Actrița CĂTĂLINA POP invitata la SALUT ROMANESC DIN MONTREAL

341642713_910357863553645_3802637605085277530_n

Actrița CĂTĂLINA POP invitata la SALUT ROMANESC DIN MONTREAL

Dragi prieteni, cu siguranță dacă un film,un lungmetraj este nominalizat este un lucru onorant,însă să fie câștigătorul celui mai mare trofeu există ceva special,captivant în acel film. Însă un fapt și mai special este atunci când în acel film în rolurile distribuite se află o româncă. UNIVERSUM VIP studios a avut deosebita onoare să primească vizita distinsei actrițe CĂTĂLINA POP, cea care joacă în filmul LE COYOTE, film realizat la Montreal și câștigător al marelui premiu la Whistler Film Festival în 2022. O dramă emoționantă,un film în care Cătălina joacă rolul unei ziariste românce fiind vecină cu protagonistul filmului. Dar vă invit să o descoperim împreună pe Cătălina, dincolo de scenă și lumina reflectoarelor.
Născută la Satu Mare, mama din Satu Mare iar tatăl originar din județul Bistrița din fragedă pruncie cochetează cu scena și cu arta fiind mereu prima la serbări. Absolventă a liceului Mihai Eminescu din Satu Mare profil matematică fizică cu rezultate excelente la învățătură și în special la matematică, totuși sufletul și inima Cătălinei înclină balanța spre arta teatrală fapt mai puțin agreat de părinții ei, încercând să o dirijeze spre o meserie mai ”serioasă”. Printr-un efort care a pretins sacrificii, se înscrie la două facultăți în paralel, la Cluj Napoca cea dintâi fiind la marketing iar ulterior la teatru. În anul 2003 împreună cu familia emigrează în Canada și se stabilesc la Toronto într-o primă etapă. Azi părinții locuiesc la Calgary iar Cătălina locuiește de 10 ani la Montreal.Este studentă la master, dar în paralel predă arta teatrală la diferite școli din Montreal și desigur având diferite contracte în filme de scurt sau lungmetraj.Cu o poveste deosebit de captivantă presărată de momente emoționante, vă aștept cu drag la emisiunea dumneavoastră de suflet SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL și vă asigur că nu veți regreta deoarece împreună vom descoperi întâmplări absolut senzaționale din viața și cariera actriței povestite cu mult șarm de invitata noastră…

341167343_751791486390971_1576885595966781598_n (1)

Vă invit să vă abonați la canalul nostru (click pe clopoțel) pentru a nu pierde nicio emisiune viitoare iar dacă vă place emisiunea, aștept cu drag un Like!

Nu uita dacă e vineri este emisiunea ta de suflet ”SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL!”

Mai citește: 

Gheorghe Gheorghiu invitatul emisiunii SALUT ROMÂNESC DIN MONTREAL

Radio Power Love -interviu CATALINA MIRICA – realizator Lucian Dumbrava

Despre Gala Artelor ediția a 3-a, Montreal 2022- DIPLOME-PREMII-ARTICOLE-IMPRESII-ANTOLOGIA GALAXY

O seară de neuitat, super concertul Rock n Violin!

Invitație de participare la revista tipărită nr 13/2023

Susțineți proiectul: 6 CĂRȚI PENTRU BIBLIOTECILE DIN ROMANIA !

Proiectul ”6 Cărți pentru bibliotecile din Romania ” continuă!

Mulțumesc din suflet tuturor celor au donat până în prezent! Am vesti bune pentru voi!:

1. Am ajuns la jumătatea proiectului!

Trei din cele 6 cărți au fost deja tipărite și trimise în România!

Cele trei cărți sunt:

  • *Prin roua gândurilor-proză scurtă (articole, eseuri, critică literară)
  • *Măsurând clipa -poezii nemuritoare( volum realizat în colaborare cu poeta Aurelia Oancă)
  • *Îndumnezeire-poezii și rugi din sufletul meu .

2.Continuăm cu următoarele 3 cărți

( avem o mică schimbare, din cauze obiective cartea Velvet Steps nu poate fi finalizată în acest an deci va fi înlocuită cu romanul FEMEIA CARE A UITAT SA MAI PLÂNGĂ” .

Deci avem nevoie de ajutorul vostru pentru tipărirea următoarelor 3 cărți:

  • *GREU DE ATINS/HARD TO REACH -aforisme(reflecții și enunțuri motivaționale)
  • *CU SUFLETUL ÎN PALMA-poezii din suflet pentru suflet
  • *FEMEIA CARE A UITAT SA MAI PLÂNGĂ-roman .

