TRIO LOVE-Dăruiește iubire!

thumbnail (3) - Copy

De ce este important să dăruim și să primim iubire? 

Am fost creați din iubire de Dumnezeu și am fost lăsați pe pământ să dăruim și să primim iubire! In lumea tot mai bolnavă și mai îngrijorată de traiul de zi cu zi  este impetuos necesar să ne oferim hrană sufletului și să ne încărcăm cu frumosul  din artă,  din natură, din poezie. 

Poezia este și ea creația lui Dumnezeu prin  harul care i-a fost dăruit poetului, acesta se apropie de lira divină și ploua peste noi rouă de versuri înmiresmându-ne sufletul și inima.  Creația se naște din  ardere și trăire intensă care în loc de fum, aburi și scrum  dau vlăstari de frumusețe cu boboci de  fericire pe albul hârtiei.

Poeta Mihaela CD  ne invită să pășim ușor cu PAȘI DE CATIFEA  prin poiana iubirii de viață, de natură, de cei dragi, plutind  în versuri de dragoste într-un  DIALOG PESTE OCEAN cu poetul Trandafir Sîmpetru ,coautor în acest volum  și trecând prin furtunile și zilele cu soare  ale vieții fredonând  IUBEȘTE-MA ÎN FIECARE ANOTIMP.

Fiecare carte are unicitatea ei, originalitatea în creație, concepție, estetică și design  fiindu-i specifice Mihaelei CD, care ne surprinde  de fiecare dată cu noi emoții și trăiri din cele mai intense. Bucuria  cu care dăruiește poeta din preaplinul  sufletului său este resimțită în fiecare vers dintre cele trei volume de poezii romantice :PAȘI DE CATIFEA, DIALOG PESTE OCEAN și IUBEȘTE-MA ÎN FIECARE ANOTIMP, însumând 700 de pagini de frumusețe  în care veți pluti feeric  intre stelele iubirii ce vă vor lumina spiritul , bucurându-vă în același timp  privirea cu imagini și picturi color care îmbogățesc trăirea. 

Vă invit să descoperiți această oază de lumină și să pătrundeți în universul liric atât de frumos al  acestor volume pe care ni le oferă cu eleganța-i caracteristică poeta Mihaela CD.

Mai citește: 

OFERTA NOASTRĂ-LIBRĂRIE

DARURI DE 1 IUNIE*COLAJ

A sosit Antologia de ecouri literare -GALAXY- volumul 1-autori români contemporani

Expozitia ”Descopera-mi sufletul” artist Mihaela CD-la Hanul Moldovenesc din Canada

Prin ochii mei-Răspunsuri la întrebările cititorilor

Despre cartea Iubește-mă în fiecare anotimp

Despre cartea Dialog peste ocean

Despre cartea Pasi de catifea

IUBIȚI-VĂ, VOI OAMENI

Pachet TRIO LOVE-format TIPĂRIT (softcover)

Pachet TRIO LOVE este un pachet de 3 volume de poezii romantice :PAȘI DE CATIFEA, DIALOG PESTE OCEAN și IUBEȘTE-MA ÎN FIECARE ANOTIMP, însumând 700 de pagini în care veți pluti pe valul iubirii bucurându-va privirea cu imagini și picturi color care îmbogățesc trăirea. Comanda acum la preț promoțional pachetul TRIO LOVE la 95$ (Preț întreg 105$) și veți primi gratuit trei semne de carte din partea autoarei

95,00 CAD

PRIN OCHII MEI -format TIPĂRIT (softcover)

PRIN OCHII MEI este o carte de proza, eseuri, articole și cronici literare. Cartea este tipărita color si conține 242 de pagini. In aceasta carte scriitoarea Mihaela CD va invita sa priviți lumea prin ochii ei. Primele 100 cărți vor beneficia de transport gratuit ! Comanda acum cartea Prin ochii mei în format tipărit și primești și un semn de carte gratuit!

35,00 CAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.