Mara Popescu Vasilca – Paul -Bianca printre castele de nisip 

108733539_4158591700848711_5624456661975004628_n

Mara Popescu Vasilca -fragment din Romanul  Bianca  printre castele de nisip 

  Paul

     Au trecut câteva zile. Asta făceam, dragoste, ne duceam goi în bucătărie și mâncam ce găseam la repezeală, și iar alergam în patul care nu apuca să se răcească. Nu răspundeam la telefoane, nu mă gândeam la nimic, îl aveam pe el, îl văd din ce în ce mai apetisant, mai jucăuș și mai iubăreț.  Pare că nu a mai avut o femeie în viața lui. Fiecare dimineață era diferită, doar eu eram obsedată de aceeași întrebare, oare mai pleacă? Sigur că e absurdă, încă nu știu cum îl cheamă, și totuși îmi este teamă că nu am să pot să-l uit. A venit și dimineața când m-am trezit fără el. Patul părea o vale imensă, aridă și plină cu bruieni.

Alerg prin casă, îl caut dar nu am un nume cu care să-l strig, atunci am început să plâng, am ajuns în sufragerie, pe masă un bilet pus într-un plic elegant.

     Uită, uită tot, sau așteaptă-mă. Nu te întreba până când. Atât, așteaptă-mă. Paul Poatiers.

Bianca---4-carti

Mirosea a el. Încep să caut disperată prin casă jurnalul intim compromițător. Speram că-l găsesc. Dar oricum nu-mi mai păsa nu cred că ar fi în stare să se mai folosească de el ca să mă șantajeze, așa cum spusese la venirea lui la mine. Direct la țintă, sigur că va pleca cu o frumoasă sumă de bani. Dar poate că a plecat mai mulțumit. Poate că nici nu are nevoie de banii mei. Iau biletul și-l sărut, mă învârt cu el prin casă, încep să-i spun numele, Camil, la început încet, apoi din ce în ce mai tare până când încep să strig, CAMIIIIL. Părea că e preludiul nopților și zilelor de dragoste. Părea că acum știu cui îi datorez faptul că m-am regăsit, pe mine femeia din caietele mele secrete.

Sunt fericită dar inconștient încep să caut prin casă caietele cu pricina. Nu puteam să cred că nu le-a lăsat, poate că le-a ascuns pe undeva ca să mă bucur mai mult atunci când le voi găsi. Pe măsură ce căutam și nu le găseam în mine se naște dorința de răzbunare. Încep să mă cert cu el.

Ai profitat de mine, îi spun de parcă ar auzi. Ei nu, nu e așa. Recunosc că eu l-am incitat crezând că ajunge ca plată.  Și-a luat cu vârf și îndesat. De ce oare nu le-a lăsat? Dar dacă se mai întoarce?

     După două zile de la plecarea lui am început să răspund la telefon. Primul a fost cel de la Dan. Nu i-am spus că nu am plecat. Nu voiam să știe că sunt încă acasă și că aștept pe cineva care nu știu când, dar mai ales, dacă mai vine…

                                                       *** 

MPV-Dragostea2 (2)

Următoarele cărți au fost publicate în format electronic pe marile librării digitale internaționale online, de exemplu: Googleplay, Apple – book,  Barnes & Noble.

       Vanda, între dorință și rațiune

       Nora, în căutarea identității

        Paula, împlinire târzie

        Catia, gustul amar al trădării

        Ursula, o mamă judecată de copii

        Bianca, printre castele de nisip.

        Stăinii

FACEBOOK SUS-2

Mai citeste: 

Creații literare- Mara Popescu Vasilca

Mara Popescu Vasilca -IMPRESII DE LA CITITORI

Mara Popescu Vasilca- o Zeițǎ a romanului de dragoste plinǎ de înțelepciune

Gustul binelui pe buze-recenzia romanului ”Ursula, o mamă judecată de copii” MARA POPESCU-VASILCA

În căutarea fericirii-recenzie de Mihaela CD- Vanda intre dorinta si ratiune

În curând- Vanda, între dorință și rațiune-ediția a 2-a -Cuvântul  editorului

Wow! Oferte promotionale!

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 55 dolari canadieni.

55,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alaturi de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 2 ani a revistei noastre prin donatia ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.