Sandu Chiva impresii* IUBEȘTE-MĂ ÎN FIECARE ANOTIMP

sandu-chiva-photo-e1552799741534
 
 

IUBEȘTE-MĂ ÎN FIECARE ANOTIMP

 Impresii de Sandu Chiva 
 
Ca de fiecare dată când primesc un nou volum de poezii, de la prietena mea de peste ocean, sunt tentat să aștern pe hârtie câteva impresii despre cartea dăruită.
Nici astăzi, nu mă voi abate de la obiceiul meu și voi scrie câteva rânduri despre această carte care încă are miros de tipografie…De câte ori folosesc adjectivul ,,frumos” îmi zboară gândul la poezia scrisă de prietena mea, poeta Mihaela, cunoscută de toată lumea ca MIHAELA CD.
Cele șapte volume ale autoarei, sunt izvorâte din dragostea de frumos și mai ales pentru soțul, pe care îl adoră! Acesta este și motivul pentru care a botezat această ultimă creație a sa cu titlul:
,,IUBESTE-MĂ ÎN FIECARE ANOTIMP”.
 
iubeste-ma in fiecare anotimp
 
Fiecare poezie a autoarei, îți dă un fior și te simți pentru o clipă, adolescentul de altădată, care s-a îndrăgostit pentru prima oară.
După volumele de versuri ,,Focul din noi”; Uneori elefanții zboară”; Pași de catifea” (și încă trei pe care nu le mai enumăr), iată că a prins aripi un nou volum de poezii al îndrăgitei autoare.
Cartea se numește ,,Iubeste-mă în orice anotimp”( după cum am scris și mai sus) și este dedicată soțului iubit, domnul Johnny Ciatlos-Deak , care este și editorul acestui superb volum de poezii.
Domnul Johnny Ciatlos-Deak este membru al Uniunii Jurnaliștilor Independenți din România și senior editor, Globart Universum Publishing House, Canada.
După cum spune și numele, acest nou volum cuprinde cele mai frumoase poezii de dragoste, dedicate unei frumoase iubiri care dăinuie peste veacuri și bineînțeles cititorilor fideli ai Mihaelei CD.
Dea lungul celor 250 de pagini, volumul este prezentat în 17 capitole, unul mai frumos decât celălalt.
Cum ne-am obișnuit și de această dată, artistul plastic Mircea Ruștiuc, o însoțește pe poetă pe tot cuprinsul cărții, cu frumoasele lui picturi ce ilustrează fiecare început de capitol.
Nu am intenția de a înșira aici, denumirea fiecărui capitol, pentru a nu răpi cititorilor, plăcerea de a descoperi singuri și a se bucura de fiecare dată de splendoarea acestor minunate versuri.
Ce este mai frumos și mai sfânt decât de ați iubi soțul (soția) în orice anotimp?
Nimic pe lumea aceasta nu poate înlocui acest minunat sentiment pe care numai omul îl poate nutri pe această lume.
Poezia ,,Iubeste-mă în orice anotimp”, care dă și titlul acestui superb volum de poezii, transmite un mesaj de iubire veșnică pentru soțul autoarei:
 
,,Când iarna-ți bate-n geam cu fulgi de dor
Iubește-mă iubite, la fel precum odinioară”
,,Și-n vântul fin ce-adie primăverile din noi
Iubește-mă iubite, la fel precum odinioară”.
 
Mihaela CD este o poetă desăvârșită, care reușește de fiecare dată să ne țină captivi alături de ea, până la finalul cărții.
Mulțumesc prietenei mele Mihaela, că a reușit și de această dată, să-mi bucure sufletul, dăruindu-mi acest superb volum de poezii! Cartea este tiparită într-un mod ireproșabil, pe o hârtie de calitate iar coperta și ilustrațiile din carte sunt superbe!
Vă recomand cu căldură această minunată carte a poetei Mihaela CD și vă doresc lectură plăcută celor care vor avea norocul să achiziționeze acest minunat volum de poezii!
 
Sandu Chiva
membru al Ligii Scriitorilor filiala Buzău

7 carti

Mai citește: 

ÎNSCRIERILE la Antologia GALAXY-volumul 2-3-4- au început!Vă asteptăm cu drag!

Despre cartile autoarei Mihaela CD

Cv literar-artistic Mihaela CD

Despre cartea Iubește-mă în fiecare anotimp

Pagina Sandu Chiva

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.