Și tu poți participa la acest proiect  prin :

-Donație de bani ( gofundme acceptă donații de la minim 5 dolari)
-Distribuind – Share- și făcând publicitate acestei campanii
-Comentând și împărtășind cu noi și cu prietenii dvs despre campanie și pe alte platforme de socializare.
 

Vă mulțumim și așteptăm cu drag o mană de ajutor!

 
Pentru a susține acest proiect : 
puteti dona  la GO  FUND ME https://gofund.me/2eb81559
 
sau puteti dona   prin butoanele de mai jos :
 
mk_OM-CN-BCe-NA

 

Mai citește: 

EMISIUNI SALUT ROMANESC DIN MONTREAL-talk-show

VASILE BELE -SEMNAL EDITORIAL. ANTOLOGIA GALAXY. AUTORI ROMÂNI CONTEMPORANI VOL 2

Leonid Șaramet-DRAGOSTEA PIERDUTĂ

DACĂ DRAGOSTE NU E NIMIC NU E -Gheorghe Gheorghiu revine la Montreal de Valentine’s Day!

INVENTAREA „IADULUI” ȘI AL „RAIULUI” MIJLOACE DE A EDUCA OMUL DE LA ÎNCEPUTUL CREȘTINISMULUI PÂNĂ ÎN PREZENT-Al Florin Tene

Abonamente 2023 la revista de colecție POEZII PENTRU SUFLETUL MEU

SUSTINE SCRIITORUL ROMAN!  Cultura se pastreaza prin scriitura!

Ce mai e nou prin librărie?

COLECȚIA ÎMPREUNĂ -FORMAT TIPĂRIT( softcover)

Au câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -”CARTEA DE ANTOLOGIE SI CULTIVARE A VALORILOR LITERARE A ANULUI 2023 ”- În cele trei volume ale colecției de antologii ÎMPREUNǍ ce reprezintǎ Iubirea, Credința ṣi Bunǎtatea veți găsi creații literare de excepție,ele fiind diferite prin tematica pe care o abordeazǎ dar ṣi prin materialele prezentate într-o gamă diversificată de creații literare. Un periplu de frumos ce va oferi cititorului satisfacția de a descoperi fărâme din abundentul har divin cu care au fost înzestrați. Comanda acum colecția ÎMPREUNǍ în format tipărit și vei beneficia de transport gratuit oriunde în lume ( oferta valabilă timp limitat)

100,00 EUR

PRIN ROUA GÂNDURILOR TIPĂRITĂ (softcover)

Cartea PRIN ROUA GÂNDURILOR autor MIHAELA CD este o carte de proza scurta, articole, eseuri și cronici literare care va va purta prin roua de gânduri a scriitoarei ajutându-va sa pătrundeți în lumea sa plina de iubire și bunătate. Comanda cartea în format tipărit și beneficiază pentru un timp limitat de transport gratuit și un semn de carte cadou!

35,00 CAD

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-FORMAT TIPĂRIT(softcover)

Născut pentru a fi (alt)cineva/Born to be someone(else)-este o carte bilingvă de aforisme, reflecții, versuri și enunțuri motivaționale ce poartă semnătura autoarei Mihaela CD. Imprimată full color conținând imagini extraordinare, cartea te va cuceri pe loc datorită pozitivismului pe care îl degajă. Autoarea va oferă gratuit un semn de carte și livrare gratuită pentru comenzile făcute înainte de 31 decembrie!Comandă acum cartea care te va ajuta să iți descoperi forțele ascunse!

55,00 CAD

MĂSURÂND CLIPA TIPĂRITĂ (softcover)

MĂSURÂND CLIPA este un volum de versuri nemuritoare scrise cu pană sufletului de doua dintre cele mai îndrăgite poete contemporane Mihaela CD și Aurelia Oanca care reușesc sa tina cititorul în lumea nemuririi pe tot parcursul lecturii. Comanda acum volumul de versuri în format tipărit și vei beneficia de transport gratuit și de un semn de carte cadou!

35,00 CAD

BINECUVANTARE SI CHIN( softcover)

Volumul de debut al autoarei Mihaela CD ne ofera un vast buchet de sentimente parca traindu-si viata prin poezie. Volumul viu colorat contine imagini din arhiva personala. Un volum amplu, 250 pagini, structurat in 17 capitole cu tematica diversa. Cumpara acum si vei primi in dar un semn de carte si un cupon de reducere de 30% la urmatoarea carte.

35,00 CAD


Descoperă mai multe la Poezii pentru sufletul meu

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.