Concurs de literatură la Cicârlău-Maramureș pentru tinerii scriitori care nu au debutat editorial

RADU BOTIS

Concurs de literatură la Cicârlău-Maramureș pentru tinerii scriitori care nu au debutat editorial 

anunț făcut de domnul Radu Botiș

În 3 și 4 decembrie 2022, Comuna Cicârlău organizează a XXII-a ediţie bienală a Festivalului naţional de literatură “Vasile Lucaciu” (ediția 2020 a fost suspendată din cauza pandemiei de Covid). Juriul va acorda şapte premii (marele premiu, trei premii pentru poezie și trei premii pentru proză), constând în: diplome, bani, cărți și publicarea textelor în reviste literare. Tinerii scriitori, care nu au debutat editorial, sunt invitaţi să trimită în concurs 20 de poezii sau/şi 20 de pagini de proză, la adresa de e-mail: festivalul_vasile_lucaciu@yahoo.com – până la data de 15 noiembrie 2022. Juriul va fi format din redactori la reviste literare din: Baia Mare, Bistriţa, Cluj-Napoca, Satu Mare, Oradea şi Zalău. Câştigătorii vor fi invitaţi să participe la manifestările Festivalului de literatură „Vasile Lucaciu”, cheltuielile de cazare şi masă fiind suportate de organizatori. Informaţii: Nicolae Goja, telefon 0730-930-235.
 
 

Abonament PENTRU CITITORI revista TIPARITA

Abonament 4 numere/an. Revista de colectie de o calitate exceptionala, integral color, care cuprinde literatura, arta, interviuri, articole si evenimente culturale. Aboneaza-te si colectioneaza fiecare număr al revistei tiparite timp de un an pentru numai 75 dolari canadieni.

75,00 CAD

Doneaza din suflet pentru sufletul tau!

Vino alături de noi! Arata ca iti pasa! Sustine munca si seriozitatea de 4 ani a revistei noastre prin donația ta de azi! Nicio suma nu este prea mica sau prea mare! Prin donatia ta de azi ne vei ajuta sa continuam sa oferim bucurii pentru suflet romanilor din lumea intreaga! Sterge cifra 1 si scrie in locul ei suma pe care doresti sa o donezi! Iti multumim anticipat!

1,00 EUR

Un gând despre „Concurs de literatură la Cicârlău-Maramureș pentru tinerii scriitori care nu au debutat editorial

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.