Frumusețea mea dragă, Mihăiță,

final CATIA

Frumusețea mea dragă, Mihăiță,

fragment din romanul   Catia, gustul amar al trădării / Mara Popescu-Vasilca

Știu că-ți place să-ți spun că ești frumos și asta este adevărat. O fac cu plăcere, deși cred că peste câțiva ani fetele au să te asalteze și la propriu, și la figurat. Așa că acum ascultă ce am de spus eu, mama ta.

Poate că 10 ani sunt puțini ca tu să știi cine e tatăl tău. Poate că nu ești destul de pregătit. Dar eu trebuie să-ți spun, acum așa cum am făcut și cu frații tăi, care știu tot.

Tatăl tău este Mihai Manolescu, somelier de prestigiu național și internațional, locuiește în București, pe str. Smârdan, aproape de Domnească, la nr. 916 și numărul de telefon este 383 914…

Sigur că poate primul tău gând este să alergi la el, dar este o problemă, el nu știe de existența ta. Și asta pentru că eu, când eram tânără, am fost pusă într-o situație foarte complicată, pe care nu am știut să o rezolv și am plătit consecințele. Dar, cu timpul, ne-am reîntâlnit, și atunci am vrut să am un copil al lui, dar care să fie doar al meu, așa, ca să-l pedepsesc pentru ce s-a întâmplat demult. Așa că nu știe și nici nu știu încă cum o să procedăm ca să rezolvăm această problemă. Tu nu te precipita la poarta lui. Înainte de asta, așteaptă să fac eu primul pas, cu ei, cu tații voștri, ca să nu stricăm totul. Până la urmă, ei au să mă judece pe mine și am să plătesc consecințele, dar acum adevărul e că nu mai sunt singură, Mihai, acum sunt iubită de un bărbat deosebit, îl cheamă Horia și locuiește în Budapesta. Abia așteaptă să vă cunoască. Cred că ar fi bine să aștepți să ne vedem cu toții cât de curând posibil.

Te iubesc și te sărut de noapte bună, Mihăiță mamă, mama.

 

Aceleași gesturi, o pun în plic, acum aveam în fața mea mărturiile mele de mamă scrise, eram bucuroasă că am putut să iau această hotărâre, acum rămâne să văd ce reacție au copii.  Simt că am altă stare sufletească una care m-a eliberat de ceva, dar care mă ține în tensiune pentru ce va urma. Dar asta sigur va fi trecută cu bine, acum nu mai sunt singură la căruță, am făcut-o atâția ani, am tras la ea, căruța cu griji, cu dorințe, cu sentimente, deziluzii și vise neîmplinite. Dar am patru copii, ai mei. Pare că acum sunt în fața copiilor mei, aliniați ca la raport. Patru copii și cinci tați.

Mâine o să le scriu și lor, taților, ca să-i bucur… și pe ei…

***

                                           *** 

 

MPV-Dragostea2 (2)

Toate cărțile Marei Popescu Vasilca  au fost publicate în format electronic pe marile librării digitale internaționale online, de exemplu: Google play, Apple – book,  Barnes & Noble. Este suficient sa  dați o căutare  scriind numele autoarei Mara Popescu -Vasilca și veți găsi  cărțile sale în format electronic!

Mai citeste: 

Creații literare- Mara Popescu Vasilca

Mara Popescu Vasilca -IMPRESII DE LA CITITORI

Mara Popescu Vasilca- o Zeițǎ a romanului de dragoste plinǎ de înțelepciune

Gustul binelui pe buze-recenzia romanului ”Ursula, o mamă judecată de copii” MARA POPESCU-VASILCA

În căutarea fericirii-recenzie de Mihaela CD- Vanda intre dorinta si ratiune

În curând- Vanda, între dorință și rațiune-ediția a 2-a -Cuvântul  editorului

Wow! Oferte promotionale!

 

                            

                                             

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.