Mara Popescu Vasilca -IMPRESII DE LA CITITORI

59276234_840931639587348_190488637165535232_n
 
 

Mara Popescu Vasilca

 

Dragi cititori 

Mă simt onorată și vă mulțumesc, părerea cititorului este cea care premiază scriitorul. In romanele mele sunt povestiri din vieți adevărate, le-am scris pentru a nu se pierde odată cu timpul, dar mai ales pentru a vedea cum este viața și în fața câtor probleme ne pune. Vă îmbrățișez cu drag. 
Mara Popescu-Vasilca

Gabriela Raucă

Felicitări din toată inima! Sunt încântată de tot ceea ce scrieți, mi-am început multe zile, citind în zori de dimineață, fragmente din romanele pe care le scrieți. Încântare!!!!
Mulțumesc din suflet celor ce fac posibilă publicarea acestor frânturi de suflet.
 

Tudosia Lazar

 
Bravo! Încă un român (româncă) de valoare care face cinste țării sale!

Angela Georgescu

Felicitări pentru reușita scriitoarei Maria Popescu, și pentru viitoarele apariții. Mă bucur enorm de mult pentru, darul primit de tine, draga mea Maria.Îmbrățișări calde din inimă și suflet cu multă sănătate și multe bucurii nenumărate, de ziua ta.
 

Cîndescu Gina

 
Felicitari maxime….succese deosebite in continuare….om minunat si bun….❤
 
Liliana Podaru
Respect, stimă și adâncă reverență dumneavoastră doamna Mara pentru opera dumneavoastră, atât de complexă, atât de frumoasă. O prezentare atât de amplă făcută de editura Izvorul Cuvântului îți dezvăluie valoare romanului ca fiind cel mai bun roman, al cincilea dintr-o colecție de dragoste și te îndeamnă să ai destule motive pentru a îl lectura și al achiziționa. Am citit opere de ale doamnei Mara și am rămas profund impresionată de diversificarea acțiunilor și stărilor sufletești ale personajelor sale. Trăiești o dată cu ele, iubești alături de ele, visezi, plângi și euforia cuvintelor te îndeamnă de a nu abandona cartea din mână până nu ajungi la finalul lecturii.
Vă recomand cu încredere achiziționarea volumului și a volumelor scrise de doamna Mara Popescu.

Daniela Prisecaru

 
Felicitări pentru toată activitatea literară!

Stefana Dinu

 
Felicitari! Mara,meriți toate laudele din lume,pentru că ai un talent uluitor!
Impresionant moment în care fiul simte îmbrățișarea mamei sale și cu bunătatea lui înduioșătoare îl alătură și pe tatăl lui care l-a crescut formând astfel nu trio care reprezintă regăsirea, alcătuirea unei familii care, din nefericire, fusese ruptă, destrămată de niște concepții rigide ale unei societăți demult apuse, reguli care în lumea de astăzi reprezintă aberații greu de închipuit.
Stilul simplu, duios te face să trăiești în sufletul tău bucuria regăsirii celor trei personaje : petiții, deși în vârstă, cu inimile pline de aceeași dragoste nevinovată care ii legase pe părinți, la tinerețe stropite cu lacrimile regretelor că nu putuseră rămâne împreună să crească acel copilaș al lor și în același timp , lacrimi de bucurie a regăsirii și a neașteptatei capacități de înțelegere și iertare din partea fiului lor .
Mara draga, ești o scriitoare dotată cu talentul deosebit de a atrage cititorul în trăirile personajelor romanului tău, într-un cadru nostalgic al unor vremuri care au apus și nu se vor mai repeta, vremurile în care dragostea și pasiunea erau sincere, din plin trăite în intensitatea lor cu orice risc , împărtășite și inegalabile. .
Felicitări dragă Mara ! Faci cinste și onoare neamului nostru românesc blând, răbdător, credul , talentat și trăit în decentă și demnitate din care fac parte valori ale literaturii noastre și ale Europei. Bravo, Mara ! Ești o scriitoare contemporană și sunt mândră că te-am întâlnit , fie și pe cale virtuală !

Adamescu Cezarina

 
Felicitări, din toată inima.

Aura Marusiac

 
Felicitări și mult succes in continuare.

