Despre  autoarea Teodora Chiric

teodora chiric -butuc

Despre  autoarea Teodora Chiric

gold1

Membru al Clubului Gold al colaboratorilor revistei ”Poezii pentru sufletul meu” din Canada

Teodora Chiric  scrie cu  pana sufletul sau!

Autoarea Teodora Chiric asterne emotiile sufletului sau in versuri. Scrierile domniei sale  sunt izvorate din trairile sale interioare foarte puternice , din sentimente adevarate si din credinta. Autoarea ne povesteste cu drag amintiri  despre frumoasa natura,locul unde  ea isi gaseste  inspirația.

Activitatea sa literara este  foarte bogata , autoarea publicand poezii in 3 volume personale de autor, in 17 volume colective si in numeroase reviste literare. Dar activitatea sa literara  nu se rezuma numai la publicari, fiind prezenta fizic in viata social culturala a diverselor  asociatii si cenacluri literare din care face parte. Spre exemplu autoarea Teodora Chiric participa la tabere de creatie literara, la emisiuni culturale dar si la evenimente culturale diverse atat la nivel local cat si la nivel national si international. Deasemenea autoarea  are 24 de poezii puse pe linie melodica si alte 2 volume in lucru  care vor fi publicate in curand.

Autoarea Teodora Chiric  a obtinut nenumarate diplome si premii fiind apreciata  atat la nivel national  in Romania  cat si la nivel international!

Va invitam sa  o descoperiti pe  autoarea Teodora Chiric in paginile  urmatoare: 

Creatii literare Teodora Chiric

Referinte critice:  Teodora Chiric

Cv literar Teodora Chiric

TRIO! Cadoul tau de suflet! FORMAT TIPARIT (softcover)

Cumpara cele TREI ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format tiparit si ofera-ti un cadou de suflet tie, sau celor dragi tie! Comanda acum la pret promotional de 95$ (Pret intreg 115$) Pachetul TRIO contine 750 pagini color pentru sufletul tau!

95,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 55 dolari canadieni.

55,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.