Pe scurt despre scriitoarea MARA POPESCU-VASILCA

DSCF4719

Pe scurt despre scriitoarea MARA POPESCU-VASILCA

 

      Mara Popescu-Vasilca este o scriitoare canadiană de origine română. A început sa scrie în anul 2016 după numai un an de la decesul soțului Vittorio. Dorința de a scrie s-a născut cu mult timp înainte. Și iată a sosit și ziua când,… s-a așezat în fața computerului și a scris un titlu la care se gândise de mult, ”Viața e frumoasă”.  Voind să facă o trecere în revistă  a vieților mai multor persoane care au însoțit-o pe parcursul unui drum nu tocmai ușor. Numai că, destinul s-a îndurat și a premiat-o, recăsătorindu-se în februarie 2019 cu ing. George Vasilca din USA. Printre tristeți și suferințe i-a dat și multe bucurii, mai ales o căsnicie fericită și câștigarea încrederii în sine ca scriitoare. Romanul a fost terminat în anul 2018, cu alt titlul, „Paula, prin labirintul iubirilor”. A fost tipărit în țară și în Canada.

       Scriitoarea a fost încurajată de persoane minunate, ca soțul ei George și nașa ei Duduța. Ca mentor l-a avut pe  domnul Adrian Erbiceanu, poet distins, om special și îndrumător de valoare.

            În anul 2018, în septembrie a scris primul titlu dintr-o colecție de 6 romane de dragoste pe care a numit-o hazliu ”Dragostea, arză-o-ar focul”. Șase romane cu nume de femei și pentru femei. Ele se destăinuie și ne poartă prin viețile lor cu sinceritate, ca să ofere cititorului încredere și să lupte pentru că totul e posibil. Sfatul scriitoarei este că nu trebuie să batem în retragere și să nu uităm să iubim. Cărțile au fost tipărite în țară și acum se găsesc și sub formă electronică pe GooglePlay, Barnes&Noble, și alte multe librării digitale din toată lumea.

           Romanele din colecție sunt: Vanda, între dorință și rațiune; Nora, în căutarea identității; Paula, împlinire târzie; Catia, gustul amar al trădării; Ursula, o mamă judecată de copii; Bianca, printre castele de nisip. Toate aceste romane din colecție au fost scrise într-un singur an, anul pandemic, 2020. Tot sub formă digitala este publicat în luna septembrie ultimul său roman ”Străinii”.

     Acum lucrează la un noua carte, ”Vânzătorul de iubiri” care va fi cea de a doua dintr-o colecție dedicată bărbaților și nu numai. Toate aceste romane au subiecte serioase cu suferință, luptă și izbândă uneori.  Ele cheamă la reflecție și sunt lecții de viață trăite aievea.

Mara Popescu-Vasilca/ 04.10. 2021  

Aceste romane se pot citi pe eBook, intrand pe GOOGLE si Barns&Nobles , scriind numele autoarei: MARA POPESCU-VASILCA.

244383322_559032282045829_853733661446404781_n (1)

Afla mai mult in paginile urmatoare  despre scriitoarea  MARA POPESCU VASILCA: 

Profil Gold: Mara Popescu Vasilca

 

Vânzătorul de iubiri             

De vorbă cu Mara Popescu-Vasilca,autoarea colecției de romane “Dragostea, arză-o-ar focul”!

 

Adâncul setei de iubire in romanul Marei Popescu-Vasilca – „Bianca, printre castele de nisip”

Gala artelor editia a 2-a-Montreal scriitoarea MARA POPESCU VASILCA – laureata la sectiunea CREATII LITERARE

Romanul -”Ursula, o mamă judecată de copii”Mara Popescu Vasilca

Romanii-canadieni care ne fac cinste-lista laureatilor- GALA ARTELOR-ed a 2-a Montreal

Revista TIPARITA nr 6/2021 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 6 al revistei Poezii pentru sufletul meu, 15CAD si participa la concurs ! Semnează cu o culoare închisă ,[pix negru sau albastru ] pe globul pamântesc de pe coperta revistei tale , fă o poză revistei semnate și trimite-o pe adresa de email concurs@poeziipentrusufletulmeu.com Nu uita să lași coordonatele tale ca să poți fi contactat dacă ai câștigat un abonament gratuit!

20,00 CAD

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.