Vanda, între dorință și rațiune -fragment -Andrei și femeia dimineții

Vanda---4-carti

Vanda, între dorință și rațiune

Autor: Mara Popescu Vasilca 

 fragment

Andrei și femeia dimineții

    Închid ușa după ea cu grijă de teamă să nu o închid și pe cea a relației abia începută cu ea, femeia necunoscută din bar, femeia dimineții. Fac câțiva pași și văd bikini albi cu o broderie fină cu desenul unuei zorele chiar în locul unde ne iubisem ca nebunii. Îi așez la pieptul meu, simt cum mă trec fiorii, simt că am reînviat, eu care-mi propusesem să nu mai vreau să amărăsc și alte femei ca pe cea cu care abia terminasem divorțul. Am înțeles că nu am noroc în dragoste numai că de data asta ea s-a luat de mine, sau poate că destinul a adus-o în bar așa de dimineață. Doamne ce-o mai fi și asta? Măi să fie. Simt o bucurie enormă care-mi răscolește mintea și sufletul, închid ochii, în urmă rămăsese doar mirosul ei proaspăt de femeie. Miros de trandafir și pară care îmi trezesc din nou dorința de viață, constat că sunt viu, vreau să fiu fericit.

    Nu știu cine e, dacă e singură, cum de-a făcăut dragoste cu mine. Știu doar că sunt bucuros. Intru să fac un duș. Totul mi se pare cunoscut, pare că aici e locul meu că am fost aici, cu toată hărmălaia din casă e multă pozitivitate. Neconformismul ei m-a uimit, felul în care mi s-a dăruit m-a surprins și satisfăcut într-un mod deosebit, unic. Sunt bucuros să mă spăl cu gelul ei de baie, are un miros divin, de magnolie, de femeie și cine știe poate de iubită. Închid ochii, am o senzație plăcută pare că ea s-a transformat în gelul pe care-l întind cu voluptate pe corpul meu incitat de ea, lăsat cu gândul că poate vom mai avea ocazia să ne bucurăm, iubindu-ne. Alarma ceasului de la mână mă anunță că trebuie să plec, am de făcut optzeci de kilometrii până în capitală. De unde să știe el ceasul că eu sunt treaz de mult și că sunt fericit.

   Am uitat să mă prezint, eu sunt Andrei, bărbatul sedus și abandonat la ora la care alții ies din tura de noapte sau se scoală de lângă soții și iubite ca să se prezinte la locul de muncă. Numai eu în bar, la o cafea, fără măcar să bănuiesc că e ziua mea norocoasă. E luni, 8 august, ce zi domnule, ce zi. Nu aveam de unde să știu că o să fiu atacat de o frumoasă doamnă. O nu, nu a făcut-o de una singură, eram și eu incitat de tot ce se-ntâmplase cu noi, și pe deasupra aveam o dorință nebună să fac dragoste dra nu aveam cu cine. Cred că chiar dacă aș fi făcut rugăciuni nu cred că s-ar fi îndurat vreun sfânt de mine, și nici nu aș fi știut la care să mă rog.

Sper ca ziua de astăzi să fie una specială, a începu magnific. Îmi vine să sar în sus de bcurie, o femeie atât de frumoasă. Tine-o Doamne tot așa înainte te rog!

Următoarele cărți au fost publicate în format electronic pe marile librării digitale internaționale online, de exemplu: Googleplay, Apple – book,  Barnes & Noble.

       Vanda, între dorință și rațiune

       Nora, în căutarea identității

        Paula, împlinire târzie

        Catia, gustul amar al trădării

        Ursula, o mamă judecată de copii

        Bianca, printre castele de nisip.

        Stăinii

Mai citeste : 

Profil Gold: Mara Popescu Vasilca

AURELIA RÎNJEA-Recenzia romanului  BIANCA, PRINTRE CASTELE DE NISIP al scriitoarei MARA POPESCU – VASILCA

Mara Popescu Vasilca- o Zeițǎ a romanului de dragoste plinǎ de înțelepciune

Măiestria de a stârni emoții-Lacrimioara Iva -recenzie-Nora, in cautare identitatii-Mara Popescu Vasilca

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.