Despre cele 5 volume ale antologiei Universum

mihaela cd si universum -1
 

Dragii mei,

A venit vremea ca si eu in calitate de scriitor-autor prezent in antologia Universum volumele 1-2-3-4-5 , dar si in calitate de redactor coordonator, sa multumesc tuturor celor care au facut posibila aparitia acestor volume minunate pe care le privesc cu drag si cu lacrimi in ochi.
UNIVERSUM 2020- VOLUMELE 1-2-3-4-5
ANTOLOGIE DE LITERATURA CONTEMPORANA
AUTORI ROMANI DE PRETUTINDENI -2020-MONTREAL-CANADA
A fost un drum lung, o munca imensa cu zeci de obstacole, pe care nu o cunosti decat daca esti in interiorul vulcanului. Ambitia, daruirea si perseverenta au dat roade si vreau sa multumesc din inima in primul rand celor 200 de participanti care si-au adus aportul, apoi editorului si echipei care a contribuit la redactare, tehnoredactare, corectura, promovarea autorilor si a volumelor, publicitate, videoclipuri, logistica si transport, tipar precum si revistelor, platformelor, publicatiilor, ziarelor si posturilor de radio care au prezentat in articole si interviuri antologia Universum.
Materialele prezente in aceste volume ne fac nemuritori pe noi scriitorii care am participat cu rodul scrierilor noastre si care iata, adunate in aceste 5 volume reprezinta un adevarat tezaur literar romanesc.
Aceasta antologie a fost pentru mine o bucurie ,o onoare si o sansa sa cunosc scriitori talentati si sa leg noi prietenii peste mari si tari.
Va multumesc si va transmit calde imbratisari tuturor!
Mihaela CD
 
Lansarea  antologiilor Universum  va avea loc in cadrul GALEI ARTELOR  la ceas aniversar! 
 
Antologiile mai  pot fi cumparate direct de pe site  cu butoanele de mai jos in limita stocului  disponibil  pentru o perioada limitata  de timp!  
 

Mai citeste:

Antologia Universum* Impresii

Impresii Antologia Universum 2* *Merit de Excelenta* 

Impresii Antologia Universum 3* *Merit de Excelenta*

Antologia Universum volumul 5

Antologia Universum volumul 4

Antologia Universum volumul 3

Antologia Universum volumul 2

Antologia Universum volumul 1

Cum se comanda Antologiile Universum?

Vasile Bele *recenzie *antologia Universum-vol 2

ANTOLOGIA UNIVERSUM volumul nr 5 Tiparita (softcover)

Comanda acum antologia UNIVERSUM , VOLUMUL NR 5 de literatura contemporana , autori romani de pretutindeni (400 PAGINI) transportul este inclus, livrare oriunde in lume! Data livrarii va fi comunicata prin email!Oferta timp limitat!

35,00 EUR

ANTOLOGIA UNIVERSUM volumul nr 4 Tiparita (softcover)

Pre-comanda acum antologia UNIVERSUM , VOLUMUL NR 4 de literatura contemporana , autori romani de pretutindeni (400 PAGINI) transportul este inclus, livrare oriunde in lume! Data livrarii va fi comunicata prin email! Oferta timp limitat!

35,00 EUR

ANTOLOGIA UNIVERSUM volumul nr 3 Tiparita (softcover)

Pre-comanda acum antologia UNIVERSUM , VOLUMUL NR 3 de literatura contemporana , autori romani de pretutindeni (400 PAGINI) transportul este inclus, livrare oriunde in lume! Data livrarii va fi comunicata prin email! Oferta timp limitat!

35,00 EUR

ANTOLOGIA UNIVERSUM volumul nr 2 Tiparita (softcover)

Pre-comanda acum antologia UNIVERSUM , VOLUMUL NR 2 de literatura contemporana , autori romani de pretutindeni (400 PAGINI) transportul este inclus, livrare oriunde in lume! Data livrarii va fi comunicata prin email! Oferta timp limitat!

35,00 EUR

ANTOLOGIA UNIVERSUM volumul nr 1 Tiparita (softcover)

Pre-comanda acum antologia UNIVERSUM , VOLUMUL NR 1 de literatura contemporana , autori romani de pretutindeni (400 PAGINI) transportul este inclus, livrare oriunde in lume! Data livrarii va fi comunicata prin email! Oferta valabila timp limitat! 35,00 EUR

35,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.