Dubla lansare de carte la ORADEA SIMONA MIHUTIU

thumbnail (19)

Dubla lansare de carte SIMONA MIHUTIU

Alte două cărţi semnate de Simona Mihuţiu au văzut lumina tiparului: „Povestiri de la Senior Help” și „Când întâmplările te găsesc” – pagini de umor. Vineri, 21 aprilie, la Hotel Elite, va avea loc de la ora 18:00 evenimentul de lansare a celor două noi volume. Invitați speciali sunt: Nicolae Băciuţ, Luminiţa Moga, Ramona Novicov, Juliana Păcurar şi Doina Rusneac. Momentul artistic va fi susţinut de Magda Puşcaş, Rareş Suciu şi actriţa Alina Leonte Vicoveanu.

„Au văzut lumina zilei cele două volume noi de proză. Ca și gemenele biviteline, sunt diferite una de cealaltă, fiind expresia unor stări de spirit total diferite. «Povestiri de la Senior Help» este un volum de ficțiune, dar în care fiecare ne putem proiecta, cu tot ceea ce înseamnă destin personal. «Când întâmplările te găsesc» – pagini de umor – cuprinde amintiri reale, vesele, însăși autoarea fiind personajul principal. Winston Churchill spunea că «imaginația ne consolează pentru ceea ce nu suntem, iar umorul pentru ceea ce suntem.» În 21 aprilie, ora 18:00, la Hotel Elite, vă invit la «botezul» celor două cărți”, anunţă scriitoarea.

”Ne naștem singuri, murim singuri. Măcar între cele două mari întâmplări ale ființei să profităm a fi împreună, cât mai mulți, cât mai aproape. Îmbătrânim abia în momentul în care începem să ne simțim singuri. Povestirile de la Senior Help nu sunt reale, dar ne putem regăsi în oricare dintre ele, pentru că și noi, aidoma personajelor, călătorim – lumini și umbre – prin anotimpurile vieții și dincolo de ele. Drumul pe care îl parcurgem nu este liniar. Nu este nici descendent și nici ascendent, el este o circumferință care are un singur țel, acela de a închide un cerc, pe cel al vieții. Știm unde începe! Acolo circumferința este străjuită de multe semne de întrebare. Când, parcurgând drumul, ba mai sprinten, ba mai anevoie, semnele de întrebare se răresc, fiind înlocuite de cele de mirare – știm că în curând va urma clipa în care ne vom închina în fața miracolului vieții. Întotdeauna prea curând. Fiecare om își are povestea sa, un univers în sine, sortit. Fiecare om își trasează, rotund, un destin. Fiecare om va închide un cerc, sperând ca acesta să devină roată.”

1809629lansare

”Pe măsură ce înaintăm în vârstă, facem din ce în ce mai puține gafe, însă acestea devin mult mai memorabile. Umorul ne condimentează viața, făcându-ne să-i simțim gustul din plin, iar amintirile capătă astfel culoarea zâmbetului de altădată. Nu există între oameni un liant mai puternic decât umorul și nici nu există un leac mai bun pentru a învinge dificultățile vieții. Winston Churchill spunea că „imaginația ne consolează pentru ceea ce nu suntem, iar umorul pentru ceea ce suntem”. 

Medic oncolog, Simona Mihuţiu a ajuns, în doar patru ani, să publice opt volume. Primele cărţi ale Simonei Mihuţiu au fost cele două romane „Fereastră spre mâine” şi „Destinul, o jucărie stricată”, după care a fost publicat un volum de proză scurtă denumit „Liberi să (nu) gândim” și apoi volumul de poezii „Geometrii de suflet”. Anul trecut au mai văzut lumina tiparului romanul „Puteam fi eu” şi volumul „Secundele pierdute ale poeziei”, toate publicate la editura Total Publishing din Bucureşti.

„Dacă veți trăi intens citind cartea, înseamnă că emoția a ajuns pe calea cuvântului scris acolo unde trebuie – în inima voastră, a cititorilor”, spunea la un moment dat Simona Mihuţiu.

Până acum, fiecare volum a atins coarda sensibilă a sufletului prin pagini scrise cu talent şi inspiraţie.

 

Va invitam sa o descoperiti  pe autoarea Simona Mihutiu in paginile urmatoare:

Referinte critice : Simona Mihuțiu

Creatii literare: Simona Mihuțiu

Profil GOLD: Simona Mihuțiu

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

GALAXY -VOLUMUL 1-antologie de ecouri literare TIPĂRITĂ(softcover)

GALAXY -VOLUMUL 1-antologie de ecouri literare -autori români contemporani, este un dans al constelaţiilor cuvântului, plămădit din lutul iubirii eterne, într-o coregrafie unică cu tematica universală. In cele 384 PAGINI cuprinde 42 de scriitori contemporani. Transportul este inclus, livrare oriunde în lume! OFERTA LIMITATA!

35,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.