Silvia Mihalachi *UN GÂND FRUMOS-Impresii Revista de colectie PPSM nr 8/2022

294480807_1239375369939953_997349979034873369_n

UN GÂND FRUMOS

 de Silvia  Mihalachi

Sunt un cititor fericit. Am avut șansa de a citi, privi, contempla revista ,, PPOEZII PENTRU SUFLETUL MEU,, numărul 8/ 2022, revistă de literatură, artă și cultură a românilor de pretutindeni, cum prin ea însăși  se denumește. De la prima pagină am simțit că mă voi afla într-o lume mirifică a cuvântului  scris  în versuri, în poezii, recenzii , care este înfrățit cu artele, cultura, cu tot ce poate plăsmui frumos omenire și totodată am remarcat  în această revistă menirea cuvântului scris de a pleda pentru dreptate, libertate și pace pe întreg pământul.  Însușindu-mi versurile poeziei  ,, În liniștea cuvântului,, autor Nina Lavric ,, În liniștea cuvântului mă simt mai bine/…..Eu înțeleg mai mult,,  am simțit acea ,,liniște a cuvântului,, pe tot parcursul derulării rând cu rând, fiecare  imagine, fiecare filă care îmi oferea hrană pentru sufletul meu, pentru privirea mea. Cu fiecare pagină am constatat ce mult contribuie ea, revista, pentru cultura mea ca om, tocmai  ,, Într-o perioadă în care valorile ne sunt răsturnate și în care moralitate devine o bijuterie de lux ce nu se prea poartă…,,citez Johnny Ciatloș Deak.  În  tot acest timp în care am stat în compania revistei,, POEZII PENTRU SUFLETUL MEU,, m-am simțit ca într-un mare edificiu, ca și cum aș fi in sediul de ,,editare,, a culturii. Poeziile cu toată plaja de subiecte și trăiri interioare chemau culorile să-și etaleze nuanțele în frumoase și sugestive picturi, care formau în cadrul revistei adevărate tablouri  din fiecare  filă in parte. Aceste file de revistă etalează o simbioză între cuvântul scris, vers și penelul,  stăpânul, magicianul culorilor. Imaginația mea, fericită de starea pe care i-a transmis-o lectura revistei , a comparat sediul revistei cu un  stup, luând în calcul  munca , precizia, volumul de muncă foarte mare,  bogăția materialului valoros care trebuie transpus in filele revistei astfel s-a făcut asemănarea,….regină ,albinele ei harnice ,  nectarul asemănat cu poezii, articole, picturi, fotografii…fiecare celulă a ,,fagurelui,, fiind umplute cu teme a tuturor valorile pe care le-am găsit în revista nr8/ 2022.  Din punctul meu de vedere Revista,, POEZII PENTRU SUFLETUL MEU, este o publicație care dă, oferă cititorului tot ce are nevoie pentru o lectură plăcută, educativă, ea, revista are un caracter peren și v-a dăinui sub formă de lumină călăuzitoare pentru întreaga planetă.silvia mihailescu

,, Un gând frumos poate fi ca o biserică în care omul își odihnește sufletul,, Regina Maria a României .

Parafrazând,…  ,, Poezii pentru sufletul meu,, este ,, UN GÂND FRUMOS,,.

Cu  drag pentru dvs. stimată doamnă Mihaela CD și pentru albinuțele dvs.

Silvia  Mihalachi

Mai citește: 

Fericirea stă ascunsă în zâmbete

UN DOR ÎNTR-UN NAI

Cartea ”La casa de nebuni”–Curiozitățile cititorilor

In curand va fi publicat volumul 2 al antologiei Galaxy

Cristian Bodnărescu şi-a lansat cartea Amurgul Gol la TRM

Ce mai e nou prin librărie?

LA CASA DE NEBUNI format tipărit (softcover)

LA CASA DE NEBUNI este o carte de poezii răzvrătite din suflet si pentru suflet Cartea este tipărita color si conține 262 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa pătrundeți alături de ea în tainele ”Casei de nebuni”. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea LA CASA DE NEBUNI în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Revista TIPARITA nr 8/2022 Poezii pentru sufletul meu

Cumpără numărul 8 al revistei Poezii pentru sufletul meu, cu numai 20 CAD .De o calitate excepțională imprimata color revista de colecție Poezii pentru sufletul meu este o revista trimestriala de literatura, arta și cultura ce iți aduce frumosul în suflet.

20,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.