Sa fiti liberi

272377743_353796289665042_6983596448376202361_n

Mai citeste: 

Aruncă-ți răul !   

Doamne să ne faci dreptate    

SA SEMANAM LIBERTATE PRIN CULTURA

ÎNCĂ MAI CRED ÎN IZBÂNDA BINELUI

INIMI UNITE PENTRU LIBERTATE 

APEL  la  UNITATE ! Avem nevoie de voi! 

Dragi romani ! 

Oameni buni  în aceste momente de  criza  aflându-ne în plina  revoluție aici în CANADA , preturile au sărit în aer și  la hârtie,  iar noi nu reușim sa  strângem fonduri necesare pentru a continua revista ”Poezii pentru sufletul meu” va rugam sa faceți donații pe site ul nostru  pentru a ne ajuta sa depășim aceasta perioada extrem de dificila  și a salva revista! 

Va mulțumim!

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Un gând despre „Sa fiti liberi

  1. Ca să fim ,, Să fiți liberi…,, ne este , poate fi călăuză poezia în care vom găsi gândurile în starea de,, trezvie,, ,, a autorului RADU BOTIȘ , gânduri asemănătoare cu,, Șoaptele Carpaților,,. Am citit, am privit îndelung versurile poezie, ca la un film de actualități unde se prezintă cum ,, Norii de batjocură s-au strâns,,/ cum,, Solii vremii au ajuns la Rîm/ Scrijelind iar petic de țărână/….încât ,, Nopțile nu-și regăsesc tăcerea / în,, ceasul neputinței din prezent,,. Pentru acest deziderat ,, Să fiți liberi…,, ,, Doar poeți aduc pe caldarâm/ Vuiet de cuvinte ce fărâmă ,, cum ar fi,, Piară-n hăuri gânditori prădalnici/ Javre chibzuite-ntru măcel,,. Poetul cum numai el știe ne simte starea și ne dă îndemnul ,, Să fiți liberi, nu vă fie frică/ Chipul lui Hristos este în voi,,. Și totuși îmi este (încă ) frică ,, Grea încercare, Doamne, peste țară/ Se abate ca un uragan/ Neamul , parcă, e sortit să piară /..,,,,Citesc, privesc poezia ca pe un ,, verset,, de viață.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.