Gabriela Raucă

Emoții pure, gânduri răvășite, întrebări fără răspuns ori cu raspunsul ferecat într-un cotlon ascuns, al sufletului.
Prețul traiului bun ori luxul de a renunța la libertate, la aripi, la împlinirea visurilor.
Este oare un păcat dorindu-ne confortul coliviei de aur sau asta ne duce la visare?
Am mai putea visa la libertate, dacă am avea-o, sau atunci am tânji după luxul în care ne-am dori să fim, chiar și cu prețul unei vieți sub cheie.
Acest fragment, atât de frumos scris, de autoarea Mara Popescu Vasilca, transmite o avalanșă de emoții și sentimente, rebele, pornite din suflet și minte, fără a putea fi oprite, precum niște copii, când clopoțelul sună de ieșire.
Admirație pentru superbul spectacol al sentimentelor, pentru talentul de a crea o astfel de lucrare, pentru atracția imensă, pe care am simțit-o lecturând acest fragment!
 

Maria Onofrei

 
Meritati toate aprecierile din lume! Felicitări!🥰🥰🥰🥰
 

Marcela Constantinescu

 
Felicitări și mult succes mai departe !

Nuti Popescu

După ce am terminat de citit romanul, mi-am spus : iată drama unei vieți irosite, iată drama unei femei care și-a ales calea spinoasă pentru a răzbate în viață . Desigur că nu poate fi judecată pentru alegeri și fiecare acțiune are un revers, dar oare nu toți trecem prin „furcile caudine „, fiecare la un anumit nivel ?!? Într-un fel sau altul, compromisurile fac parte din viață. Finalul romanului este unul optimist, și e de înțeles acest lucru, pentru că la maturitate sunt alte criterii de evaluare a vieții și sunt șanse de recalibrare, de transformare. Pentru a trăi o viață, nu există șabloane . Faptul că i-ați dat o șansă la fericire Ursulei, asta se datorează dorinței dumneavoastră de a da un rost unei existențe blamate.
Sunteți înțeleaptă și vă apreciez romanele.
 

Stroia Gheorghe

 
Felicitări, dna MARA POPESCU-VASILCA! Să fiți sănătoasă și inspirată!

Ana Toma

 
EȘTI O DOAMNA PE CINSTE SI SUNT MANDRA CA TE AM PRIETENA ,DRAGA MEA!!Felicitări,sănătate și succes pe mai departe!
 

Maria Stefan

Un roman de excepție, care te provoacă la o analiză existențială de fond, profundă, fără prejudecăți sau mentalități învechite… Mara scrie despre lucruri reale care se petrec, zilnic, sub ochii noștri, în acceptul nostru tăcut și…de multe ori ignorant, (indiferență, lașitate, dezgust, nedreptate sau imposibilitatea de analiză?) Într adevăr! O mamă merge la sacrificiu pentru pruncii săi, indiferent de costuri, consecințe, de oprobriul public. O poveste uimitoare! Te felicit, Mara Popescu, pentru puterea și migala ta de-a pătrunde și a scormoni în cele mai ascunse unghere din sufletele personajelor tale, de fapt ale oamenilor din jurul nostru. REVERENȚĂ ADÂNCĂ! (Mulțumesc infinit pentru toate volumele expediate -6, la această dată! LA MAI MULTE! SUCCES, OM FRUMOS, DRAG și TALENTAT!) RESPECT!
MPV-Dragostea (1)

Următoarele cărți au fost publicate în format electronic(ediția 1-a) pe marile librării digitale internaționale online, de exemplu: Googleplay, Apple – book,  Barnes & Noble.

       Vanda, între dorință și rațiune

       Nora, în căutarea identității

        Paula, împlinire târzie

        Catia, gustul amar al trădării

        Ursula, o mamă judecată de copii

        Bianca, printre castele de nisip.

        Stăinii

 

Mai citeste: 

Mara Popescu Vasilca- o Zeițǎ a romanului de dragoste plinǎ de înțelepciune

Măiestria de a stârni emoții-Lacrimioara Iva -recenzie-Nora, in cautare identitatii-Mara Popescu Vasilca

Recenzie de Emanuela Istrate ”Nora, în căutarea identității” de Mara Popescu-Vasilca

O MAMĂ ȘI DUMNEZEU *AURELIA RÎNJEA-Recenzia romanului  URSULA, O MAMĂ JUDECATĂ DE COPII al scriitoarei MARA POPESCU – VASILCA

Pe scurt despre scriitoarea MARA POPESCU-VASILCA

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. A câștigat PREMIUL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA -” PUBLICATIA LITERARA A ANULUI 2023 ” Revista de colecție de o calitate excepțională, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colecționează fiecare număr al revistei tipărite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.