Și-ați rămas cu ”A fost odată”      

autor Mihaela CD

Și-ați rămas cu ”A fost odată”     

Autor Mihaela CD

Intr-un vals auriu ați dansat  

Și pierdutu-v-ați  prin înfloriri

Cu fibra dragostei  ați valsat

Sperând să vă plimbe-n dăruiri

 

Și acolo-n versul necuprins

V-ați jurat dragoste peste ani

Insă timpul jalnic v-a pretins

Să plătiți cu-a fericirii bani 

 

Venit-a timpul despărțirii

Plângând iubirea vinovată

Ruptu-v-ați firul povestirii

Și-ați rămas cu ”A fost odată”

 

Mai citeste : 

IMPRESII despre Gala Artelor- editia a 2-a la Montreal

COMANDA cartile autoarei Mihaela CD

Invitatie -antologia GALAXY -ECOURI LITERARE ROMANESTI

 

 

QUATRO-Daruieste-i inimii tale bucurie! -in format TIPARIT (softcover)

Cumpara cele PATRU ”bucatele de suflet”ale autoarei Mihaela CD volumele ‘Pasi de catifea(250 pag)”,”Uneori elefantii zboara”(250 pag) ”Focul din Noi” (240 pag) si ”Binecuvantare si chin”(250 pag) in format electronic si daruieste-i inimii tale bucurie! Comanda acum la pret promotiona,l inainte de lansare, pachetul QUATRO [990 pagini] in format TIPARIT [in valoare de 150 $] la numai 130$!

130,00 CAD

Dialog Peste Ocean FORMAT TIPATIT(softcover)

Cartea Dialog peste ocean a autoarilor Mihaela CD si Trandafir Simpetru vine sa confirme inca o data universalitatea dialogului literar dincolo de orice distante geografice.Cele 200 pagini va vor purta pe valurile lirice inspumate ale eternei teme: iubirea! Comanda acum cartea DIALOG PESTE OCEAN fiecare carte este insotita de un semn de carte din partea autoarilor

35,00 CAD

3 gânduri despre „Și-ați rămas cu ”A fost odată”      

  1. ,, Venit-a timpul despărțirii/ Plângând iubirea vinovată,,….a venit spre mine ( la prima lectură a poezia)ca un bilanț concis, precis în care adunarea, scăderea își fac numărul și la final îmi ( ne ) comunică :_ Și – ați rămas cu ,, A fost o dată,, _ semnează!…..Repet lectura poeziei fără similitudinea cu ,, un bilanț,,. De data aceasta disting , aud strigătul versurilor care îmi spun că viața gestionează trăii, împliniri când ,, Într-un vals auriu ați dansat/ Și pierdutu-v-ați prin înfloriri,, deodată ,, Venit-a timpul despărțirii…,,. Deși poezia nu a redat ,, versul necuprins,, a redat jurământul ,, V- ați jurat dragoste peste ani,, ceia ce trebuia să ducă spre un alt vers de final decât acest,, alfa și omega ”A fost odată”..ceea ce m-a surprins că tot….,, Și-ați rămas cu ”A fost odată”. Poezia este esența unei povestiri care cuprinde o viață, multe vieți și care poartă semnătura unui fin psiholog-poet, Autor Doamna Mihaela CD .

    Apreciază

  2. Va mulțumesc doamna Silvia Mihalachi , ati inteles foarte bine poezia mea care se adresează acelor cupluri care s-au iubit mult și care totuși s-au despărțit, deși părea totul auriu și înfloritor, firul povestii lor s-a rupt, și au rămas doar cu amintirea adică doar cu ”a fost odată”, ma bucur mult ca v-a plăcut!

    Apreciază

  3. Foarte mult mi-a plăcut, mi-a plăcut cum a fost pus în versuri acest subiect sensibil,cum a fost extrasă ,,povestea de dragoste a cărei fir s-a rupt ,, din universul iubirii care este ,, ,,un vers necuprins,, și care face parte integrantă a Universului…..

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.