisiune cu o nouă și unică poveste de viață!

315556143_807194007036871_7773876481855542132_n

Vă invit să vă abonați la canalul nostru (click pe clopoțel) pentru a nu pierde nicio emisiune viitoare iar dacă vă place emisiunea, aștept cu drag un Like!

Nu uita dacă e vineri este emisiunea ta de suflet ”SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL!”

 
mk_OM-CN-BCe-NA

 

Mai citește: 

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

VASILE BELE -SEMNAL EDITORIAL. ANTOLOGIA GALAXY. AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI VOL 2

Leonid Șaramet-DRAGOSTEA PIERDUTĂ

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

INVENTAREA „IADULUI” ȘI AL „RAIULUI” MIJLOACE DE A EDUCA OMUL DE LA ÎNCEPUTUL CREȘTINISMULUI PÂNĂ ÎN PREZENT-Al Florin Tene

Abonamente 2023 la revista de colecție POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

SUSTINE SCRIITORUL ROMAN!  Cultura se pastreaza prin scriitura!

Ce mai e nou prin librărie?

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

Blessing and Torment -în limba engleză- FORMAT ELECTRONIC (ebook-pdf)

Blessing and Torment- este un volum de poezii din suflet si pentru suflet al autoarei Mihaela CD, care reprezinta o traducere din limba romana în limba engleza și o adaptare a cărții de poezii Binecuvântare și chin. Volumul conține 250 de pagini imprimate color. Comanda acum volumul Blessing and Torment în format electronic(ebook) și vei primi cartea ta în email în mai putin de 24 de ore. In plus vei primi gratuit din partea autoarei încă o carte în format electronic (pdf) pentru comanda ta făcuta înainte de 31 decembrie. Mai ieftin mai rapid, mai ecologic!

20,00 CAD

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.